Reserve kopie terug zetten op iphone

Reserve kopie terug zetten op iphone discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik heb een iphone 4s met 6.3.1, waarvan mijn wifi en bluetooth het niet meer doen. Ik heb gelezen dat je alles moet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 August 2013, 18:11
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 August 2013
Berichten: 6
Standaard Reserve kopie terug zetten op iphone

Hallo allemaal,
Ik heb een iphone 4s met 6.3.1, waarvan mijn Wi-Fi en bluetooth het niet meer doen. Ik heb gelezen dat je alles moet verwijderen en hierna een reservekopie op je iphone terug moet zetten.

Als je je iphone dan opnieuw opstart kan je kiezen uit nieuwe iphone en bestaande iphone (ofzoiets, in ieder geval waarna je een reserve kopie kan erop kan zetten)

Nu vraag ik mij af of je een reservekopie kan terugzetten op een 'nieuwe iphone en hoe dit moet.
Ik hoop dat iemand mijn vragen kan beantwoorden!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 August 2013, 18:18
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.213
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door elmie1994 Bekijk bericht
Nu vraag ik mij af of je een reservekopie kan terugzetten op een 'nieuwe iphone en hoe dit moet.
Natuurlijk eerst een synchronsiatie/backup maken. Die kan je dan terugzetten na het herstel als iTunes vraagt om in te stellen als nieuwe iPhone of een backup terug te zetten?

Heb je nog nooit een iTunes synchronisatie/backup gemaakt?
  #3  
Oud 29 August 2013, 18:46
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 August 2013
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Natuurlijk eerst een synchronsiatie/backup maken. Die kan je dan terugzetten na het herstel als iTunes vraagt om in te stellen als nieuwe iPhone of een backup terug te zetten?

Heb je nog nooit een iTunes synchronisatie/backup gemaakt?
Ik maak elke keer een back up met iTunes als ik mijn iphone aan mijn computer aansluit. Deze heb ik ook een keer terug gezet, maar nooit op een 'nieuwe' iphone, als je snapt wat ik bedoel.
  #4  
Oud 29 August 2013, 18:47
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.213
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door elmie1994 Bekijk bericht
... als je snapt wat ik bedoel.
Ik snap het.
  #5  
Oud 29 August 2013, 20:12
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 August 2013
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ik snap het.
Maar, hoe moet ik dat doen ;-)
  #6  
Oud 29 August 2013, 20:15
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.213
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door elmie1994 Bekijk bericht
Maar, hoe moet ik dat doen ;-)
Dat schreef ik toch al:

Citaat:
Die kan je dan terugzetten na het herstel als iTunes vraagt om in te stellen als nieuwe iPhone of een backup terug te zetten?
Je kiest dan voor het terugzetten van een backup. iTunes maakt die suggestie als eerste.
  #7  
Oud 29 August 2013, 20:24
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 August 2013
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Dat schreef ik toch al:

Je kiest dan voor het terugzetten van een backup. iTunes maakt die suggestie als eerste.
Dus als ik het goed begrijp:
Gewoon instellen als nieuwe iphone en dan als ik mijn iphone aan de computer aansluit vraagt iTunes of ik er een reserve kopie op wil zetten?
  #8  
Oud 29 August 2013, 20:46
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo België
Berichten: 1.877
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Ik denk dat je probleem - geen Wi-Fi én BT - eerder hardware-

dan softwarematig is...
__________________
Ignorance can easily be overcome...
Stupidity is forever...
  #9  
Oud 29 August 2013, 20:47
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 August 2013
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wally© Bekijk bericht
Ik denk dat je probleem - geen Wi-Fi én BT - eerder hardware-

dan softwarematig is...
En dat wil zeggen? Haha, sorry, ik ben niet zo technisch zoals je al merkt....
  #10  
Oud 29 August 2013, 20:53
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo België
Berichten: 1.877
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Dat ie mijn gedacht binnen moet voor reparatie...
  #11  
Oud 29 August 2013, 20:53
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.213
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door elmie1994 Bekijk bericht
Dus als ik het goed begrijp:
Nee, je begrijpt het niet goed. Na het herstel vraagt iTunes of je de iPhone als nieuwe iPhone wilt instellen OF een backup terugzetten. Je kiest dan voor het terugzetten van een backup.

Maar zoals @Wally al schreef gaat heel die oefening niets uithalen. De Wi-Fi/Bluetooth chip is waarschijnlijk defect. Dat komt blijkbaar vaker voor bij een iPhone 4S. Over dat probleem lopen al een tiental topics op het forum.
  #12  
Oud 29 August 2013, 20:56
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 August 2013
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Nee, je begrijpt het niet goed. Na het herstel vraagt iTunes of je de iPhone als nieuwe iPhone wilt instellen OF een backup terugzetten. Je kiest dan voor het terugzetten van een backup.

Maar zoals @Wally al schreef gaat heel die oefening niets uithalen. De Wi-Fi/Bluetooth chip is waarschijnlijk defect. Dat komt blijkbaar vaker voor bij een iPhone 4S. Over dat probleem lopen al een tiental topics op het forum.
Of te wel, ik moet gewoon even naar de apple store met m'n iphone...?
Reageren

Labels
6.3.1, reservekopie, Wi-Fi probleem


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Na installatie iOS5 contacten weg, reserve kopie zet hij niet terug windhoos iPhone algemeen 24 28 May 2012 16:45
reserve kopie zet geen apps terug dirky94 iPhone Apps 5 17 May 2011 16:47
iPhone: Reserve kopie van 4.2.1 op 4.1 zetten glennvho Jailbreak 9 30 November 2010 17:37
Windows: Reserve kopie terug zetten nicosomers iTunes 9 22 October 2008 12:08
versie 1 en 2.0 itunes blijft vragen om terug naar reserve kopie pauljas iTunes 8 8 August 2008 14:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:01.