waar blijft de MB?

waar blijft de MB? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, ik ben op dit moment op vakantie in Nederland , ik heb hier geen Wifi , alleen mijn abonnement op Vodafone . Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 July 2014, 10:41
» iPhone 5c 8GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 6 July 2014
Berichten: 11
Standaard waar blijft de MB?

Beste mensen, ik ben op dit moment op vakantie in Nederland, ik heb hier geen Wi-Fi, alleen mijn abonnement op Vodafoneicon.
Ik heb Vodafone ook al gesproken hierover, want op een voor mij onverklaarbare wijze verdwijnt er elke keer zo`n 50 MB van mijn tegoed.
Elke keer `s nachts, alles staat uit wat maar kan updaten. gisterenavond mijn mobiele netwerk uitgezet, vanmorgen aangezet, het enige wat ik gedaan hebt is een messenger bericht gelezen, en hoppa weer 40 MB weg.
Ik heb van Vodafone al een extra 200 MB gehad, maar ja zo ben ik er weer snel doorheen....
Heeft iemand een idee?
Ik heb een iPhone 4 s
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 July 2014, 10:45
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rita60 Bekijk bericht
Heeft iemand een idee?
Kijk eens na wat er zo veel data verbruikt. Dat doe je in Settings -> Cellular dan naar beneden scrollen. Nu kan je zien hoeveel data welke app/system service verbruikt.
  #3  
Oud 6 July 2014, 10:52
» iPhone 5c 8GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 6 July 2014
Berichten: 11
Standaard

ja dat zie ik staan, 145 mb en nu? ik heb al aardig wat uitgezet.
  #4  
Oud 6 July 2014, 10:53
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rita60 Bekijk bericht
ja dat zie ik staan, 145 mb en nu?
Nu kijk je na welke app of System Service de schuldige is.
  #5  
Oud 6 July 2014, 11:13
» iPhone 5c 8GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 6 July 2014
Berichten: 11
Standaard

I tunesaccount is 65 MB , maar staat al helemaal uit
Pushberichten 24 MB
Tijd en Locatie 19 MB
en dan nog wat kleinere appjes
  #6  
Oud 6 July 2014, 11:21
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rita60 Bekijk bericht
I tunesaccount is 65 MB , maar staat al helemaal uit
Dat zouden updates van apps kunnen zijn die aan het downloaden zijn. Dat kan je allemaal uitzetten in Settings -> iTunes & App Store -> Use Cellular Data = OFF
  #7  
Oud 6 July 2014, 11:23
» iPhone 5c 8GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 6 July 2014
Berichten: 11
Standaard

dat staat al uit, nog meer tips?
  #8  
Oud 6 July 2014, 11:28
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

Pushberichten verbruiken ook zeer veel data. Maar ik heb uiteraard geen idee van welke apps jij allemaal pushberichten ontvangt. Volgens mijn heel bescheiden ervaring zijn Whatsapp en Facebook de "usual suspects".
  #9  
Oud 6 July 2014, 11:30
» iPhone 5c 8GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 6 July 2014
Berichten: 11
Standaard

ok, ga ik ook naar kijken, maar het is zo gek, dat er in 1 keer 60 mb weg was om 10 over 12 `s nachts, dat konden ze bij Vodafoneicon zien, kan dat dan met die pushberichten te maken hebben?
  #10  
Oud 6 July 2014, 11:34
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rita60 Bekijk bericht
ok, ga ik ook naar kijken, maar het is zo gek, dat er in 1 keer 60 mb weg was om 10 over 12 `s nachts, dat konden ze bij Vodafoneicon zien
Ik denk eerder dat Vodafone, net zoals bijna alle andere carriers, rond middernacht al de verbruikte data van die dag optelt. Succes verder.
  #11  
Oud 6 July 2014, 11:36
» iPhone 5c 8GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 6 July 2014
Berichten: 11
Standaard

oh kan dat ook, dank je voor je tijd en ideeen!
  #12  
Oud 6 July 2014, 16:14
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Waarom zo selectief? Zet gewoon alles uit wat niet aan hoeft te staan
__________________
Disclaimer: Tips en advies op het internet volg je altijd op eigen risico
  #13  
Oud 6 July 2014, 16:30
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2014
Locatie: tilburg
Berichten: 416
Standaard

Als Wi-Fi op lokatie wegvalt en je "denkt" dat die aanstaat dan gaat alles via je databundel.
Zo hadden wij een probleem met een IP-Camera die via Wi-Fi bekeken werd. Deze was ingesteld op een no-ip account dus we konden ook elders de camera bedienen.
Normaal geen probleem maar ineens viel Wi-Fi uit en liep de stream via de databundel, in 10 minuten 800Mb verbruikt , gelukkig kregen we een melding dat 80% verbruikt was en hebben gelijk die camera lokaal ingesteld.

Mss zit je met dit probleem
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Waar blijft update van Stanza? benscheelings iPad algemeen 3 10 November 2011 20:14
Waar blijft Cydia? Rickel3GS Jailbreak apps en thema's 2 3 June 2010 15:26
Waar blijft de 3.0?? Bonifacio_lO2 Archief 1 17 June 2009 13:13
Waar blijft een download? Leonk Archief 13 14 April 2009 21:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:59.