EDGE blijft aanstaan / Kan EDGE niet deactiveren

EDGE blijft aanstaan / Kan EDGE niet deactiveren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door h4a t-mobile heeft dit ook - als ik alles uitzet kan ik gewoon nog weather en youtube openen. Ik merk ook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 6 November 2007, 09:42
MP3-junky's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 171
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door h4a Bekijk bericht
t-mobileicon heeft dit ook - als ik alles uitzet kan ik gewoon nog weather en youtube openen.
Ik merk ook dat hij al data verkeer gebruikt (ongemerkt) als hij aanstaat - dit terwijl ik nog
geen eens mailinstellingen heb ingevoerd..
Weet je dit zeker? Ik heb ook wel eens gehad dat mijn Wi-Fi connexie weg was, en hij toen automatisch overging op gprs.

Dit verzoorzaakte bij mij "onbekend" dataverkeer.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 6 November 2007, 09:45
MP3-junky's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 171
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tescione Bekijk bericht
nou das allemaal wel heel gek. Als ik mijn ANP-instellingen verwijder dan kan haalt de telefoon helemaal niets binnen en krijg ik de melding "could not activate edge". Ik heb een t-mobileicon relaxed abbo.
Welke firmware versie heb jij?
  #23  
Oud 6 November 2007, 09:48
tescione's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 178
Standaard

1.1.1 hacked met anysim
  #24  
Oud 6 November 2007, 09:50
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 494
Standaard

ik heb ook 1.1.1 met telforticon en wat ik ook invul bij de edge instellingen, ik kan gewoon online!
  #25  
Oud 6 November 2007, 09:56
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

Grappige is - ik heb thuis geen Wi-Fi - heb het nog doodleuk met een ethernet kabel Mijn firmware is 1.1.1 / iPhone US 8gb

Plus ik heb er een prepaidkaart van mijn vriendin ingedaan en die trok hij zo leeg,
ondanks dat ik alles had uitgezet. Vind het wel heel opmerkelijk. Heb ook expres alle instellingen qua statistieken een paar keer gereset om te zien of het klopte.
Maar hij blijft data zoeken / verzenden of binnenhalen op 1 of andere manier.
  #26  
Oud 6 November 2007, 09:58
tescione's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 178
Standaard

das wel een aardig probleem dan ja. Ik zou dan persoonlijk een data-abbo afsluiten want blijkbaar ga je toch nog regelmatig online om iets te checken, dus dan is dat tientje ook wel zijn geld waard.
Maar dat gezegd hebbende is het geen oplossing en zou het niet mogen gebeuren.
  #27  
Oud 6 November 2007, 10:05
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

Tescione, daar heb je helemaal gelijk in - daarom dat ook ik probeer te achterhalen hoe dit kan. t-mobileicon en andere providers klappen nu lekker in hun handen...

Vreemde is ook dat ik T-mobile zelf gebeld heb en dat ze al aangaven dat ik voor het web'n'walk abbo, ook al kon internetten Slechte zaak vindt ik, want dan wordt je per mb afgerekend, ook als je dit dus niet weet. Heb dit simonly abbo van mijn werk gekregen, maar moet wel zelf de maandelijkse lasten betalen. Dus als er dan onopgemerkt data wordt verbruikt wordt je daar niet blij van. Althans ik niet.

Maargoed, on topic... Tescione, is er ook dataverbruik als je hem gewoon aan hebt staan? Ik had dit zelf wel, enkele kb's welliswaar, maar na een kleine 30mins stond er opeens 68kb op de teller.
  #28  
Oud 6 November 2007, 10:11
tescione's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 178
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door h4a Bekijk bericht
Tescione, daar heb je helemaal gelijk in - daarom dat ook ik probeer te achterhalen hoe dit kan. t-mobileicon en andere providers klappen nu lekker in hun handen...

Vreemde is ook dat ik T-mobile zelf gebeld heb en dat ze al aangaven dat ik voor het web'n'walk abbo, ook al kon internetten Slechte zaak vindt ik, want dan wordt je per mb afgerekend, ook als je dit dus niet weet. Heb dit simonly abbo van mijn werk gekregen, maar moet wel zelf de maandelijkse lasten betalen. Dus als er dan onopgemerkt data wordt verbruikt wordt je daar niet blij van. Althans ik niet.

