Foutmelding "ongeldig wachtwoord"

Foutmelding "ongeldig wachtwoord" discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Dag iedereen, Sinds kort heb ik twee problemenen met het invoeren van een wachtwoord, die mogelijks met elkaar samenhangen. Eerst en vooral kan ik mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 June 2013, 12:57
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2013
Berichten: 6
Standaard Foutmelding "ongeldig wachtwoord"

Dag iedereen,

Sinds kort heb ik twee problemenen met het invoeren van een wachtwoord, die mogelijks met elkaar samenhangen.

Eerst en vooral kan ik mijn iMessage niet meer activeren met mijn Apple ID. Wanneer ik wil inloggen, krijg ik namelijk steeds de melding "Onjuist wachtwoord". Ik ben echter 100% zeker dat het wachtwoord correct is aangezien het wel geldig is wanneer ik een app download. Voor de zekerheid heb ik mijn wachtwoord aangepast, maar nog steeds kan ik niet inloggen bij iMessage. Ik kan iMessage wel activeren zonder in te loggen, maar dan valt het meerdere keren per dag uit. Het gevolg hiervan is dat ik per activatie 20 cent moet betalen, wat bijzonder vervelend is.

Daarnaast zijn wij sinds kort overgeschakeld naar Fibernet van Telenet. Via ons vorig internet werkte de Wi-Fi perfect, maar sinds de overschakeling heb ik een bijkomend probleem. Wanneer ik de Wi-Fi wil instellen en dus het wachtwoord moet invoeren, krijg ik opnieuw de foutmelding "Ongeldig wachtwoord". Opnieuw ben ik 100% zeker dat het wachtwoord correct is. Het werkt namelijk wťl op de iPod Touch.

Iemand die mij hiermee kan helpen? Is er een verband tussen de twee problemen? Ik ben absoluut niet technologisch aangelegd.

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 June 2013, 13:24
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Je kunt proberen de netwerkinstellingen te herstellen. Dit kun je doen via Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in. Maak wel eerst een reservekopie middels iTunes.
__________________
Disclaimer: Tips en advies op het internet volg je altijd op eigen risico
  #3  
Oud 17 June 2013, 13:33
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2013
Berichten: 6
Standaard

Waarschijnlijk een domme vraag, maar hoe maak je een reservekopie via iTunes? Ik heb Windows Vista op mijn laptop.
  #4  
Oud 17 June 2013, 13:40
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.873
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Eline...

Controleer eerst of je iPhone wel op hetzelfde netwerk als je iPod zit...

Ik heb ook een fibernet modem en heb geen enkel probleem met wi-fi...

Met geen enkel iOS apparaat trouwens...
__________________
Ignorance can easily be overcome...
Stupidity is forever...
  #5  
Oud 17 June 2013, 13:58
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2013
Berichten: 6
Standaard

Ja, dat is net het vreemde. Ik duid zeker het correcte netwerk aan... Het moet echt aan mijn iPhone liggen want op alle andere toestellen hebben we geen problemen met het netwerk.
  #6  
Oud 17 June 2013, 14:04
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.873
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Ok...is idd raar...

Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Herstel netwerkinstellingen...

Een reservekopie aanmaken is echt niet nodig in dit geval...
  #7  
Oud 17 June 2013, 14:12
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2013
Berichten: 6
Standaard

Net geprobeerd, zonder resultaat...
  #8  
Oud 17 June 2013, 14:19
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.873
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Ok...volgende stap...

Via mijntelenet.be...mijn internet...draadloze instellingen...instellingen...tabblad beveiliging...zet daar je draadloos beveiligingsprotocol tijdelijk op 'open' en klik dan op bewaar...Probeer dan na een minuutje of twee opnieuw verbinding te maken met het netwerk...
  #9  
Oud 17 June 2013, 14:25
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

zie ook dat WPS ondersteuning op 2.4Ghz & 5Ghz staat
kijk ook of MAC-filtering uit staat
  #10  
Oud 17 June 2013, 15:31
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2013
Berichten: 6
Standaard

Werner1963: dat staat allemaal in orde...
Wally: bij het afzetten van de beveiliging kan ik wel zonder problemen op de Wi-Fi. Bij het aanzetten moest ik opnieuw het wachtwoord ingeven, en opnieuw kreeg ik de foutmelding "Ongeldig wachtwoord"...
  #11  
Oud 17 June 2013, 15:39
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Probeer eens instellingen > ander netwerk > UW.NETWERK >beveiling (zie mijn telenet) WEP WPA (2) ..... en je wachtwoord.

WPA2 is wel veilig

ps ik heb ooit eens problemen gehad met een te lang wachtwoord
Bij sommige site mag je geen speciale tekens gebruiken bij andere moet je

Laatst gewijzigd door Werner1963; 17 June 2013 om 15:53.
  #12  
Oud 17 June 2013, 18:29
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2013
Berichten: 6
Standaard

Probleem is opgelost!
Heb geklikt op "wis alle inhoud en instellingen", alles dus opnieuw geÔnstalleerd en alle problemen zijn opgelost.

Toch heel erg bedankt voor de hulp!
  #13  
Oud 17 June 2013, 19:09
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.873
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Allez dan...

Wel een drastische maatregel...maar soit...'t is opgesopt...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Foutmelding e-mail: "Dit bericht heeft geen inhoud" mikeivens iPhone algemeen 22 17 January 2014 11:08
Nu.nl foutmelding: "Geen instellingen en/of filters gevonden voor opgegeven token" aikoN iPhone Apps 1 29 July 2010 14:50
Wachtwoord "Veilige website" javd iPhone algemeen 0 30 November 2008 17:09
Windows: "Inhoud bibliotheek verzamelen" geeft foutmelding Brum iTunes 2 18 October 2008 14:09
1 en 0 en ipv "on" ,"off" of "aan", "uit" SuperDutch iPhone algemeen 11 7 January 2008 14:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:36.