eigen ringtone op Iphone 5S plaatsen?

eigen ringtone op Iphone 5S plaatsen? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, ik heb via info uit fora getracht om een MP3 ringtone om te zetten naar een ringtone voor mijn Iphone 5S. Ik heb een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 23 February 2014, 19:54
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2014
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 9
Stuur een bericht via Skype™ naar Goofy63jr
Standaard eigen ringtone op Iphone 5S plaatsen?

Beste,
ik heb via info uit fora getracht om een MP3 ringtone om te zetten naar een ringtone voor mijn Iphone 5S. Ik heb een heldere omschrijving wat ik moet doen (van de Iphoneclub). Ik kom t/m de aangepaste AAC file van max 96 kbps in I-tunes, met als extensie .m4r, maar daarna kom ik niet verder. Ik kan nl. niet synchroniseren omdat ik nergens "Tonen" kan vinden evenmin als "synchroniseren tonen". Herhaaldelijk bij geluid, belonen gekeken, maar er kwam geen extra beltoon bij.
Kent iemand dat probleem (IOS 7.0.6)en/of kan iemand mij zeggen waar ik in de fout ga? Alvast bedankt. Goofy63jr
PS. dit is mijn eerste contact op dit forum. Dus als ik iets niet goed doe, laat me het dan weten!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 February 2014, 20:09
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 411
Send a message via twitter to yukhalilsel
Standaard

Sleep die ringtone uit de map naar de applicatie iTunes (2 vensters naast elkaar openhouden is het handigst, 1 van map en de ander iTunes).

Vervolgens geef je aan dat je ook beltonen wil syncen en klaar is kees
  #3  
Oud 23 February 2014, 21:57
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2014
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 9
Stuur een bericht via Skype™ naar Goofy63jr
Standaard eigen ringtone op iphone 5S plaatsen

Die ringtone staat als muzieknummer onder muziek op mijn Iphone. Maar volgens mij zou een file met extensie .m4r onder beltonen moeten staan. Maar nogmaals: op mijn Macbook komt er geen scherm met als naam "Tonen" of "Tonen synchroniseren" voor. Help me aub uit de brand! Goofy63jr
  #4  
Oud 24 February 2014, 09:46
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 May 2008
Berichten: 38
Standaard

Je zou ook Zedge kunnen downloaden van de App Store.
__________________
iPhone 5 S [16GB] 7.0.4
  #5  
Oud 24 February 2014, 10:14
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Locatie: Nuenen
Berichten: 133
Standaard

En via iringer kun je een bepaald stuk uit je mp3 splitsen en dit als ringtone van 30sec kunnen gebruiken
  #6  
Oud 24 February 2014, 10:23
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2014
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 9
Stuur een bericht via Skype™ naar Goofy63jr
Standaard eigen ringtones op Iphone 5S plaatsen

Bedankt Hans Nuenen, Party Rico en Yukhalilsel voor jullie bemoeienis.
Ik heb helaas geen antwoord op de vraag: waarom zie ik geen scherm "Tonen" en een scherm "tonen synchroniseren".
Maar ik ga het inderdaad via iRinger en/of Zedge proberen.
Nogmaals bedankt.
  #7  
Oud 24 February 2014, 10:28
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.199
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Goofy63jr Bekijk bericht
Ik heb helaas geen antwoord op de vraag: waarom zie ik geen scherm "Tonen" en een scherm "tonen synchroniseren".
Heb je in iTunes -> Voorkeuren ook "Tonen" aangevinkt?

  #8  
Oud 24 February 2014, 13:36
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2014
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 9
Stuur een bericht via Skype™ naar Goofy63jr
Standaard

Hallo Timosha, dat was een gouden tip. Ik ben nog niet voor 100% vertrouwd met Apple producten, maar dat komt wel. Ik heb dus nu wel in Itunes (links) een venster waarin de volgende items staan: Muziek, Video, TV programma's, Apps en Tonen. Wat ik ook probeer, ik krijg de ringtone, die tussen mijn muziek staat in de Itunes-bibliotheek, niet in "tonen" te zien, ondanks dat het een AAC file is van max 96 kbps met als extensie .m4r
Heb jij wellicht nog zo'n waanzinnige tip voor mij.
Ik houd me aanbevolen. Goofy
PS. Ik ben zo meteen even weg, dus ik reageer niet direct.
  #9  
Oud 24 February 2014, 13:53
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 411
Send a message via twitter to yukhalilsel
Standaard

