iphone 4s zwart scherm kan geen toegangscode invoeren om te synche

iphone 4s zwart scherm kan geen toegangscode invoeren om te synche discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een iPhone 4s, heb hem helaas laten vallen waardoor mijn scherm zwart werd. ik kan wel gebeld worden etc. maar niks zien. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 November 2013, 18:45
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2009
Berichten: 3
Standaard iphone 4s zwart scherm kan geen toegangscode invoeren om te synche

Hallo,


Ik heb een iPhone 4s, heb hem helaas laten vallen waardoor mijn scherm zwart werd. ik kan wel gebeld worden etc. maar niks zien. heb al een hard reset geprobeerd ook dat werkte niet.

mijn vraag is nu of ik de toegangscode via mijn computer kan invoeren zodat ik mijn fotos en video's kan importeren, heb nooit een reserve kopie gemaakt .

please help! (

grtjs moessie
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 November 2013, 18:51
Cliffiphone4's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Goud) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 272
Standaard

wat je eens kunt proberen om niet meteen alles te wissen is een soft reset.
Home knop + de sleepbutton(bovenop de iPhone) inhouden totdat je een Apple logo ziet.
Als je na pak weg 15 seconden geen apple logo ziet lijkt het er sterk op dat je scherm gewoon kapot is.
  #3  
Oud 7 November 2013, 18:54
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Nee dat kan helaas niet, dat gaat via je iPhone.
Is het scherm gebarst of zie je alleen een zwart scherm? Gaat de backlight nog wel aan?
Denk je dat je de power knop in kan drukken, met gevoel op de plek "swipen" waar normaal "slide to unlock" staat, en dan op gevoel je code indrukken en dan aansluiten op je pc?

Je zegt dat je wel gebeld kan worden dus ik neem aan dat de touchscreen werkt.
__________________
  #4  
Oud 7 November 2013, 18:57
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2009
Berichten: 3
Standaard

de touchscreen werkt helaas niet heb al geprobeerd om te slide en in te voere maar hoor geen slide geluidje wat je normaal hoort te horen.

en mn scherm is donkerblauw en ik zie wel backlight enzo, hoor ook een geluidje als ik hem op de lader zet.

any other opinions/solutions ?
  #5  
Oud 7 November 2013, 19:00
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Imoessi Bekijk bericht
de touchscreen werkt helaas niet heb al geprobeerd om te slide en in te voere maar hoor geen slide geluidje wat je normaal hoort te horen.

en mn scherm is donkerblauw en ik zie wel backlight enzo, hoor ook een geluidje als ik hem op de lader zet.

any other opinions/solutions ?
Ik denk niet dat het gaat helpen maar je kan iFunbox proberen. Andere solutie is om het scherm te vervangen.
Hij kan uiteraard wel gebeld worden, maar opnemen gaat niet.
  #6  
Oud 7 November 2013, 19:01
Cliffiphone4's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Goud) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 272
Standaard

heb je de soft reset nu gedaan?
hoe kun je dan opnemen als je gebeld wordt? gewoon op gevoel sliden?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3gs start op met grijs iphone scherm???kan geen code invoeren? Nprincess iPhone algemeen 0 23 March 2013 18:29
iPhone 1e gen.: iphone kan geen verbinding met itunes maken door toegangscode seyour Unlock 1 18 February 2011 21:18
Navigon: kan geen plaatsnamen meer invoeren??!! mdecocq iPhone Navigatie 1 23 November 2010 23:01
Kan geen nummers invoeren vectorke Archief 5 28 June 2009 22:29
KAn geen toegangscode invullen TeleHans iPhone algemeen 8 4 January 2009 18:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:55.