reservekopie terugzetten van 5C naar 4

reservekopie terugzetten van 5C naar 4 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi! Hopelijk kan iemand mij helpen. ik heb mijn 5C helaas laten vallen en daar moet nu een nieuwe ruit in.Ik woon niet in NL ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 04-11-14, 17:31
» iPhone NL 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 13
Standaard reservekopie terugzetten van 5C naar 4

Hi!
Hopelijk kan iemand mij helpen.
ik heb mijn 5C helaas laten vallen en daar moet nu een nieuwe ruit in.Ik woon niet in NL en de ruit moest bested worden en dit duurt een week. om te voorkomen dat er zand/water/vbuil/stof in komt nu dus even een ander.
Ik wil nu dus tijdelijk mijn oude 4 gebruiken en dus een reservekopie maken van de 5c en deze terugzetten.
5c - 8.1
4 - 7.1.2
beide telefoons staan geregistreerd op dezelfde ICloud inlog.
Ik heb dus een reservekopie gemaakt van de 5C. wanneer ik de 4 Koppel en zeg dat ik een reservekopie wil terugzetten kan hij de 5c reservekopie niet vinden.
Wat kan ik doen?
ik heb hem al in de cloud en op de pc gemaakt maar in beide gevallen ziet hij hem niet als ik de 4 Koppel. ligt het aan het besturingsysteem? ik kan de 4 helaas niet upgraden.
Heel graag hulp..
thank you!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 04-11-14, 17:39
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jolandavanmameren Bekijk bericht
Ik wil nu dus tijdelijk mijn oude 4 gebruiken en dus een reservekopie maken van de 5c en deze terugzetten.
5c - 8.1
4 - 7.1.2
Een backup van een toestel met iOS 8 kan je niet terugzetten op een toestel met iOS 7.
  #3  
Oud 04-11-14, 17:40
» iPhone NL 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 13
Standaard

daar was ik al bang voor. Is er een andere oplossing?
  #4  
Oud 04-11-14, 17:44
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jolandavanmameren Bekijk bericht
daar was ik al bang voor. Is er een andere oplossing?
Wat de backup betreft is er geen andere oplossing. iCloud data zoals mail, contacten, enz... kan je natuurlijk wel synchroniseren op die iPhone 4.
  #5  
Oud 04-11-14, 17:53
» iPhone NL 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 13
Standaard

De nummers etc heb ik inderdaad overgezet. thanks
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Reservekopie terugzetten van paar maanden geleden Srn1234 iTunes 1 07-11-13 18:14
Kan ik alleen een filmrol van reservekopie iTunes terugzetten? JurianB iPhone algemeen 0 30-09-13 16:01
Hoe ALLEEN contacten terugzetten vanuit de reservekopie van iCloud ιn iTunes? lvc iPhone algemeen 3 30-06-12 08:16
Windows: Iphone op 4.1 kan geen reservekopie terugzetten van 4.2.1 mathijs_ iTunes 3 08-02-11 13:07
iPhone: Reservekopie terugzetten van Jailbroken iphone Shorty007 Jailbreak 24 15-08-09 21:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:23.