iphone 4 (mobiel internet probleem

iphone 4 (mobiel internet probleem discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, ik heb net een iphone 4 gekocht. en ik wou op 3g gaan omdat er niet overal internet is. ze hebben tegen mij gezegd ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29-01-13, 18:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2013
Berichten: 1
Exclamation iphone 4 (mobiel internet probleem

hallo,

ik heb net een iphone 4 gekocht.
en ik wou op 3g gaan omdat er niet overal internet is.
ze hebben tegen mij gezegd dat ik mijn mobiel netwerk moest instellen dat heb ik geprobeerd en het werkt nog niet, ik had bij mobiel datanetwerk=> APN: internet.proximus.be/ gezet maar ondanks dit (ik ben trouwens bij proxmus) werkt het dus nog altijd niet.


IEMAND die hier meer over weet laat mij alstublieft iets weten.


alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29-01-13, 19:31
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.763
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door deboy31 Bekijk bericht
hallo,

ik heb net een iphone 4 gekocht.
en ik wou op 3g gaan omdat er niet overal internet is.
ze hebben tegen mij gezegd dat ik mijn mobiel netwerk moest instellen dat heb ik geprobeerd en het werkt nog niet, ik had bij mobiel datanetwerk=> APN: internet.proximus.be/ gezet maar ondanks dit (ik ben trouwens bij proxmus) werkt het dus nog altijd niet.


IEMAND die hier meer over weet laat mij alstublieft iets weten.


alvast bedankt!
Het is internet.proximus.be
Zonder de /

Alleen bij APN dit instellen (en bij tethering functie hetzelfde), al de rest open laten.

Je hebt toch mobiele data? Ik heb bv generation connect.
  #3  
Oud 30-01-13, 00:31
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

En je kan best ook mobiele data en 3G aan zetten.
  #4  
Oud 30-01-13, 22:03
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 320
Standaard

eens herstarten... of hard reset.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Probleem met mobiel internet 3gs indodragon Wi-Fi 1 01-12-11 09:46
Mobiel internet probleem op iPhone 4 Sonicje iPhone algemeen 4 14-11-11 09:29
Geen (Mobiel) internet, wel internet via Wi-Fi vuurvreter Wi-Fi 35 17-09-10 00:25
Probleem mobiel internet KPN iPhone4 berensy KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 15 31-08-10 14:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:15.