Iphone 3gs nar fabrieksinstelling

Iphone 3gs nar fabrieksinstelling discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Dankzij die site heb ik al eens een glasplaat met digitizer vernieuwd en met succes. Ik weet alleen niet of de iPhone zonder de glasplaat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 27 November 2015, 00:34
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2015
Berichten: 36
Standaard

Dankzij die site heb ik al eens een glasplaat met digitizer vernieuwd en met succes.
Ik weet alleen niet of de iPhone zonder de glasplaat met digitizer werkt ? Dus als die opstart kan ik dan op de lcd de schuif bedienen ?

Op de foto zie je wat ik nu heb liggen, links de glasplaat met digitizer and daarnast de 2 lcd schermen waarvan de één gescheurd is en van één weet ik niet of die goed is. Als ik die dus alleen aansluit en de 3g aanzet dan zie ik het beeld op het lcd scherm komen maar dan schuif die nog steeds niet en als dat komt omdat de digitizer niet zit aangesloten dan kan ik een glasplaat met digitizer kopen maar zou die het dan wel moeten doen dan is het lcd scherm kapot en moet ik die vervangen of zoals je schrijft een compleet scherm
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 27 November 2015, 00:41
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 740
Standaard

Zoals ik al eerder schreef: je hebt een nieuwe glasplaat met digitizer nodig, het lcd is zonder digitizer niet te bedienen.
  #23  
Oud 27 November 2015, 00:57
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2015
Berichten: 36
Standaard

OK bedankt, dan moet het een compleet scherm worden.
Waar heb jij die gezien voor 15 euro ?
En is de 3g wel te jailbreaken ?
  #24  
Oud 27 November 2015, 07:23
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.855
Standaard

Ik meen dat de 3G zelfs nog een lek in de bootrom heeft en dus "altijd" (untethered) te jailbreaken is.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #25  
Oud 27 November 2015, 19:28
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2015
Berichten: 36
Standaard

Ik heb het voor elkaar, ik heb van 2 één werkende gemaakt en hoe weet ik niet meer want het lag allemaal bij elkaar.
Met een simkaart er in geeft die aan geen service
Maar nu start die op met het verbindingskabeltje naar iTunes en onderin kan ik de schuif bedienen. Ik zie diversen talen voorbij gaan.
Redsnow blijft stil staan met de melding waiting for reboot
Kan ik wat anders doen om hem werkend te krijgen ?

Vanmorgen Jailbreak uitgevoerd en hij werkt maar hij krijgt geen netwerk als ik de simkaart er in heb.
Ook zie ik dat de versie 4.2.1 is en op een andere is dat 6.1.6
Moet ik nog wat doen of doe ik iets fout ?

Laatst gewijzigd door Schenk; 28 November 2015 om 11:33.
  #26  
Oud 28 November 2015, 21:31
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 740
Standaard

Na de jailbreak moet je via Cydia iets downloaden zodat je iPhone weer netwerken ontvangt met je simkaart of was die simlockvrij? Heb je de tijd en datum goed staan, anders blijft die naar netwerken zoeken?
Om het via Cydia simlockvrij te maken met je via Cydia dacht ik(is al een paar jaar terug) ultrasn0w downloaden en installeren.
Als je hier op het forum naar simlock en jailbreak sectie gaat staat het duidelijk omschreven hoe je dat moet doen.
En wanneer je nog een scherm zoekt kan je dat goedkoop vinden bij aliexpress.
  #27  
Oud 29 November 2015, 15:48
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2015
Berichten: 36
Standaard

Helaas niet gelukt met de handleiding.
Ik heb Redsn0w uitgevoerd en ik Cydia op de telefoon staan.
Opstarten van Cydia duurt best wel lang en upgrades zijn uitgevoerd
Dan in Cydia naar manage gaan maar ik zie alleen manage account en daarin zie ik geen sources staan. Ondertussen gaat die weer reloading data uitvoeren.
In manage account kan ik inloggen met FB account of met Google
Onderin staat Cydia - Sources- Changes-Installed-Search
Klik ik op sources dan zie ik daar repo666.ultrasn0w.com staan en die heb ik toegevoegd maar kan dat nergens vinden.
Klik ik op installed dan zie ik ultrasn0w staan en daar staat bij from repo666.ultrasn0w.com
Ik heb de telefoon opnieuw opgestart door de home en powerknop ingedrukt te houden maar ik blijf No Service houden
Wat doe ik fout ?
  #28  
Oud 29 November 2015, 20:08
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 740
Standaard

Ultrasn0w nog eens installeren daarna toestel even uitzetten en weer aan. Je hebt de datum en tijd goed staan? Heb je gekeken of ultrasn0w werkt met de Baseband die je erop hebt staan? Anders via redsnow je baseband aanpassen. Even Google hoe je dat moet doen, zijn volgens mij genoeg topics hier met 'na Unlock nog geen netwerk' te vinden. Het is al jaren geleden dat ik dat heb gedaan dus zo uit mijn hoofd weet ik het niet meer, of ik moet de iPhone 3 in mijn handen hebben.
Leuke bezigheid hè met iphones stoeien.

Ter info, volgens mij is het toestel met iOS 4.2.1 een iPhone 3G en niet een 3GS !

