'Mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk' Iphone 4

'Mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk' Iphone 4 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo! Ik heb ongeveer een week terug een software update gedaan. Hiervoor kon ik nog prima internetten, appen etc. Alleen nu kan ik niks meer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 March 2013, 19:22
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2013
Berichten: 3
Unhappy 'Mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk' Iphone 4

Hallo!

Ik heb ongeveer een week terug een software update gedaan. Hiervoor kon ik nog prima internetten, appen etc. Alleen nu kan ik niks meer doen waar internet voor nodig is en krijg ik steeds een melding dat mijn telefoon 'mobiel datanetwerk niet kan activeren'
Ik heb boven in wel gewoon 3G staan, en bij instellingen heb ik mobiel data netwerk gewoon aan staan. Ik heb een prepaid simkaart met een bundel en nog genoeg mb.
Ik ben langs de Apple Storeicon gegaan die me adviseerde nog een nieuwe update te doen. Gedaan, maar nog steeds het zelfde verhaal. Heb alles geprobeerd: herstellen, netwerkinstelling herstellen ga zo maar door.
Helpt het als ik een nieuw sim kaart neem?

Alvast bedankt voor het lezen!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 March 2013, 21:20
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 158
Standaard

Instellingen van uw netwerk opnieuw invoeren. Staat nog maar een keer of 3345325 op het internet hoor. Je hoeft in google enkel 'mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk' te typen...

Onder mobiel datanetwerk vul je die in.
  #3  
Oud 27 March 2013, 21:45
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2013
Berichten: 3
Standaard

Al geprobeerd maar dat werkt ook niet. Ik ben al heel google af geweest voordat ik dit topic had geopend.
  #4  
Oud 27 March 2013, 21:52
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 158
Standaard

Bij welke provider zit je?
  #5  
Oud 28 March 2013, 09:50
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2013
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kubbie92 Bekijk bericht
Bij welke provider zit je?
Hi. Ben ook al langs de hi/kpnicon winkel geweest alleen die konden mij niet verder helpen.
  #6  
Oud 28 March 2013, 10:32
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Dan zullen wij je ook niet echt verder kunnen helpen vrees ik, als je provider en Apple zelf het ook niet weten...

Heb je ook al een herstel geprobeerd, en daarna even niet de reservekopie terug laten zetten (dus als 'schone' 'nieuwe' telefoon geconfigureerd)?

(Je kunt op een later moment altijd nog een reservekopie terugzetten)
  #7  
Oud 28 March 2013, 12:03
Starscreamer's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Roségoud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2009
Locatie: Eibergen
Berichten: 389
Stuur een bericht via Skype™ naar Starscreamer Send a message via twitter to Starscreamer
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kubbie92 Bekijk bericht
Instellingen van uw netwerk opnieuw invoeren. Staat nog maar een keer of 3345325 op het internet hoor. Je hoeft in google enkel 'mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk' te typen...

Onder mobiel datanetwerk vul je die in.
Na invullen altijd toestel uitzetten en aan om het te activeren.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk melding friemelke74 iPhone algemeen 22 7 April 2011 15:31
mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk clausiem iPad algemeen 17 13 January 2011 14:44
Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk boschbol iPhone algemeen 2 6 December 2010 23:20
mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk T-MOBILE 3.1.2 Jappieh T-Mobile 1 16 November 2009 11:00
Mobiel datanetwerk niet mogelijk Smile Now Cry Later iPhone algemeen 7 9 October 2009 22:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:05.