Soms werkt mijn 'toetsenbord' niet

Soms werkt mijn 'toetsenbord' niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Dus echt heel erg soms, wanneer ik typ en ik druk op spatie dan kom er geen spatie tussen of wel return het vanzelf..Als ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 January 2013, 21:05
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2012
Berichten: 8
Standaard Soms werkt mijn 'toetsenbord' niet

Dus echt heel erg soms, wanneer ik typ en ik druk op spatie dan kom er geen spatie tussen of wel return het vanzelf..Als ik dan op delete druk gaat dat ook niet. Ik moet een paar keer snel achter elkaar op delete drukken vooraleer het weggeveegd wordt. Als ik mijn app sluit en dan typ ik dezelfde zin weer in en opeens lukt het en daarom snap ik het niet hoe het komt dat dit gebeurd? Iemand een idee?

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 January 2013, 21:34
ad9007i's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 January 2011
Locatie: Belgi
Berichten: 784
Standaard

Herstellen via itunes en hopen dat hij weer werkt
  #3  
Oud 31 January 2013, 21:38
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2012
Berichten: 8
Standaard

En hoe moet dat juist?

.
  #4  
Oud 31 January 2013, 21:43
ad9007i's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 January 2011
Locatie: Belgi
Berichten: 784
Standaard

Wel je gaat naar Apple daar moet je itunes downloaden en installeren op je windows pc
Vervolgens zal je je pc moeten herstarten en dan itunes openen
Iphone aansluiten en dan zal je je iphone zien verschijnen op beeld.
Klik erop , vervolgens zal je daar een herstelknop zien staan. Daar klik je op en dan gaat alles vanzelf maar alles gaat dan wel weg dat op debiphone zit!
  #5  
Oud 31 January 2013, 21:52
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2012
Berichten: 8
Standaard

Kan ik geen backup maken op mijn pc van wat ik allemaal heb op mijn toestel?
  #6  
Oud 31 January 2013, 22:05
ad9007i's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 January 2011
Locatie: Belgi
Berichten: 784
Standaard

Ja natuurlijk
Rechtermuisknop op de naam van je iphone en dan klikken op reservekopie maken
  #7  
Oud 31 January 2013, 23:02
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

A) Klik rechtsboven op iPhone > Maak reservekopie
B) Archief (menu) > Apparaten > Maak reservekopie
  #8  
Oud 31 January 2013, 23:27
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Aqua123 Bekijk bericht
Kan ik geen backup maken op mijn pc van wat ik allemaal heb op mijn toestel?
Als je iCloud gebruikt dan maak je al automatisch elke dag een backup in de cloud. Heb je een Apple ID? Kijk eens in instellingen > iCloud
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Volume werkt niet/soms ruberinho iPhone algemeen 6 4 January 2013 21:20
Ontgrendeling werkt soms niet. sjoef iPhone algemeen 3 25 February 2012 11:50
3G - instabiel. Speaker werkt soms wel/soms niet _Stephan iPhone algemeen 4 3 April 2011 08:53
Iphone 3g touschreen werkt soms wel soms niet??:S timarea51 iPhone algemeen 14 27 September 2010 07:17
Touchscreen werkt soms niet freakyflyguy iPhone algemeen 2 15 March 2010 18:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:57.