Geen 3G met IOS 6

Geen 3G met IOS 6 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Vanavond IOS6 op mijn 4 en de 4S van mijn vriendin gezet. Sindsdien geen 3G meer ( staat wel aan in de settings ) op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 19 September 2012, 23:36
dgh dgh is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2011
Berichten: 15
Angry Geen 3G met IOS 6

Vanavond IOS6 op mijn 4 en de 4S van mijn vriendin gezet.

Sindsdien geen 3G meer ( staat wel aan in de settings ) op BEIDE toestellen.

Zijn er meer mensen met dit probleem ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 September 2012, 23:39
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Nergens last van. Weet je zeker dat er niet toevallig een storing is ergens? Welke aanbieder versie heb jij? Instellingen > Algemeen > Info > Aanbieder.
  #3  
Oud 19 September 2012, 23:44
dgh dgh is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2011
Berichten: 15
Standaard

Nah storing zou kunnen natuurlijk.

Aanbieder is T-mobile NL 13.0
  #4  
Oud 19 September 2012, 23:45
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dgh Bekijk bericht
Nah storing zou kunnen natuurlijk.

Aanbieder is T-mobile NL 13.0
Dan heb je dezelfde en dus de laatste nieuwe. Ik denk dat het inderdaad om een storing gaat. Mocht het langer aanhouden, dan kun je een 'klacht' indienen bij TMobile.
  #5  
Oud 19 September 2012, 23:53
dgh dgh is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2011
Berichten: 15
Standaard

Het is nog gekker ..... 3 streepjes bereik. ik schakel #G uit en daarna aan.

Na 10 seconde springt 3G in beeld en tegelijk lopen mijn streepjes terug van 3 naar 1

Na ongeveer 30 seconde verdwijnt 3G en krijg ik het GPRS teken terug. Streepjes lopen weer op naar 3

Dit kan ik blijven herhalen want gebeurt iedere keer.

Een 3G storing heeft toch niets te maken met de bereik streepjes ???
  #6  
Oud 19 September 2012, 23:58
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Ik heb wel eens dat wanneer ik 3G uitzet, de ontvangst beter wordt. Zet ik 3G aan, wordt de ontvangst slechter. Ik heb geen flauw idee wat er mis is en /of kan zijn..
  #7  
Oud 20 September 2012, 00:06
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2011
Berichten: 113
Standaard

Even je iPhone uitzetten weer aan.
Case closed.
  #8  
Oud 20 September 2012, 00:27
dgh dgh is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2011
Berichten: 15
Standaard

Yup meerdere malen gedaan .... case still open
  #9  
Oud 20 September 2012, 17:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 4
Standaard

Gisterenavond geŘpdatet naar IOS6, sedert vanmiddag plots geen 3G meer. Het vreemde is dat de iPhone wel aangeeft dat er 3G is, maar de verbinding lukt niet ("mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk"). Ik heb een Telenet King abo.

Aan de instellingen is niks veranderd - het werkte overigens eerst wel tot vanmiddag. Gegevens opnieuw instellen hielp niet, evenmin herstarten. Wilde terug naar IOS5 maar dat gaat blijkbaar niet in iTunes.

Vrees toch dat het aan IOS6 ligt, lees ook "No 3G or EDGE signal after upgrading to iOS 6".
  #10  
Oud 20 September 2012, 18:18
tjompe's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2011
Locatie: Vlaamse Ardennen
Berichten: 12
Standaard

Ik had hetzelfde probleem tot ik keek naar mijn instellingen (proximus). Deze waren verdwenen. Na de juiste instellingen opnieuw te hebben geplaatst bleek het in orde.
  #11  
Oud 20 September 2012, 19:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 4
Standaard

Is bij mij vanzelf weer opgelost, kreeg zonet met vertraging de iMessages van vanmiddag binnen.

Bij mij lag het aan Telenet, dit staat op hun Facebookpagina:
Citaat:
De problemen met mobiele data zijn intussen opgelost. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Dat er problemen waren, hadden ze ook wel op hun eigen website kunnen zetten - waar ik vanmiddag vruchteloos zocht...
  #12  
Oud 20 September 2012, 19:10
KvdS's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 1.336
Standaard

Al een reset gedaan??
  #13  
Oud 24 September 2012, 13:31
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 24 September 2012
Berichten: 2
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem (na update naar iOS6, geen internetverbinding over 3G, provider T-Mobile 13.0). Ik heb wel 3 streepjes, maar geen mobiele dataverbinding. Wi-Fi werkt prima. Reset/reboot werkt niet, iPhone aan en uit werkt niet. Heb nu uitgevonden dat als ik via Instellingen- Algemeen - Mobiel Netwerk de Dataroaming even uit en weer aan zet, dat hij dan wel een signaal oppikt en ik kan internetten! T-mobile zegt dat het niet haar probleem is (zoals altijd )
  #14  
Oud 24 September 2012, 14:24
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2012
Berichten: 18
Standaard

na update iOS6 was ik de instellingen van mobiel data kwijt. Heb dat gewoon opnieuw ingegeven (BASE) en alles is in orde...
  #15  
Oud 24 September 2012, 15:51
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 11 September 2010
Locatie: West Vlaanderen (Belgie)
Berichten: 136
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tjompe Bekijk bericht
Ik had hetzelfde probleem tot ik keek naar mijn instellingen (proximus). Deze waren verdwenen. Na de juiste instellingen opnieuw te hebben geplaatst bleek het in orde.

