2de iphone in gebruik nemen

2de iphone in gebruik nemen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik had een iPhone 3 in gebruik maar ben overgeschakeld op een iphone 4. Ik heb zonder veel problemen de gegevens en apps via itunes ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 November 2011, 22:07
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2011
Berichten: 2
Standaard 2de iphone in gebruik nemen

Ik had een iPhone 3 in gebruik maar ben overgeschakeld op een iphone 4.
Ik heb zonder veel problemen de gegevens en apps via itunes over kunnen zetten naar mijn nieuwe iphone, maar wil nu graag die 'oude' iphone in gebruik nemen met wat apps (tomtom, ;..) en ook wat muziek en mss om wat foto's te maken en zo.
Heb die oude iphone aan itunes gekoppeld en die stelde voor om update te doen.
Heb dat gedaan, maar bij terug opstarten vraagt het toestel een simcard.
vraag 1 : kan ik die oude iphone niet opstarten zonder sim
vraag 2 : kan ik de apps die ik aankocht voor de nieuwe iphone ook op de oude zetten (zonder dat daar een sim in zit?). en ik wil daar nu ook graag muziek opzetten (beetje als ipod gebruiken dus….)

Hoe moet ik dus eea aanpakken?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 November 2011, 22:45
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Locatie: Almere
Berichten: 199
Stuur een bericht via Skype™ naar Sveneezy Send a message via twitter to Sveneezy
Standaard

Tot zover ik mij kan herinneren moet je een iPhone na een schone installatie altijd activeren met een sim kaart. Dus je sim ff erin stoppen, activeren en dan weer in de i4 doen toch?
Je kan je aankopen tot op 5 iDevices installeren als ik dit goed heb gelezen dus dat moet geen probleem zijn.
Je iPhone als iPod gebruiken dat is altijd mogelijk of dat nou met of zonder sim is.
Correct me if im wrong guys.
  #3  
Oud 13 November 2011, 22:56
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2011
Berichten: 2
Standaard

vooreerst alvast dank voor snelle reactie (ben zopas nieuw op het forum en krijg al antwoord = tof ) , maar :
- de SIM van mijn iPhone 4 is micro-sim en die past niet meer in de iphone 3 (of kan ik dat oplossen op een of andere manier)
- iphone als ipod …. tja, maar moet hem eerst ontgrendeld krijgen en dan ben ik stapje verder
  #4  
Oud 13 November 2011, 23:08
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Locatie: Almere
Berichten: 199
Stuur een bericht via Skype™ naar Sveneezy Send a message via twitter to Sveneezy
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door brodi Bekijk bericht
vooreerst alvast dank voor snelle reactie (ben zopas nieuw op het forum en krijg al antwoord = tof ) , maar :
- de SIM van mijn iPhone 4 is micro-sim en die past niet meer in de iphone 3 (of kan ik dat oplossen op een of andere manier)
- iphone als ipod …. tja, maar moet hem eerst ontgrendeld krijgen en dan ben ik stapje verder
Je hebt eventueel toch nog de oude sim?
Of een vriend(in) van je met dezelfde provider (als de iPhone locked is), even erin steken, unlocken en je kan hem weer gebruiken.
  #5  
Oud 13 November 2011, 23:42
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit)  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2010
Berichten: 88
Standaard

Of je koopt ff prepaid kaartje van 10 euro
  #6  
Oud 13 November 2011, 23:51
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 627
Standaard

De sim hoeft niet zelf actief te zijn: je kan de iPhone activeren met een "dode" simkaart. Als er maar een simkaart in zit.

Let wel: alleen als het een simlockvrije iPhone is.
  #7  
Oud 14 November 2011, 01:08
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Locatie: Houten
Berichten: 148
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jamalietjuh Bekijk bericht
Of je koopt ff prepaid kaartje van 10 euro
Dan kan je beter een simtray kopen bij een telefoonwinkel. Daar duw je de microsim in zodat het weer een normale sim is zeg maar. Dingen kosten 1 a 2 euro. Kreeg er bij de winkel hier zo een mee zelfs.
  #8  
Oud 14 November 2011, 01:32
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Ik heb een poosje geleden ook zo'n tray gratis meegekregen bij tmobileicon toen ik mijn liet omzetten van normaal naar micro.
Je microsim stop je in die tray zodat deze het formaat krijgt van een normale. Die stop je even in de telefoon om te activeren
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
in gebruik nemen van ipad lukt niet maaikeis iPad algemeen 3 25 July 2011 11:41
2de Levering iPhone's saaiko Mobistar 264 25 August 2010 10:21
Japanners nemen mn iPhone over :( Kuin iPhone algemeen 3 10 February 2009 14:29
2de hands iphone Buzze Koopinformatie Nederland 5 6 August 2008 11:46
zijn deze stappen goed? in gebruik nemen iPhone 1.1.1? reno1 Archief 3 28 October 2007 14:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:05.