Facebook en contacten IOS6

Facebook en contacten IOS6 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hee! Nieuw in IOS 6 is de FB integratie.. Maar als ik dit wil koppelen, staat er dat al mn FB vrienden ook in mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 September 2012, 22:25
Mug Mug is offline
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2009
Berichten: 127
Standaard Facebook en contacten IOS6

Hee!

Nieuw in IOS 6 is de FB integratie..

Maar als ik dit wil koppelen, staat er dat al mn FB vrienden ook in mijn contacten gaan komen..

maar is het nou zo dat ALLE contacten uit FB erin komen, of de bestaande contacen uit mn telefoon gezocht worden op FB, en dan hun foto etc als info erbij krijgen?

ik zit er namelijk niet op te wachten alle vrienden van FB ook daadwerkelijk in mijn tel contactenlijst te hebben!

ook wel vrienden gemaakt ivm games etc die ik nu niet meer speel..

iemand die dit kan uitleggen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 September 2012, 22:30
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Ik denk dat je een apparte 'map' krijgt binnen je Contacten App met de naam 'Facebook'. Om er zeker van te zijn dat niet al je facebook contacten worden toegevoegd aan je Contacts, schakel je gewoon de Contacten synchronisatie uit. Instellingen > Facebook > Contacten uitschakelen.
  #3  
Oud 19 September 2012, 22:31
Mug Mug is offline
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2009
Berichten: 127
Standaard

oke, maar dat kan ik nog niet uitschakelen omdat ik nog moet koppelen

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 19 september 2012 om 22:32 ----------

maar ik moet eerst dus nog toestemmen dat het gebeurd?
  #4  
Oud 19 September 2012, 22:34
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mug Bekijk bericht
oke, maar dat kan ik nog niet uitschakelen omdat ik nog moet koppelen

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 19 september 2012 om 22:32 ----------

maar ik moet eerst dus nog toestemmen dat het gebeurd?
Juistem. Daarna gewoon snel uitschakelen en je hebt nergens last van. Heb het zelf ook op deze manier gedaan.
  #5  
Oud 20 September 2012, 11:45
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2012
Locatie: Kortenberg
Berichten: 473
Standaard

Is idd niet doordacht van apple e FB. Ik gebruik smart sync app die enkel de bestaande contacten synct met FB
  #6  
Oud 25 September 2012, 19:52
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 June 2012
Berichten: 16
Standaard

vanboven rechts in de contacten app vind je de knop "groepen"
daar kan je kiezen om de facebook contacten niet weer te geven
  #7  
Oud 25 September 2012, 21:04
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2012
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 81
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DeLiekes Bekijk bericht
vanboven rechts in de contacten app vind je de knop "groepen"
daar kan je kiezen om de facebook contacten niet weer te geven
Ik heb in de contacten app geen knop groepen, weet je toevallig hoe dit kan?
__________________
Groeten Henk
  #8  
Oud 25 September 2012, 21:55
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 June 2012
Berichten: 16
Standaard

ik zou denken dat je slechts 1 groep hebt op deze moment waardoor de knop overbodig is en vervangen word door een "refresh" knop.
de knop is er als je in instellingen bij verschillende mailaccounts zoals icloud, Hotmail enz... contacten aanvinkt je iphone gaat dan de contacten van deze accounts weergeven op je toestel. je kan dan in groepen kiezen welke je weergeeft en welke niet.
als je sinds ios6 je facebook aanzet dan kan je deze ook onder groepen vinden

maar ik lees hier van anderen dat ze sinds vandaag ook niet meer tussen groepen kunnen kiezen. mss dat het een probleem op de server is

voor zover ik daar iets van ken
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Facebook en contacten Rivinn iPhone Apps 3 20 September 2012 13:12
iPhone 4S // iOS6 JackingNL iPhone algemeen 15 17 September 2012 12:43
Facebook contacten koppelen nina10000 iPhone Apps 4 6 December 2011 21:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:09.