Photos verdwenen wanneer geconnecteerd met pc

Photos verdwenen wanneer geconnecteerd met pc discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik mijn iphone verbind aan de pc, zie ik in mijn computer wel mijn iphone als ik daarin browse dan zie ik ook een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 July 2012, 14:51
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2011
Berichten: 30
Standaard Photos verdwenen wanneer geconnecteerd met pc

Als ik mijn iphone verbind aan de pc, zie ik in mijn computer wel mijn iphone als ik daarin browse dan zie ik ook een internal storage. Maar ik kan niet aan mijn pictures ?
Hoe komt dit.
Ter verduidijking geef, kijk screenshot.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Capture.jpg‎ (20,0 KB, 18x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 July 2012, 08:41
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

T voor de hand liggend, maar ik vraag het toch: heb je foto's in je filmrol staan? Want alleen die worden in de verkenner weergegeven.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 25 July 2012, 11:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2010
Berichten: 73
Standaard

Hoogstwaarschijnlijk maak je gebruik van een "namaak" kabel.
heb het probleem zelf ook wanneer ik een namaak kabel aansluit kan ik mijn foto's niet zien. Pak ik vervolgens de echte kabel, dan werkt het vlekkeloos
  #4  
Oud 25 July 2012, 11:30
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2011
Berichten: 30
Standaard

Duh, staan in min filmrol lol,
En nee maak geen gebruik van een namaak kabel !
(trouwens een paar weken geleden lukte het wel met deze kabel)
:'(
  #5  
Oud 25 July 2012, 11:41
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.467
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door letoir Bekijk bericht
Duh, staan in min filmrol lol,
Maar je gebruikt wel een jailbreak lol.

Ben je de laatste tijd nogal wat gaan iFunbox-en, FileZilla-en, Putty-en of op een andere manier gaan SSH-en met die iPhone?
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #6  
Oud 25 July 2012, 14:52
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2011
Berichten: 30
Standaard

Ja gebruik wel jailbreak.
Nee man, ik zou het zo graag willen doen, maar ken er niet veel van dus ik gebruik al die dingen niet.
  #7  
Oud 25 July 2012, 14:55
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.467
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door letoir Bekijk bericht
Ja gebruik wel jailbreak.
Probeer toch maar eens om de User Directory Permissions te herstellen.

Ga in SBSettings naar System Options en voer dan Fix User Dir Permissions uit.

Succes gewenst
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
probleem met 'saved photos' Muchachooo iPhone algemeen 3 7 July 2010 14:05
Wel geconnecteerd maar toch kan hij de server niet vinden topke Wi-Fi 24 24 March 2008 16:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:13.