Safari springt altijd terug naar springboard bij checken mijnpostbank.nl

Safari springt altijd terug naar springboard bij checken mijnpostbank.nl discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Dit is de enige site bij mij waar safari gewoon automatisch afsluit als ik me inlog op mijnpostbank.nl Mijnpostbank.nl is gewoon voor internetbankieren voor diegene ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 June 2008, 13:54
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: adam
Berichten: 65
Standaard Safari springt altijd terug naar springboard bij checken mijnpostbank.nl

Dit is de enige site bij mij waar safari gewoon automatisch afsluit als ik me inlog op mijnpostbank.nl


Mijnpostbank.nl is gewoon voor internetbankieren voor diegene die het niet weten..

Het gebeurt als volgt.. \


mijnpostbank.nl pakt die wel..

dan log ik me in wat ook zonder problemen verloopt..

echter ben ik 2 seconden ingelogd zodat ik alleen nog maar mn saldo kan zien en vervolgens sluit die hem automatisch af..

vind dit heer hinderlijk, ik zou ook bijv geld willen overmaken met mn iPhone of mijn bij en afschrijvingen checken


weet iemand waarom dit gebeurt? heeft het met internet bankieren te maken? of een bug in safari? bij geen enkel ander site doet die dat...

hoop dat iemand mij kan helpen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 June 2008, 15:10
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Helaas werkt dit vanaf versie 1.1.1 niet meer goed en ik zou ook graag een oplossing hiervoor willen. Mijn email naar de postbank werd beantwoord met de vraag wat is een iPhone ??

Binnenkort is hij officieel in nederland (de iphone) dus dan kijken of het wel werkt.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #3  
Oud 12 July 2008, 11:14
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

En jawel hoor! Het werkt op de 1ste gen iPhone met 2.0
  #4  
Oud 12 July 2008, 11:18
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Hoe weet jij dat? Heb je hem geactiveerd dan?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #5  
Oud 12 July 2008, 11:28
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Ik heb hem inderdaad geactiveerd
  #6  
Oud 12 July 2008, 11:34
tescione's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 178
Standaard

op de iphone3G werkt de postbank site eindelijk! dus inderdaad vanaf firmware 2.0
  #7  
Oud 12 July 2008, 11:39
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Hoe heb jij hem dan geactiveerd op de 1e gen iphones?
  #8  
Oud 12 July 2008, 11:46
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Met een O2 UK sim waar geen abonnement op zit. Ik heb bij de UK store een account gemaakt, en vervolgens de UK iPhone gerestored. Daarna hoefde ik geen abo oid te kiezen, en alleen op te geven wat mijn account was. Vervolgens ie ie officieel geactiveerd

Voor meer info:

[All Firmwares] Generate legit activation tokens! Genuine activation! - Hackint0sh
  #9  
Oud 15 July 2008, 02:00
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Berichten: 31
Standaard

werkt dat dan ook met de niet geactiveerde at&t sim kaart?
  #10  
Oud 15 July 2008, 08:52
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Werkt helaas alleen met de UK iPhone en O2 simkaart...
  #11  
Oud 15 July 2008, 12:12
Robert M.'s schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Swifterbant
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Robert M.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pascalletje Bekijk bericht
Met een O2 UK sim waar geen abonnement op zit. Ik heb bij de UK store een account gemaakt, en vervolgens de UK iPhone gerestored. Daarna hoefde ik geen abo oid te kiezen, en alleen op te geven wat mijn account was. Vervolgens ie ie officieel geactiveerd

Voor meer info:

[All Firmwares] Generate legit activation tokens! Genuine activation! - Hackint0sh
OK (FF Off Topic ) Je kan dus met een O2 UK Sim.. prepaid kaart je iPhone activeren met bijv een Vodafoneicon abbo?
__________________
Bor3d @ Stage
  #12  
Oud 20 July 2008, 07:49
matthijst's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 821
Standaard

Yep, werkt op 2.0
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Appstore springt naar Springboard dbibouh iPhone Apps 1 27 August 2010 15:33
springt soms terug naar springboard disco iPhone algemeen 2 4 June 2008 19:47
installer springt terug naar springboard reijnen2006 Jailbreak apps en thema's 6 16 May 2008 23:32
Springt weer terug naar springboard mahonie007 Archief 4 30 April 2008 23:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:33.