wifi doet het niet meer

wifi doet het niet meer discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik hed de update iOS 6 (?) op mijn iPhone 3gs gezet. nu vindt hij wifi wel, ik heb ook contact met de wifi, zie ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 October 2012, 10:18
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2012
Berichten: 7
Standaard Wi-Fi doet het niet meer

ik hed de update iOS 6(?) op mijn iPhone 3gs gezet. nu vindt hij Wi-Fi wel, ik heb ook contact met de Wi-Fi, zie dus van die boogjes, maar ik krijg geen info van het internet op mijn telefoon. heb modem al gereste, telefoon uitgedaan, vliegtuigmodus, noem maar op. helpt niets. iPad, computers en andere telefoons in huis ondervinden dit probleem niet...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 October 2012, 10:23
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Instellingen > Wi-Fi > uw netwerk > blauw bolletje > vergeet dit netwerk.

indien dit niet lukt
Instellingen > algemeen >stel opnieuw in > herstel netwerkinstellingen
  #3  
Oud 16 October 2012, 10:56
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door albertinevannederveen Bekijk bericht
ik hed de update iOS 6(?) op mijn iPhone 3gs gezet. nu vindt hij Wi-Fi wel, ik heb ook contact met de Wi-Fi, zie dus van die boogjes....
Dat betekent dan dat er een netwerkverbinding is tussen iPhone en router/Wi-Fi access point. Dat is dus goed.

Citaat:
....maar ik krijg geen info van het internet op mijn telefoon.
Dat kan betekenen dat de router problemen ondervindt met multicast DNS (aka mDNSResponder aka Bonjour) zoals dat in iOS 6 geïmplementeerd is.

Die iPad 1 werkt niet op iOS 6 en gebruikt dus nog een vorige versie van multicast DNS.

Om een en ander te elimineren als reden van het probleem: welke router/Wi-Fi acces point wordt er gebruikt? Welke versie van OS X draait er op de Macs?
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #4  
Oud 16 October 2012, 14:06
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2012
Berichten: 7
Standaard

weet ik niet?
ik heb net opnieuw iOS 6 erop gezet en 'herstellen' gedaan, maar dat werkt ook niet....
ik heb de modum op een ander kanaal gezet via de kpnicon, maar dat werkt ook niet....

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 16 oktober 2012 om 14:09 ----------

mac osx
versie 10.5.8
zegt je dat wat?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 16 oktober 2012 om 14:11 ----------

werk nu via windows vista

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 16 oktober 2012 om 14:18 ----------

had die netwerkinstellingen al vernieuwd...
  #5  
Oud 16 October 2012, 15:20
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door albertinevannederveen Bekijk bericht
weet ik niet?

ik heb de modum op een ander kanaal gezet via de kpnicon, maar dat werkt ook niet....
Via de kpn? Is de modem/router misschien een KPN Experiabox?
  #6  
Oud 16 October 2012, 18:15
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2012
Berichten: 7
Standaard

ja, experiabox van kpnicon.
heb net bij telefoonwinkel gekeken, daar wel Wi-Fi
heb modum (experia) op kanaal 5-6-7 geprobeerd, haalde niets uit.
tip van jongen uit telefoonwinkel was ssid veranderen? zegt iemand dat wat?
  #7  
Oud 16 October 2012, 18:23
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door albertinevannederveen Bekijk bericht
ja, experiabox van kpnicon.

tip van jongen uit telefoonwinkel was ssid veranderen? zegt iemand dat wat?
De SSID veranderen heeft geen zin want je kan kan blijkbaar met de huidige SSID wel een verbinding maken met de Experiabox.

Tijdens de Beta fase van iOS 6 werden er al problemen gemeld met de KPN Experiabox en ook oplossingen voorgesteld. Ik meen mij te herinneren dat er een firmware update noodzakelijk is.

Kijk eens in onderstaande draad:
http://forum.iculture.nl/f133/develo...ngen-ios6.html
  #8  
Oud 17 October 2012, 12:55
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2012
Berichten: 7
Standaard

thx! ik heb op forum van kpnicon gekeken, en zag daar hetzelfde probleem genoteerd.
ik had idd een firmware-update op mijn experiabox nodig. die verkregen door een 'harde' reset en alle kanalen weer ingesteld etc
en hoeraaaaa! alles doet het weer!!!!!!
helemaal blij weer....werd gek van dat trage internet.....
dank allen voor t meedenken!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi doet het niet meer JackNL Wi-Fi 16 6 November 2010 14:31
Wi-Fi doet het niet meer. Chiel226 Archief 1 10 February 2010 16:11
Wi-Fi en INTERNET doet het niet meer na upgrade Sandro24 Wi-Fi 4 20 October 2008 23:57
Ziphone methode Wi-Fi doet het niet meer... isyan68 Unlock [archief] 17 18 February 2008 02:13
Wi-Fi doet het thuis niet meer. Na inloggen op ander netwerk RamonPouw Archief 11 22 October 2007 20:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:39.