Reservekopie in iTunes maken lukte niet

Reservekopie in iTunes maken lukte niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Wilde na upgraden naar IOS 8.1 een reservekopie maken via ITunes , maar kreeg voor zowel Iphone 5 als Iphone 6 de melding : "reservekopie ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 November 2014, 15:06
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 November 2014
Berichten: 1
Smile Reservekopie in iTunes maken lukte niet

Wilde na upgraden naar IOS 8.1 een reservekopie maken via ITunes,
maar kreeg voor zowel Iphone 5 als Iphone 6 de melding :
"reservekopie maken lukt niet omdat er zich een fout heeft voorgedaan"

Na proberen van diverse adviezen zoals vermeld in document TS2529 van apple en taal omzetten naar Engels, ging het nog steeds niet.

Uiteindelijk vermoeden was dat de reservekopie was beschadigd(corrupt).
Via Amerikaanse site programma : Decipherbackuprestore gedownload en daaruit bleek na het uitvoeren, dat er een aantal vermeldingen in Apps mogelijk "te lang"waren.
Bij mij met name in de App : Notefuly
Ik heb het programma Decipherbackuprestore uiteindelijk NIET betaald en gewoon de App Notefuly verwijderd.
Daarna geen probleem meer !
Wellicht iets voor anderen .
Met decipher kun je aardig inschatten welke problemen kunnen optreden bij het maken van een reservekopie, zonder dat je het door hen laat repareren wat dan vervolgens $29.95 kost.
Geen vraag van mij dus, maar mogelijk een hulp voor anderen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 December 2014, 13:55
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 128GB (Zwart) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2010
Berichten: 134
Standaard

  • bij mij wil hij de reservekopie enkel op de pc plaatsen, niet meer in de cloud, daarom startte ik het programma ook eens op en kreeg als resultaat :
    • Incorrect Sizes

      The following files are listed with an incorrect file size.
    • HomeDomain Library/SMS/sms.db
    • WirelessDomain Library/Databases/DataUsage.sqlite
    • KeychainDomain ocspcache.sqlite3
  • iemand enig idee wat ik hieraan kan doen ??????
__________________
waar blijft de Jailbreak ?
  #3  
Oud 14 December 2014, 13:59
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.306
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sledge Bekijk bericht
iemand enig idee wat ik hieraan kan doen ??????
Ben je aan het iFunboxen geweest in die Domains? Of met andere crapware die Apple File Conduit gebruikt?
  #4  
Oud 14 December 2014, 14:01
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 128GB (Zwart) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2010
Berichten: 134
Standaard

en op de ipad :


  • KeychainDomain ocspcache.sqlite3
  • AppDomain-com.gplexdb.azulneweripad Library/MediaLibrary.sqlite
  • AppDomain-co.humanco.Human Library/googleanalytics-v3.sql
  • AppDomain-com.nxp.software.xvidplayer Library/CinexDataStore.sqlite
  • AppDomain-be.persgroep.hetlaatstenieuws Library/googleanalytics-v3.sql
  • AppDomain-be.persgroep.hetlaatstenieuws Documents/IPaperDb.sqlite
  • AppDomain-Ff2lqVpcZ2.ComicZeal4 Documents/Imported Comics/comic_database.sqlite
  • AppDomain-com.apple.mobilesafari Library/Safari/History.db
  • CameraRollDomain Media/PhotoData/Photos.sqlite


---------- Bericht automatisch samengevoegd op 14 december 2014 om 14:03 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ben je aan het iFunboxen geweest in die Domains? Of met andere crapware die Apple File Conduit gebruikt?
funbox enkel gebruikt om beide toestellen te vergelijken welke apps waar op staan.

die apple file conduit 2 staat bij mijn tweaks, maar met wat deze geinstalleerd is weet ik niet
  #5  
Oud 14 December 2014, 14:09
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.306
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sledge Bekijk bericht
funbox enkel gebruikt om beide toestellen te vergelijken welke apps waar op staan.
Op het eerste zicht zijn al die SQLite3 databases vernaggeld. Met iFunbox is het niet moeilijk om zoiets voor mekaar te krijgen. Maar het kan ook aan Decipherbackuprestore liggen. Dat is niet uitgesloten.
  #6  
Oud 14 December 2014, 14:17
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 128GB (Zwart) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2010
Berichten: 134
Standaard

ik heb de map backup op de computer leeg gemaakt en ben nu bezig van beide toestellen opnieuw een backup te maken

als dat gedaan is probeer ik vervolgens eentje in de cloud te maken
  #7  
Oud 14 December 2014, 14:19
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.306
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sledge Bekijk bericht
ik heb de map backup op de computer leeg gemaakt
Hopelijk heb je die vorige/oude backups met iTunes verwijderd. Succes verder.
  #8  
Oud 14 December 2014, 14:20
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 128GB (Zwart) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2010
Berichten: 134
Standaard

neen, dat zou inderdaad slim geweest zijn, ik heb ze handmatig verwijderd
  #9  
Oud 14 December 2014, 14:22
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.306
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sledge Bekijk bericht
neen, dat zou inderdaad slim geweest zijn..
Inderdaad. Dan worden ook de backup indices uit de Windows registry verwijderd. Ik ga het hier bij laten.
  #10  
Oud 14 December 2014, 14:56
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 128GB (Zwart) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2010
Berichten: 134
Standaard

de reservekopie op de computer werkte, maar deze in de cloud niet, op de icloud app op de pc steen de backups nog steeds op 0 kb

zit nu wel met de handen in het haar

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 14 december 2014 om 15:48 ----------

gevonden, na herstel van de iphone/ipad stond alles aan voor de reservekopie : dus 25 Gb
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iTunes kan geen reservekopie maken Translatoria iTunes 8 28 October 2012 01:56
iPod touch: jailbreak lukte niet boudewijnpleij Jailbreak 0 18 December 2011 11:47
itunes kan geen reservekopie maken, want de kopie kan niet worden opgeslagen... CoolingThunder iTunes 1 19 October 2011 15:55
Reservekopie maken lukt niet jolandavanmameren iPhone algemeen 6 25 September 2011 20:03
Windows: Reservekopie maken lukt niet Donaldo iTunes 4 3 January 2011 20:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:43.