Geen edge abbonement?

Geen edge abbonement? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb ook een iPhone , met de provider Hi, maar ik kan er niet mee op internet...met gprs /edge dan. wifi werkt prima. Zodra ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 4 May 2008, 12:59
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard Geen edge abbonement?

Ik heb ook een iPhone, met de provider Hi, maar ik kan er niet mee op internet...met gprs/edge dan.
Wi-Fi werkt prima.
Zodra ik wil verbinden in safari met een website krijg ik de meldingen:

(bij instellingen: APN: portalmmm.nl zonder username en wachtwoord)
Safari kan de pagina niet openen, omdat er geen verbinding met de server mogelijk is. dit bericht kwam na een poosje laden in safari.

(met instellingen: APN: internet username:kpnicon wachtwoord: gprs)
EDGE activeren niet mogelijk: u hebt geen abonnement op EDGE. bericht kwam zo goed als meteen.

Weet iemand wat oplossingen?
Ik kan me nog herinneren dat ik proxy moest gebuiken bij mijn vorige lg chocolate telefoon...

EDIT: als ik dit door iemand zijn hulp aan de praat krijg, krijg 5 euro voor de moeite.

Laatst gewijzigd door borgqueenx; 4 May 2008 om 17:13.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 May 2008, 17:30
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Telecomproviders Nederland, speciaal hoofdstuk op dit forum voor dit soort onderwerpen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 4 May 2008, 17:34
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

dat heb ik al gezien en gelezen, heeft niet geholpen...
  #4  
Oud 4 May 2008, 17:40
Kermi's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Antwerpen, BelgiŽ
Berichten: 91
Standaard

EDGE uitzetten met bossprefs?
__________________
iPhone 2G 8Gb US - 3.1.2 (Pwnage Tool)
iPhone 4 16Gb Black - 4.0.2
  #5  
Oud 4 May 2008, 18:12
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

EDGE uitzetten?
Ik wil wel gprs gebruiken, door egde uit te zetten kan ik tog ook niet gprs gebruiken?
  #6  
Oud 4 May 2008, 18:26
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

edge is er eigenlijk niet meer. GPRS gebruik je
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #7  
Oud 4 May 2008, 18:32
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
edge is er eigenlijk niet meer. GPRS gebruik je
ja ok, maar gprs is ook ondersteund op de iPhone, en als ik edge uitzet gaat gprs ook uit toch?
Dan weet ik zeker dat ik niet meer op internet kan...en ik wil WEL op internet via gprs...
  #8  
Oud 4 May 2008, 18:58
DynamicDennis's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 163
Standaard

kpnicon
- APN: Eindeloos Online
- Username:
- Password:

Laatst gewijzigd door DynamicDennis; 4 May 2008 om 19:09.
  #9  
Oud 4 May 2008, 20:04
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DynamicDennis Bekijk bericht
kpnicon
- APN: Eindeloos Online
- Username:
- Password:
werkt ook niet.
  #10  
Oud 4 May 2008, 20:36
DynamicDennis's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 163
Standaard

Instellen van het toestel voor mobiel internet - KPN
  #11  
Oud 4 May 2008, 20:40
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DynamicDennis Bekijk bericht
ik heb Hi, geen KPN, hoewel hij bij netwerk wel KPN NL vind, op mn iPhone.
En die instellingen opvragen is niet beschikbaar voor mijn toestel: de iphone dus.
  #12  
Oud 4 May 2008, 21:02
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Heb je al gebeld met HI en gewoon gevraagd naar de instellingen ?
  #13  
Oud 4 May 2008, 21:23
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Heb je al gebeld met HI en gewoon gevraagd naar de instellingen ?
nee, zal ik wel ff proberen dan, nummer 1200 right?
  #14  
Oud 4 May 2008, 23:58
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Volgens mij wel
  #15  
Oud 5 May 2008, 00:07
DynamicDennis's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 163
Standaard

misschien overbodige vraag maar heb je wel een hi abbo en geen prepay?
  #16  
Oud 5 May 2008, 09:58
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

ik heb Hi prepay, maar een oneindig internet per maand abonnement genomen ervoor.
da's 10 euro per maand voor zonder limieten te internetten.
  #17  
Oud 5 May 2008, 10:13
DynamicDennis's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 163
Standaard

huh? sinds wanneer is dat dan mogelijk. Ik zie het nu ook op de Hi site.
ik heb even gezocht en kwam dit nog tegen:

Toesteluitleg

Kies dan Ander merk, Verder en dan Handmatig instellen

Volgens deze wizard is het als volgt:

APN: internet
Username: *geen*
Wachtwoord: *geen*

Na invullen gegevens iPhone even helemaal uitzetten en weer aan.
  #18  
Oud 5 May 2008, 10:20
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DynamicDennis Bekijk bericht
huh? sinds wanneer is dat dan mogelijk. Ik zie het nu ook op de Hi site.
ik heb even gezocht en kwam dit nog tegen:

Toesteluitleg

Kies dan Ander merk, Verder en dan Handmatig instellen

Volgens deze wizard is het als volgt:

APN: internet
Username: *geen*
Wachtwoord: *geen*

Na invullen gegevens iPhone even helemaal uitzetten en weer aan.
die instellingen heb ik ook al geprobeerd, zie 1e post...
Uit en aan zetten, is dat perse nodig?
nou ja, proberen waard.
  #19  
Oud 5 May 2008, 10:26
DynamicDennis's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 163
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door borgqueenx Bekijk bericht
(bij instellingen: APN: portalmmm.nl zonder username en wachtwoord)
Safari kan de pagina niet openen, omdat er geen verbinding met de server mogelijk is. dit bericht kwam na een poosje laden in safari.

(met instellingen: APN: internet username:kpnicon wachtwoord: gprs)
EDGE activeren niet mogelijk: u hebt geen abonnement op EDGE. bericht kwam zo goed als meteen.
Ik zie hier niet staan wat ik voorstel

en even uit-aan zetten wil wel eens helpen ja
  #20  
Oud 5 May 2008, 10:35
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DynamicDennis Bekijk bericht
Ik zie hier niet staan wat ik voorstel

en even uit-aan zetten wil wel eens helpen ja
zal kijken strax.
momenteel krijg ik mijn iPhone niet aan het opladen door de usb kabel via pc helaas...dus kan ook niet uitproberen...

EDIT: nope werkt niet, ik heb geen abonnement foutmelding.

Laatst gewijzigd door borgqueenx; 5 May 2008 om 11:29.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen internet meer na ingaan Iphone abbonement maloutje191 iPhone algemeen 1 12 July 2010 19:27
Wel internet, geen abbonement BramW iPhone algemeen 11 2 July 2009 23:12
Heb geen Service ik heb een Vodafone Abbonement (geen INternet) deaapdaar Vodafone 0 11 March 2009 12:36
Amerikaanse iphone ondersteund geen vodafone abbonement. dabertjuh Chat en geruchten 3 23 October 2008 09:18
Geen tegoed, nieuw abbonement! Vigoroso T-Mobile 12 3 August 2008 20:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:11.