Heeft er iemand Newsbinpro werkend kunnen krijgen?

Heeft er iemand Newsbinpro werkend kunnen krijgen? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik zag in de App store NBRemote (free) maar ik probeer dit werkend te krijgen,ik heb wel verbinding en zie kort een downloadvenster maar krijg ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 January 2012, 20:09
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2011
Berichten: 12
Standaard Heeft er iemand Newsbinpro werkend kunnen krijgen?

Ik zag in de App store NBRemote (free) maar ik probeer dit werkend te krijgen,ik heb wel verbinding en zie kort een downloadvenster maar krijg niets in dropbox binnen.
Is er al iemand verder gekomen om iets binnen te halen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: iPhone 3gs werkend krijgen jvdommelen Jailbreak 4 30 July 2010 10:49
Djay app werkend krijgen MichaelJ iPhone Apps 0 23 June 2010 13:13
Navigon(3.0 apps) op 2.2.1 werkend krijgen? borgqueenx Archief 2 22 June 2009 14:03
iPhone nog werkend te krijgen? Tom Goedhart Unlock [archief] 13 26 November 2007 15:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:53.