Hoe maak ik verbinding met internet met Lycamobile

Hoe maak ik verbinding met internet met Lycamobile discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb een sim kaart van Lycamobile. Krijg 300 Mb gratis internet. Heb de instellingen ingevuld maar hoe maak ik nu verbinding met internet?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 11 December 2011, 16:08
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2011
Berichten: 23
Standaard Hoe maak ik verbinding met internet met Lycamobile

Heb een sim kaart van Lycamobile. Krijg 300 Mb gratis internet.
Heb de instellingen ingevuld maar hoe maak ik nu verbinding met internet?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 December 2011, 16:47
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2011
Berichten: 23
Standaard

intussen opgelost
  #3  
Oud 12 December 2011, 17:01
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.949
Standaard

Hoe heb je het opgelost?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #4  
Oud 17 December 2011, 13:26
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 August 2010
Berichten: 29
Standaard

hoe heb je dit opgelost ?
ik ben zelf ook opzoek naar de lyca instellingen voor de iphone 4
  #5  
Oud 17 December 2011, 13:29
Stijntje's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Locatie: Oss
Berichten: 230
Stuur een bericht via MSN naar Stijntje Send a message via twitter to Stijntje
Standaard

Misschien is het handig als je ze hier post voor mensen die de zelfde vraag hebben hoeven deze niet te stellen, maar kunnen dit lezen!

  #6  
Oud 17 December 2011, 13:49
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2011
Berichten: 23
Standaard

O, sorry, had geen mail gekregen dat er gereageerd was.
Heb verschillende keren gebeld met Lyca maar kreeg steeds dezelfde instellingen mee en werkte steeds niet.
Toen dacht ik van ik steek de simkaart van mijn man in de telefoon om te kijken wat er gebeurd (ook Lyca), niks....
Weer mijn kaartje erin en JA het werkt.

DUS hier hoe het moet:

-Eerst 10 euro opwaarderen in december anders krijg je geen 300MB gratis, geldig tot 30 december!
- Instellingen :- Algemeen - Netwerk-
Schakel 3G UIT - Schakel mobiele data AAN . Data roaming gaat ook AAn en zo laten-
(LYCA zei uitzetten maar volgens een andere medewerker moest het aan!!!!)
Daarna Mobienetwerk :

APN data.lycamobile.nl
Gebruikersnaam : lmnl
Wachtwoord : plus

En niet vergeten telefoon uitzetten- kaart in en uit
Het werkt!!! Als er een blauw balletje naast Lyca komt te staan heb je verbinding.

Niet vergeten dat na de 300 MB het 12 cent per MB kost.

Hopelijk u hier mee geholpen
  #7  
Oud 17 December 2011, 14:02
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 August 2010
Berichten: 29
Standaard

bedankt voor de instellingen helaas werkt het hier niet. heb gister voor 10 euro opgewaardeerdt klantenservice meerdere malen gebeld voor de instellingen en de 300mb is geactiveerd
heb alle instellingen van hierboven over genomen simkaart erin en eruit toestel aan en uit maar helaas geen verbinding
  #8  
Oud 17 December 2011, 15:52
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2011
Berichten: 23
Standaard

Ben nog vergetn zeggen dat Wi-Fi uit moet staan. Hopelijk is het dat
  #9  
Oud 28 December 2011, 02:51
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2011
Berichten: 1
Standaard Proxy server/ URL: & Proxy Poort:?

Hoe zit met Proxy server/ URL: & Proxy Poort:?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fabidou Bekijk bericht
O, sorry, had geen mail gekregen dat er gereageerd was.
Heb verschillende keren gebeld met Lyca maar kreeg steeds dezelfde instellingen mee en werkte steeds niet.
Toen dacht ik van ik steek de simkaart van mijn man in de telefoon om te kijken wat er gebeurd (ook Lyca), niks....
Weer mijn kaartje erin en JA het werkt.