Ik had ook geen 3G meer na de upgrade naar IOS 6. (Proximus)
ik heb het als volgt opgelost:
algemeen -> mobiel netwerk -> mobiel datanetwerk -> mobiele data : bij APN (eerste lijn) invullen : internet.proximus.be
alle overige velden leeg laten. Terug naar instellingen.

en ..... het werkt !!!
  #16  
Oud 24 September 2012, 17:01
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 24 September 2012
Berichten: 2
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spreeuwke Bekijk bericht
Ik had ook geen 3G meer na de upgrade naar IOS 6. (Proximus)
ik heb het als volgt opgelost:
algemeen -> mobiel netwerk -> mobiel datanetwerk -> mobiele data : bij APN (eerste lijn) invullen : internet.proximus.be
alle overige velden leeg laten. Terug naar instellingen.

en ..... het werkt !!!
Bij (het Nederlandse) T-Mobile heb je helaas geen mogelijkheid om de APN-settings aan te passen. Ook niet via sites als www.unlockit.co.nz. Was maafr waar, dan was ik wellicht ook van het probleem af dat ik nu maar een downloadsnelheid van 0,34Mbps 'geniet' (met een abo voor max 14,4Mbps).
Anyway, een goeie aanvulling voor de klanten van Proximus.
  #17  
Oud 25 September 2012, 10:31
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 11 September 2010
Locatie: West Vlaanderen (Belgie)
Berichten: 136
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spreeuwke Bekijk bericht
Ik had ook geen 3G meer na de upgrade naar IOS 6. (Proximus)
ik heb het als volgt opgelost:
algemeen -> mobiel netwerk -> mobiel datanetwerk -> mobiele data : bij APN (eerste lijn) invullen : internet.proximus.be
alle overige velden leeg laten. Terug naar instellingen.

en ..... het werkt !!!
Er is toch nog altijd een probleem.
Ik heb weliswaar wel terug 3G, maar wanneer de iPhone op 3G overgaat verminderd het bereik van 5 naar 1 blokje. Op Edge is er geen probleem.
Vandaag bij Proximus geweest, volgens hen is het een fout in de upgrade en kunnen ze hier niets aan veranderen.
Dus, afwachten tot Apple hier iets aan doet !
  #18  
Oud 25 September 2012, 16:39
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2011
Berichten: 1
Standaard

Hoi!

Zelfde probleem hiero.
Vorige week mijn 4S geupdate naar IOS6 en sindsdien problemen met mijn 3G verbinding.
Thuis in het Wi-Fi netwerk niets aan de hand, maar buiten moet ik meerdere keren (via instellingen menu) de 3G knop aan en uitzetten om verbinding te krijgen.

Heb al jaren probleemloos een abbo bij firma Ben.
Met Ben gebeld, ze verwezen me naar een specifieke website waar je een 'apn-profiel' kunt downloaden.
Mijn iPhone zegt niet aan dit verzoek te kunnen voldoen, omdat er al een profiel is ingesteld....

Wiens probleem is het nu? Apple of Ben (sowieso mijn probleem)
  #19  
Oud 28 September 2012, 08:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2012
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dgh Bekijk bericht
Vanavond IOS6 op mijn 4 en de 4S van mijn vriendin gezet.

Sindsdien geen 3G meer ( staat wel aan in de settings ) op BEIDE toestellen.

Zijn er meer mensen met dit probleem ?
29/09/2012. Sinds donderdagavond werkt mijn 3G op de iPad3 na installatie van IOS 6 niet meer als Wi-Fi is uitgeschakeld. Ik krijg o.a. de foudmelding "mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk". Dus kan niet internetten of mails binnenhalen. Diverse malen al een harde reset gegeven en de simkaart opnieuw geplaatst. Merkwaardig is wel dat op mijn iPhone 4 wel de 3G functie werkt na installatie van IOS6.
Wat kan hiervan de oorzaak zijn? Dus wie heeft dit probleem nog meer?
  #20  
Oud 28 September 2012, 19:21
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2012
Berichten: 1
Standaard

Heb ook ios6 ge´nstalleerd en sinds tragere Wi-Fi en de datanetwerk instellingen van Proximus die steeds verdwijnen. Dus zoals eerder al geschreven de apn waarde internet.proximus.be, maar ook mms instellingen die gewoon plots terug blanco zijn. Heb al volledige 'stel opnieuw in' uitgevoerd, maar geen verbetering. Ik begrijp dat niet van Apple dat ze niet uitvoeriger tegen vooraleer zoiets op iedereen los te laten.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: 3G met IOS 4.2.1 blijvend in recovery loop -> geen herstel mogelijk lodevs Jailbreak 5 17 July 2012 10:44
Geen auto verbinding met Wi-Fi sinds iOS 4.2.1 Tiestofan Wi-Fi 2 18 December 2010 18:15
iPhone 3G: iOS 4.1 unlock met ultrasn0w Geen aanbieder kemeel Unlock 4 25 November 2010 14:42
iPhone met iOs 4.0 geeft geen push notificaties voor ebuddy meer Raikonen1 iPhone algemeen 7 5 July 2010 08:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:38.