Gegevens horizon app overzetten

Gegevens horizon app overzetten discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb op de ipad 2 de horizon tv app genstalleerd, account gegevens ingevuld ed. Op de nieuwe ipad mini retina heb ik de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 05-03-14, 20:49
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2014
Locatie: Eindhoven, en omgeving
Berichten: 27
Standaard Gegevens horizon app overzetten

Hallo,

Ik heb op de ipad 2 de horizon tv app genstalleerd, account gegevens ingevuld ed. Op de nieuwe ipad mini retina heb ik de horizon tv app ook. Alleen ben ik zo de gegevens kwijt. Ik was benieuwd of ik met bv een back up de account gegevens in de app kan overzetten.

Iemand een idee?
Alvast bedankt.

Mvg
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 05-03-14, 20:58
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RKlopping Bekijk bericht
Ik was benieuwd of ik met bv een back up de account gegevens in de app kan overzetten.
Dat kan als je van de iPad 2 een versleutelde backup maakt dan gaan alle paswoorden mee in de backup. Die backup kan je dan terugzetten op de nieuwe iPad.
  #3  
Oud 05-03-14, 22:01
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2014
Locatie: Eindhoven, en omgeving
Berichten: 27
Standaard

Is erd an ook een mogelijkheid om alleen die ene app over te zetten omdat ik werk en prive gescheiden wil houden dus? Iig bedankt voor de informatie, weer iets wijzer ��
  #4  
Oud 06-03-14, 08:05
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RKlopping Bekijk bericht
Is erd an ook een mogelijkheid om alleen die ene app over te zetten...
Die mogelijkheid is er niet. Het is alles of niets.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
gegevens overzetten ramses60 iPad algemeen 9 28-05-13 11:37
Gegevens overzetten thijsbroekkamp iPhone algemeen 2 19-12-12 08:18
overzetten van gegevens usly iTunes 0 22-10-10 17:11
gegevens overzetten Charlize iTunes 0 10-06-10 22:33
Gegevens overzetten -25- iPhone algemeen 1 09-05-09 07:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:38.