DUS hier hoe het moet:

-Eerst 10 euro opwaarderen in december anders krijg je geen 300MB gratis, geldig tot 30 december!
- Instellingen :- Algemeen - Netwerk-
Schakel 3G UIT - Schakel mobiele data AAN . Data roaming gaat ook AAn en zo laten-
(LYCA zei uitzetten maar volgens een andere medewerker moest het aan!!!!)
Daarna Mobienetwerk :

APN data.lycamobile.nl
Gebruikersnaam : lmnl
Wachtwoord : plus

En niet vergeten telefoon uitzetten- kaart in en uit
Het werkt!!! Als er een blauw balletje naast Lyca komt te staan heb je verbinding.

Niet vergeten dat na de 300 MB het 12 cent per MB kost.

Hopelijk u hier mee geholpen
  #10  
Oud 28 December 2011, 23:45
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2011
Berichten: 1
Standaard Activeren mobiel internet Lycamobile

Mij lukte het ook niet om mobiel internet van Lycamobile te activeren. De instellingen waren allemaal correct overgenomen; dus:

Naam: LM NL GPRS DATA (maar mag volgens mij ook andere naam zijn)
APN: data.lycamobile.nl
Gebruikersnaam: lmnl (dus kleine letters!)
Wachtwoord: plus

Bij mijn Android-toestel was nog ingevuld:
MCC: 204 (=landcode Nederland)
MNC: 09 (=providercode Lycamobile)
Verificatietype: PAP
Type toegangspunt: internet

Verder hoeven geen gegevens ingevuld of ingesteld te worden. Dus geen Proxy, Server, poorten enz..

Het vreemde bij mij was dat bij de "statusinformatie"-gegevens over mijn telefoon het Lycamoble telefoonnummer niet vermeld werd. Er stond +31000000000. Dus allemaal nullen na de landcode.

Ik heb mijn SIM-kaart toen eens gewisseld met de SIM-kaart van een vriend (met een Iphone 3GS). Bij hem deed mobiel internet het wel op mijn Lycamobile-SIM. Wel moesten we de APN-gegevens van zijn provider (T-Mobile) eerst invullen.
Omgekeerd kon ik met de SIM-kaart van mijn vriend ook mobiel internetten. Dus er was niets aan de hand met mijn telefoontoestel.
Daarna hebben we de SIM-kaarten weer teruggeruild.
En.... wonderbaarlijk: bij de statusinformatie werd opeens wl mijnmobie telefoonnummer vermeld. En nadat ik de Roaming had aangezet (op mijn Android-toestel bleek dat nodig) kon ik opeens ook mobiel internetten via Lycamobile.
Wat nu precies de oorzaak van het probleem was, weet ik niet. Ik vermoed dat door het wissellen van de SIM-kaarten, de Lycamobile-Sim op de een of andere manier gereset of geactiveerd werd.

Moraal van dit verhaal: probeer je Lycamobile-SIM eens te wisselen met een andere telefoon.
  #11  
Oud 30 December 2011, 18:02
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2011
Berichten: 5
Standaard

Ik heb de instellingen van lyca internet op Iphone4 gevoerd maar helaas geen internet verbindig.

Ik heb het Lyca sim op een Nokia E72 geprobeerd ik heb de instellingen van lyca voo Nokia gevoerd en heb ik wel internet verbinding.

Ik denk dat tot nu toe niemand heeft lycan internet op zijn iphone

het klantenservice merdewerker van lyca heeft me ook verteld dat het is niet altijd te lukken met iphone.

via google kwam ik op het volgende link ( ik heb het niet geprobeerd ) via dowloaden van een file zou je internet verbinding va lyca op je iphone.

iPhonesettings.net - Lyca Mobiel APN Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk
  #12  
Oud 3 January 2012, 18:31
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2011
Berichten: 5
Standaard

weet u het zeker dat geen probleem als ik het bestand download ? virussen
  #13  
Oud 3 January 2012, 19:38
ad9007i's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 January 2011
Locatie: Belgi
Berichten: 773
Standaard

nee, heb anders ook nog een andere site en je kan dat bestand altijd wissen ergens bij instellingen

Unlockit - APN Changer for your iPhone

klik op: Continue -> Custom APN -> dan je land instellen en provider -> create profile

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 3 januari 2012 om 18:40 ----------

enkel zie ik daar nergens lyca mobile tussen...
  #14  
Oud 4 January 2012, 21:47
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2011
Berichten: 23
Standaard

Roaming moet wel aanstaan-Eerst 10 euro opwaarderen anders krijg je geen 300MB gratis,