Maargoed, on topic... Tescione, is er ook dataverbruik als je hem gewoon aan hebt staan? Ik had dit zelf wel, enkele kb's welliswaar, maar na een kleine 30mins stond er opeens 68kb op de teller.
in principe verbruikt/kost gprs niets als je hem gewoon aan hebt staan. Maar als jij dus bijvoorbeeld je mail automatisch laat checken dan gaat die teller wel lopen. Heb je misschien een applicatie geinstalleerd staan die data binnenhaalt? Deed hij dit ook al toen je de iPhone net in gebruik nam? Dus net na de unlock? Zo nee, dan kan je altijd eens een volledige restore uitvoeren en langzaam aan weer dingen gaan installeren en kijken of er iets veranderd. Het zijn maar suggesties en misschien is het niets, maar je bent een early-adopter of je bent het niet !

Laatst gewijzigd door tescione; 6 November 2007 om 10:18.
  #29  
Oud 6 November 2007, 10:13
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

hmmm dat is een goeie - enige probleem is - ik wil voorkomen dat ik weer alles moet unlocken, alles is goed gegaan. Wellicht als ik wat unlock programma's de-installeer dat het werkt. Voor de rest geen klachten hahaha.

Idd. early adopter of niet - toch maar ff proberen.
  #30  
Oud 6 November 2007, 10:18
tescione's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 178
Standaard

als jij restored met itunes dan hoef je in principe alleen maar te jailbreaken de unlock blijft bestaan! Ik heb vorige week ook gerestored en ik was in 10 min. weer up and running.
  #31  
Oud 6 November 2007, 10:33
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

Oe - ok dat wist ik niet.
Maar update hij dan niet alles naar 1.1.2 ?
Want dat wil ik echter voorkomen.
  #32  
Oud 6 November 2007, 10:42
tescione's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 178
Standaard

is die al uit dan? Volgens mij op zijn vroegst vrijdag, toch? En anders haal je voor de zekerheid eerst 1.1.1 binnen. (http://appldnld.apple.com.edgesuite....a_Restore.ipsw). Als je dan op restore klikt in Itunes dan moet je tegelijkertijd shift in houden. Op die manier gaat hij niet automatisch op zoek naar de nieuwste versie, maar geeft hij de mogelijkheid om een bestand te selecteren.
Effe voor de duidelijkheid je doet dit allemaal op eigen risico . Maar bij mij en vele anderen werkte het allemaal zonder problemen hoor!
  #33  
Oud 6 November 2007, 11:01
tescione's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 178
Standaard

mmm blijkbaar wordt de nieuwste itunes al aangeboden. Zie:
https://forum.iculture.nl/probl...t-meer-op.html

Oppassen dus! Misschien is het zelfs even verstandig even te wachten met restoren enzo om te kijken wat voor verrassingen Apple deze week in petto heeft.
  #34  
Oud 6 November 2007, 14:53
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

heb inmiddesl maar eeven een eindeloos internetten pakketje voor 9.95 eu aangevraagt bij hi. scheelt me sowieso in de kosten.. maar niet de beste oplossing haha
  #35  
Oud 7 November 2007, 22:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Berichten: 11
Standaard

@mwagena, ik heb dit probleem op kunnen lossen door fictieve gegevens in te vullen in het EDGE tabblad.

Dus: Settings > General > Network > EDGE. Hier wordt gevraagd naar APN, Username en Password. Ik heb in alle velden gewoon '1' ingevuld. De volgende keer dat de iPhone gebruik wil maken van EDGE, krijg je de melding 'Could not activate EDGE'.

Succes!
  #36  
Oud 7 November 2007, 23:11
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

dat werkte bij mij niet..
maar goed wat ik nu heb ik is ook wel relaxed
kan ik ookgewoon msnen onderweg en mail checken
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Een programmatje waarmee je edge uit kan zetten stijnjasper Archief 1 22 May 2009 22:43
1.1.4 EDGE password en username kan niet worden ingevuld flipjo Archief 1 28 April 2008 12:40
EDGE probleem (Safari kan de pagina niet openen ....) durkadurrr iPhone algemeen 5 15 March 2008 15:28
1.1.3 kan niet meer Wi-Fi en Edge Sebastiaan Wi-Fi 33 28 February 2008 10:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:27.