Heb je al gerechtsklikt op de ringtone en in de diverse tabbladen gekeken of je hem als ringtone kan aanmerken ipv audiobestand?
  #10  
Oud 24 February 2014, 15:05
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2014
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 9
Stuur een bericht via Skype™ naar Goofy63jr
Standaard

heb ik gedaan. Geen succes! Wellicht heeft dit ook met een (verborgen) instelling te maken.
  #11  
Oud 24 February 2014, 15:07
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 411
Send a message via twitter to yukhalilsel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Goofy63jr Bekijk bericht
heb ik gedaan. Geen succes! Wellicht heeft dit ook met een (verborgen) instelling te maken.
Mail die ringtone eens naar yukhalilsel@gmail.com dan kijk ik wat er fout gaat
  #12  
Oud 24 February 2014, 19:38
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 411
Send a message via twitter to yukhalilsel
Standaard

ondertussen heb ik je gemaild dat het bij mij wel als beltoon in iTunes terecht komt, wat je wel kan doen is in iTunes Bestand > Bestand aan bibliotheek toevoegen kiezen en van daaruit je ringtone proberen te importeren in iTunes. Hopelijk komt het dan wel als ringtone onder Tonen.
  #13  
Oud 25 February 2014, 11:14
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2014
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 9
Stuur een bericht via Skype™ naar Goofy63jr
Standaard

ik heb je drie mails ontvangen evenals deze laatste. Ik probeer jouw laatste suggestie en laat het je nog wel weten. Nogmaals bedankt zover! Goofy
  #14  
Oud 25 February 2014, 20:11
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2014
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 9
Stuur een bericht via Skype™ naar Goofy63jr
Standaard

Hallo Yukhalilsel,
het is me uiteindelijk gelukt! Ik heb jouw suggestie, met twee mappen naast elkaar, gedaan. In dit geval heb ik vanuit finder die ringtone naar itunes gesleept. Daarvoor had ik de onwillige m4r file verwijderd uit mijn muziek bibliotheek. Mijn vrouw is dolblij. Nogmaals hartelijk bedankt voor jouwvolharding om mij te helpen. Dat stel ik zeer op prijs.
De andere mensen die een duit in het zakje hebben gedaan: ook erg bedankt. Goofy
  #15  
Oud 25 February 2014, 20:12
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 411
Send a message via twitter to yukhalilsel
Standaard

Enjoy. Ben blij voor jou en je vrouw .
  #16  
Oud 6 April 2014, 20:37
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Locatie: In de Kempen
Berichten: 4
Stuur een bericht via Skype™ naar MartineJacobs
Standaard

Hallo, ik ben ook een ringtone aan het maken, en het lukt mij dus ook niet om deze af te werken. Ik stel de tijdsduur in en zou dan van het bestand een AAc (of iets dergelijks) moeten kunnen maken, maar ik vind deze functie niet in Itunes als ik op de rechtermuisknop duw.... Wie kan mij helpen? IK ben hiermee reeds een paar uurtjes zoet geweest maar heb nog geen resultaten... Dank voor de hulp.
  #17  
Oud 7 April 2014, 12:03
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2014
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 9
Stuur een bericht via Skype™ naar Goofy63jr
Standaard

Hallo Martine,
ik ben geweldig geholpen door Yukhalilsel. Maar misschien moet je eerst een kijken op de volgende link: (ik weet niet of ik dit mag doorgeven; zo niet krijg ik wel op m'n donder)Beltoon instellen op je iPhone - 9 stappen
Succes
  #18  
Oud 7 April 2014, 12:58
» iPhone 6s 16GB (Goud) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 March 2014
Berichten: 91
Standaard

ja wat een gedoe om een ringtone te plaatsen kan er van meespreken
  #19  
Oud 7 April 2014, 20:51
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Locatie: In de Kempen
Berichten: 4
Stuur een bericht via Skype™ naar MartineJacobs
Question

Dank je voor je reactie Goofy, maar ik vind dit deel niet in de Itunes:
Klik nogmaals met de rechtermuisknop op de beltoon en klik op Maak AAC Versie. U kunt uw beltoon nu vinden in uw iTunes map.

Ik kan geen AAC Versie aanmaken met deze versie van Itunes, of doe ik iets verkeerd? Ik werk met versie 11.1.5 Dank voor je reactie
  #20  
Oud 7 April 2014, 21:26
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Een ringtone dient 40 seconden of korter te zijn, anders zal het ook niet als ringtone worden herkend door iTunes. Je kunt dus niet de hele top 40 copy-pasten

Ik merk dat het hier nergens wordt vernoemd, maar dat kan een oorzaak zijn waardoor het niet lukt.
__________________
Disclaimer: Tips en advies op het internet volg je altijd op eigen risico
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Eigen ringtone veranderd naar standaard ringtone MisterA Ringtones en Wallpapers 0 18 November 2013 11:31
eigen mp3 ringtone 1.1.2 paashaasr1 Archief 1 29 December 2007 22:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:50.