- Instellingen :- Algemeen - Netwerk-
Schakel 3G UIT - Schakel mobiele data AAN . Data roaming gaat ook AAn en zo laten-
(LYCA zei uitzetten maar volgens een andere medewerker moest het aan!!!!)
Daarna Mobiel netwerk :
  #15  
Oud 6 January 2012, 19:28
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2011
Berichten: 5
Standaard

Lyca internet werkt nog niet bij mijn iphone

10 euro opgewaardeerdt en de 300mb is geactiveerd


APN profiel van Lyca genstalleerd via iPhonesettings.net - Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk

Vervolgens:

* Mobiele data aan
* Dataroaming aan
* 3G uit

heb ik Wi-Fi aan en uit geprobeerd en lukte het ook niet?

waar legt het probleem?
Heeft het Jailbreak effect op want ik heb geen jailbreak.
  #16  
Oud 6 January 2012, 20:52
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2011
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zamaan Bekijk bericht
Lyca internet werkt nog niet bij mijn iphone

10 euro opgewaardeerdt en de 300mb is geactiveerd


APN profiel van Lyca genstalleerd via iPhonesettings.net - Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk

Vervolgens:

* Mobiele data aan
* Dataroaming aan
* 3G uit

heb ik Wi-Fi aan en uit geprobeerd en lukte het ook niet?

waar legt het probleem?
Heeft het Jailbreak effect op want ik heb geen jailbreak.
Heb die settings helemaal niet moeten gebruiken, heb je mijn lijstje al geprobeerd?

-Eerst 10 euro opwaarderen anders krijg je geen 300MB gratis
- Instellingen :- Algemeen - Netwerk-
Schakel 3G UIT - Schakel mobiele data AAN . Data roaming gaat ook AAn en zo laten-
(LYCA zei uitzetten maar volgens een andere medewerker moest het aan!!!!)
- Wi-Fi uitzetten


Daarna Mobiel netwerk :
  #17  
Oud 7 January 2012, 13:23
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2011
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fabidou Bekijk bericht
Heb die settings helemaal niet moeten gebruiken, heb je mijn lijstje al geprobeerd?

-Eerst 10 euro opwaarderen anders krijg je geen 300MB gratis
- Instellingen :- Algemeen - Netwerk-
Schakel 3G UIT - Schakel mobiele data AAN . Data roaming gaat ook AAn en zo laten-
(LYCA zei uitzetten maar volgens een andere medewerker moest het aan!!!!)
- Wi-Fi uitzetten


Daarna Mobiel netwerk :

Ja zeker ik heb de zetting gevoerd zoals vermeld maar helaas geen internet
Ik heb 10 Euro opgewaardeerd ( genoeg saldo 27.50 )en met Lyca gebeld voor activeren van internet.
  #18  
Oud 7 January 2012, 14:01
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2011
Berichten: 23
Standaard

Ken je iemand die een iPhone heeft? Even jullie kaarten omwisselen en terug in die van jou. Lukte toen wel bij mij. Vreemd maar gebeurde bij iemand anders ook.
  #19  
Oud 7 January 2012, 15:54
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2011
Berichten: 5
Standaard

Beste Fabidou
Ik heb het ik een andere iphone gedaan en ook werkt niet maar op Nokia werkt wel!!

Hier heb ik de foto's van de instellingen bij te zien.




Foto nr. 2

  #20  
Oud 7 January 2012, 16:24
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2011
Berichten: 23
Standaard

Dan denk ik dat het aan je toestel ligt. Is die nieuw? Teruggaan naar de winkel dan.
Succes....kan je verder niet helpen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen internet verbinding met iPhone 4 iMac-er iPhone algemeen 5 10 January 2011 10:30
3G: wel internet/wel verbinding server, Wi-Fi: wel internet/geen verbinding met serve Pieter van Andes Wi-Fi 0 29 July 2010 01:46
iPhone: geen verbinding met internet na jailbreak c0mpaq Jailbreak 4 26 January 2010 18:33
Toch verbinding maken met internet KipNederland iPhone algemeen 0 22 July 2009 17:23
hoe weet ik of mijn Iphone verbinding maakt met internet? erikroeier iPhone algemeen 15 11 May 2009 19:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:42.