Netwerkselectie blijft niet vaststaan

Netwerkselectie blijft niet vaststaan discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een vervelend probleem met mijn 4S.. Het zit namelijk zo dat ik een Nederlands T-mobile abonnement heb, in de Belgisch/Nederlandse grensstreek woon en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 November 2011, 19:44
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2011
Berichten: 1
Standaard Netwerkselectie blijft niet vaststaan

Ik heb een vervelend probleem met mijn 4S..
Het zit namelijk zo dat ik een Nederlands T-mobile abonnement heb, in de Belgisch/Nederlandse grensstreek woon en daarom dus ook altijd mijn netwerk op T-mobile.nl wil vastzetten..
Nu lukt dat ook als ik T-mobile.nl selecteer en dan blijft hij ook staan...maar soms gaat hij toch ondanks het vastzetten van de aanbieder over naar het netwerk van Bel Proximus..
Als ik dan bij de instellingen kijk, staat automatische netwerkselectie nog steeds uit...dus in principe mag hij dan toch niet omspringen...

Mijn man heeft een Iphone 4 (dus niet de S) en heeft dat probleem niet...bij hem blijft hij ondanks alles vaststaan op KPN/Telfort (hij heeft dus een Telfort abonnement)
We hebben al van alles geprobeerd, maar kunnen de oorzaak niet achterhalen.. Weet misschien iemand hier een oplossing voor??

Groet Monique
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 June 2014, 00:36
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 June 2014
Berichten: 1
Standaard

Ik heb precies hetzelfde probleem; ook met T-mobile en ook in de Nederlands/Belgische grensstreek......alleen heb ik een Iphone 5.
Weet iemand wat hieraan te doen is????
Alvast hartelijk dank voor je reactie.

Grtn Paul
  #3  
Oud 26 June 2014, 10:54
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Ik vrees dat hier niet veel aan te doen is. De providers hebben onderling een overeenkomst (zoals in de meeste landen) dat wanneer iemand van het ene land naar het andere reist, deze gebruik mogen maken van hun netwerk.

T-Mobile zal zo'n overeenkomst hebben met Proximus.

De reden dat je iPhone toch omschakeld naar een andere provider, ook al heb je automatische netwerkselectie uit staan, zal zijn omdat het signaal van je provider te zwak is op de plaats waar je je bevind.
  #4  
Oud 26 June 2014, 12:27
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2013
Locatie: Doetinchem
Berichten: 139
Standaard

Zolang dit geen effect heeft op je rekening zou ik het zo laten...
De provider zorgt namelijk dat je (ongeacht of je in Nederland of Belgi bent) optimaal gebruik kunt maken van je mobiele netwerk.
  #5  
Oud 26 June 2014, 12:41
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RoanNeervoort Bekijk bericht
Zolang dit geen effect heeft op je rekening zou ik het zo laten...
De provider zorgt namelijk dat je (ongeacht of je in Nederland of Belgi bent) optimaal gebruik kunt maken van je mobiele netwerk.
Uiteraard heeft dit invloed op je rekening.

Als je in het 'buitenland' bent en verbinding maakt met een vreemd netwerk betaal je roaming kosten. Ik dacht dat dit wel algemeen bekend was.
  #6  
Oud 26 June 2014, 12:48
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2013
Locatie: Doetinchem
Berichten: 139
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Uiteraard heeft dit invloed op je rekening.

Als je in het 'buitenland' bent en verbinding maakt met een vreemd netwerk betaal je roaming kosten. Ik dacht dat dit wel algemeen bekend was.

Hmm...niet aan gedacht. Heb je inderdaad gelijk in! Domme opmerking van mij...maar een oplossing is er dus niet?
  #7  
Oud 26 June 2014, 13:09
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RoanNeervoort Bekijk bericht
Hmm...niet aan gedacht. Heb je inderdaad gelijk in! Domme opmerking van mij...maar een oplossing is er dus niet?
Ik vrees er voor. Zoals ik eerder al zei gebeurd dit automatisch (zelfs als het op handmatig staat blijkbaar)

Maar misschien heeft er iemand op dit forum wel een oplossing. Zeg nooit, nooit.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3GS accessoire niet ondersteunt melding blijft terug keren niet aangesloten jake020 iPhone algemeen 1 5 September 2011 15:45
iPhone: 3gs Blijft hangen in DFU of Recoverymode, blijft zwart Frenky40 Jailbreak 2 16 August 2011 21:36
3gs blijft hangen in DFU of Recovery mode, blijft of zwartscherm staan Frenky40 iPhone algemeen 4 16 August 2011 18:09
Netwerkselectie: aanbieder verwijderen Apple99 iPhone algemeen 4 27 January 2010 13:13
Netwerkselectie Picobella iPhone algemeen 0 6 September 2008 22:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:25.