Fout mbt mobiel internet in reservekopie

Fout mbt mobiel internet in reservekopie discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb bij de 3GS met FW 5.1.1 van mijn vriendin het volgende probleem: Het abo bij TMobile uitgebreid met mobiel internet. Ik kreeg echter ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 June 2012, 13:21
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Berichten: 64
Standaard Fout mbt mobiel internet in reservekopie

Ik heb bij de 3GS met FW 5.1.1 van mijn vriendin het volgende probleem:

Het abo bij TMobile uitgebreid met mobiel internet.
Ik kreeg echter telkens de melding: geen abonnement voor mobiele data.
In een andere telefoon werkt het mobiel internet echter wel. Dus geen fout in de simkaart.

Vervolgens het toestel herstelt en reservekopie teruggezet, zonder resultaat.

Nu heb ik het toestel herstel en geconfigureerd als nieuwe iPhone.
En dan heb ik wel mobiel internet!

Echter als ik de reserviekopie terugzet, krijg ik wederom geen verbinding..
Terwijl het 3G logo wel gewoon blauw kleurt.

Er moet dus ergens in de reservekopie een fout zitten. Hoe krijg ik deze eruit? Want ik wil graag de smsen, belhistorie, foto's ed weer gewoon terugplaatsen..

Ook geprobeerd om via Unlockit de APN instellingen te wijzigen, maar dat werkte niet.

Iemand een oplossing?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 June 2012, 14:17
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.669
Standaard

Mogelijk staat er een spatie voor of achter de in te vullen gegevens van APN: Kijk dit ook na bij de gebruikersnaam en wachtwoord als dit moet ingevuld zijn
  #3  
Oud 17 June 2012, 15:21
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Berichten: 64
Standaard

Maar bij iOS 5.1.1 is het APN menu niet meer beschikbaar. Kan daar dus niets in veranderen.

Via Unlockit werkt ook niet. Krijg daar de melding dat ik slechts 1 profiel tegelijkertijd kan installeren. En dit terwijl de pagina van profielen leeg is..
  #4  
Oud 17 June 2012, 15:25
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.669
Standaard

Bekijk dit eens
http://forum.iculture.nl/f18/bellen-...omzeiling.html
  #5  
Oud 17 June 2012, 15:47
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Berichten: 64
Standaard

Geen andere simkaart voorhanden waar ik dit mee kan proberen..
iPhone configuratieprogramma loopt vast. We googelen weer verder.. pfff
  #6  
Oud 17 June 2012, 18:16
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Berichten: 64
Standaard

Gelukt! Met de verwisseling van de KPN simkaart van mijn zus. Thanx Werner!
  #7  
Oud 17 June 2012, 18:22
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.669
Standaard

Graag gedaan en is het APN menu nu terug beschikbaar?
  #8  
Oud 17 June 2012, 19:30
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Berichten: 64
Standaard

Alleen bij de KPN kaart beschikbaar. Na het installeren van de tmobile kaart is het weer verdwenen. IPhone uitgezet en daarna weer aan en internet blijft werken.
  #9  
Oud 17 June 2012, 19:58
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.669
Standaard

Dit is dan wellicht een fout in de SIM of de telefoon provider doet dit met een speciale reden .
Misschien is dit ook op te lossen ( in de toekomst) door een sms aan te vragen met de instellingen voor mms, internet, ...... Want het gebeurd soms met een IOS update dat deze instellingen verloren gaan.


Ik ben blij dat het no toch werkt
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Fout bij reservekopie verwijderen ryan4 iPhone algemeen 1 1 December 2011 06:48
fout melding bij reservekopie maken sander junger iPhone algemeen 0 20 October 2011 17:16
verschil mobiel internet & blackberry internet indodragon iPhone algemeen 1 24 September 2011 17:01
Geen (Mobiel) internet, wel internet via Wi-Fi vuurvreter Wi-Fi 35 16 September 2010 23:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:51.