iPhone 5s amerikaanse phone

iPhone 5s amerikaanse phone discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb onlangs mijn iPhone 5 16GB verkocht, had er later enorm spijt van later, voor 370 verkocht. Maar nu wil ik overstappen op de 5s ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 October 2013, 21:16
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2013
Berichten: 7
Standaard iPhone 5s amerikaanse phone

Heb onlangs mijn iPhone 5 16GB verkocht, had er later enorm spijt van later, voor 370 verkocht.
Maar nu wil ik overstappen op de 5s om er geen spijt van te krijgen.
Wat is nou wijsheid want ik krijg de iPhone 5s 32GB uit Amerika gestuurd (familie) voor totaal 630 omgerekend naar de euro maar dan geen garantie
In nederland zal die waarschijnlijk rond de 800 verschijnen maar wel met garantie dan.

Ik zou zeggen alsnog via Amerika kopen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 October 2013, 10:47
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 June 2012
Berichten: 22
Standaard

Ik zeg in Amerika kopen.
De kans dat je van de garantie gebruik moet maken lijkt mij tamelijk klein als je een beetje voorzichtig bent. Overigens doet Apple met de garantie helemaal niet moeilijk met een Amerikaanse iPhone. Garantie op Amerikaanse iPhone in Nederland: hoe zit het? - iPhoneclub.nl
Maar stel voor je je iPhone kapot zou maken en het ook nog het geval is dat Apple in Nederland hem niet aanneemt dan stuur je hem toch gewoon naar je familie.
  #3  
Oud 15 October 2013, 12:22
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2013
Berichten: 9
Standaard

en je kunt een schadegeval van 170 euro incasseren om op een gelijk prijsniveau te komen
  #4  
Oud 16 October 2013, 22:22
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2013
Berichten: 1
Standaard

Ik heb zelf ook een 5s 32 gb besteld uit Amerika en ik vind dat je er zeker voordeel aan doet, het is veel goedkoper en je hebt hem eerder
  #5  
Oud 16 October 2013, 22:29
ad9007i's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 January 2011
Locatie: Belgi
Berichten: 773
Standaard

Je gaat zware problemen ondervinden met de verscheping / vlieg transport van de iphone. Doordat er momenteel een zware storm is in china ( ja!) Men zegt er niet veel van op het nieuws. Men wil het stil houden, anders zouden de mensen boos worden dat hun bestelde goederen een paar deken vertraging oplopen.. ik zeg het je meer
  #6  
Oud 16 October 2013, 22:33
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2013
Berichten: 8
Standaard

dus als je een amerikaanse iphone koopt en hem simlock vrij maakt is hij perfect te gebruiken in nederland met een nederlands abonnement?
  #7  
Oud 16 October 2013, 22:35
ad9007i's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 January 2011
Locatie: Belgi
Berichten: 773
Standaard

Is deze dan nog niet simlock vrij???!
Dan heb je een probleem, gaat je centen koste man xD
  #8  
Oud 16 October 2013, 22:37
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2013
Berichten: 8
Standaard

nee ik wil zelf een iphone 5 kopen van tmobile, prepaid is ie dan, bij walmart kopen. weet allleen niet of mijn nederlandse abonnement dan in die amerikaanse tmobile iphone kan?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 16 oktober 2013 om 21:38 ----------

mijn huidige abbo is van tmobile.
  #9  
Oud 16 October 2013, 22:40
ad9007i's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 January 2011
Locatie: Belgi
Berichten: 773
Standaard

Dan zou ik dat eerst vragen aan tmobile of dit wel mogelijk is
  #10  
Oud 16 October 2013, 22:42
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2013
Berichten: 8
Standaard

ja dat heb ik gedaan inderdaad maar krijg elke keer zo'n vaag antwoord, normaal gesproken wel of misschien wel haha

en anders, als het niet kan en ik hem simlock vrij laat maken, kan ik hem dan sowieso gebruiken?
  #11  
Oud 16 October 2013, 22:46
ad9007i's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 January 2011
Locatie: Belgi
Berichten: 773
Standaard

Moest het niet werken moet je aan tmobile vragen dat ze je iphone simlock vrij maken. Dit kan kosten met zich meebrengen of ook geheel gratis verlopen..

Maar normaal kan je hem sowiso simlock vrij maken moest dit het geval zijn. Maar dan is de vraag of je hem dan niet beter hier koopt want als deze simlock dan niet werkt met jouw abbo dan mag je ook weer gaan betalen voir de simlock te verwijderen..
  #12  
Oud 16 October 2013, 22:49
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2013
Berichten: 8
Standaard

snap m! mijn iphone 4 is kapot. heb nergens bereik. kan niet bellen, 3G doet t niet. niks. opsturen gaat veel kosten omdat hij helemaal vervangen is met niet apple onderdelen. ben daarom opzoek naar een los toestel om mn abbo af te maken maar is zo duur. amerika is tuurlijk goedkoper. ik neem het risco wel en hoop dat het kosteloos blijft qua simlock of geen simlock.

thanks voor je snell reacties!
  #13  
Oud 16 October 2013, 22:52
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 860
Standaard

een nederlandse tmobile kan niet in een amerikaanse tmobile toestel.
als je iets koopt probeer dan een AT&T of een simlockvrije.
tmobile usa is lastig te unlocken en duur.
  #14  
Oud 16 October 2013, 22:54
ad9007i's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 January 2011
Locatie: Belgi
Berichten: 773
Standaard

Tja en dan vraag ik mij af of het dan nog wel voordelig is ombhem daar te kopen
  #15  
Oud 16 October 2013, 23:00
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2013
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door senna22 Bekijk bericht
een nederlandse tmobile kan niet in een amerikaanse tmobile toestel.
als je iets koopt probeer dan een AT&T of een simlockvrije.
tmobile usa is lastig te unlocken en duur.
hmm okee! ik woon daar in een klein dorpje en walmart is de enige optie zeg maar en daar hebben ze dan weer geen simlockvrije en geen AT&T....

maaar op tmobile website zag ik 8 stappen om je telefoon simlock vrij te maken, via itunes en wat instellingen dit is gratis en simpel.
is dit dan niet hoe je het met een amerikaans toestel doet omdat je het over duur hebt?
ik ben hier echt niet mee bekent
  #16  
Oud 16 October 2013, 23:11
ad9007i's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 January 2011
Locatie: Belgi
Berichten: 773
Standaard

Best dat je een toestel koopt dat simlock vrij is, met simlocks heb je enkel problemen
  #17  
Oud 16 October 2013, 23:11
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.469
Standaard

Die stappen die je daar gezien hebt op de T-Mobile website zijn alleen en uitsluitend voor toestellen met een T-Mobile NL SIM-lock.
  #18  
Oud 16 October 2013, 23:12
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2013
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Die stappen die je daar gezien hebt op de T-Mobile website zijn alleen en uitsluitend voor toestellen met een T-Mobile NL SIM-lock.
oh okee thanks!!
  #19  
Oud 17 October 2013, 00:15
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2013
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 10
Standaard

Zorg ook dat je het juiste type hebt mbt de frequenties!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
itunes ziet phone wel maar phone geeft wit appeltje kevinkoene iTunes 13 25 May 2011 15:02
Mijn i phone 3 is gecrased toen ik alles over wilde zetten op mn i phone 4 en nu CrazyMike iPhone algemeen 1 19 March 2011 16:38
i-phone 4 kopen in UK en je al bestaande i-phone t-mobile abonnement gebruiken? seevinck Koopinformatie Nederland 5 21 July 2010 12:18
amerikaanse i phone software ayestha Archief 2 18 July 2009 23:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:17.