KAn geen toegangscode invullen

KAn geen toegangscode invullen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) HAllo Allemaal, Ik krijg het scherm waar ik mijn 4 cijferige code kan invullen maar daar kon ik niets typen. Ik kan wel gebeld worden ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 04-01-09, 16:54
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 4
Standaard KAn geen toegangscode invullen

HAllo Allemaal,

Ik krijg het scherm waar ik mijn 4 cijferige code kan invullen maar daar kon ik niets typen.
Ik kan wel gebeld worden maar niet zelf bellen daar ik de code niet kan invullen.

wie kan mij helpen

HAns
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 04-01-09, 16:55
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Mag/kan je niks invullen of weet je de code gewoonweg niet meer? Probeer anders eens 4x 0, dus 0000
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 04-01-09, 17:02
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 4
Standaard

Ik kan niets meer invullen

Hans
  #4  
Oud 04-01-09, 17:14
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Hebben we het over de Pin Code of een codeslot?
  #5  
Oud 04-01-09, 17:38
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 4
Standaard

het is het codeslot
  #6  
Oud 04-01-09, 17:42
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 98
Standaard

bel apple?
  #7  
Oud 04-01-09, 17:55
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 4
Standaard

heel slim maar ......... had ik al gezegd dat ik niet kan bellen
  #8  
Oud 04-01-09, 17:59
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 588
Standaard

Misschien helpt een harde reset? Home- en aan/uit-knop samen 10 seconden ingedrukt houden.
__________________
 iPhone 2G, 8GB  Intel MacBook (zwart), 2,2GHz, 160GB HD
  #9  
Oud 04-01-09, 18:32
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Reageert het touchscreen uberhaupt nog wel? Je kan zoals al is gezegd een restart proberen, als dat niet helpt een restore.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: iphone kan geen verbinding met itunes maken door toegangscode seyour Unlock 1 18-02-11 21:18
Kan me iphone niet activeren, zit een toegangscode op Quirijnm iPhone algemeen 0 14-10-10 18:51
Wel of geen APN invullen? Mac-i iPad algemeen 11 29-07-10 12:17
toegangscode vergeten, kan niks meer doen, wat nu? chanell Archief 1 06-12-09 13:23
iPhone 3G: Toegangscode Kwijt, wat kan ik doen? HELP!! ( iPhone 3G 3.0) Burak61 Unlock 4 18-07-09 12:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:55.