Laatst gewijzigd door faire4u; 29 November 2015 om 20:46.
  #29  
Oud 1 December 2015, 22:44
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2015
Berichten: 36
Standaard

Update :
Het is inderdaad een 3G en geen 3GS

Ik heb Ultrasn0w weer geïnstalleerd maar daarna is het fout gegaan, hij blijft hangen op de apple logo
Kan daar nog wat aangedaan worden ?

Ik heb het komplete scherm dus LCD met digitizer op de andere 3G gezet en die doet het maar er staat simlock op en is half Zweeds en half Nederlands.
Wat adviseer je om het toestel simock vrij te maken en geheel Nederlands ?

@faire4u waar kan ik een kompleet scherm kopen voor €15
  #30  
Oud 2 December 2015, 16:25
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 740
Standaard

Je kan het scherm kopen op aliexpress.com.
Heb je al gekeken of je Baseband geschikt is voor de sim Unlock via ultrasn0w?
Als die blijft steken op Apple logo even in DFU mode zetten herstellen via iTunes en opnieuw jailbreaken. De iPhone 3 met iOS 4.2.1 is volgens mij nog te jailbreaken door in safari naar jailbreakme.com te gaan. Of dat nu nog werkt moet je even zelf proberen, ik heb geen 3(s) tot mijn beschikking die compleet is en werkt, wel losse onderdelen.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 2 december 2015 om 16:40 ----------

@schenk, je hebt je datum en tijd goed staan op je gejailbreakte iPhone?
Ps woon je in Limburg anders zou ik je wel willen helpen.
  #31  
Oud 2 December 2015, 19:32
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2015
Berichten: 36
Standaard

Bedankt, ik heb het gevonden op Aliexpress

Resetten met iTunes krijg ik een foutmelding : De iPhone kan niet worden hersteld, foutcode 1015
Daarna weer jailbreak geprobeerd maar na afloop blijft die met de stekker van iTunes in beeld terug komen
Ook weer herstel uitvoeren gaf het zelfde resultaat, fout 1015

Tijd en datum stonden goed en ik woon bij Utrecht dus iets te ver uit de buurt om even langs te komen voor advies en hulp.
  #32  
Oud 2 December 2015, 19:37
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Schenk Bekijk bericht
Resetten met iTunes krijg ik een foutmelding : De iPhone kan niet worden hersteld, foutcode 1015

  #33  
Oud 3 December 2015, 19:01
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2015
Berichten: 36
Standaard

iPhone blijft in recover modes opstarten en ik krijg hem er niet meer uit.
Ook geprobeerd met de handleiding van Recovery mode - iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS
Ook met tinyumbrella v8 maar ik zie mogelijkheid om hem uit de recovery te halen.
ITunes blijft foutcode 1015 geven.
Opnieuw jailbreaken met Redsn0w lukt niet meer.
Ik weet het niet meer.
  #34  
Oud 4 December 2015, 00:41
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 740
Standaard

Zet hem in DFU mode en sluit hem aan op itunes! die error komt waarschijnlijk door jailbreak restanten. En even voor de duidelijkheid, je iPhone aansluiten met itunes en dan op herstellen/bijwerken klikken helpt niet!
Je zal hem echt eerst in DFU mode moeten zetten en dan via itunes herstellen.
  #35  
Oud 4 December 2015, 09:55
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2015
Berichten: 36
Standaard

Heb ik gedaan met hulp van de op deze site beschreven hoe in DFU mode zetten van de iPhone
Eerst iphone aansluiten toen starte iTunes gelijk op en starte de iphone op.
Iphone uit gezet door aan/uit toets ingedrukt te houden tot die uit ging want de schuif komt niet meer naar voren
Toen aan/uit knop + home knop ingedrukt gehouden en na 10 sec de aan/uit knop los gelaten en de home knop ingedrukt gehouden tot iTunes een melding gaf dat een iphone (iPod ?) aangesloten was en hersteld moest worden.
Op dat moment bleef het beeld zwart op de iphone
Shift toets ingedrukt en linker muis knop ingedrukt en iphone1.2_4.1_8B117_restore.ipsw geselecteerd en laten herstellen
Beeld op de iphone kwam op en na even wachten tot de balk bijna vol was de melding foutcode 1015 en zag ik op de iphone de kabel weer voor iTunes

Wat doe ik fout ?
  #36  
Oud 4 December 2015, 11:19
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Schenk Bekijk bericht
iphone1.2_4.1_8B117_restore.ipsw geselecteerd en laten herstellen
Staat in het plaatje dat ik eerder de geplaatst heb. De laatste iOS versie voor de iPhone 3G is iOS 4.2.1 Build 8C148. Je bent dus aan het "downgraden (en dat veroorzaakt fout 1015).

Succes verder.
  #37  
Oud 4 December 2015, 15:23
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2015
Berichten: 36
Standaard

Ook met iphone1.2_4.2.1_8C146_restore.ipsw het zelfde probleem, foutcode 1015
Er heeft wel een jailbreak op gestaan en dat zal 1015 misschien veroorzaken.
  #38  
Oud 4 December 2015, 15:54
» iPhone SE 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 581
Send a message via twitter to Otje82
Standaard

Jouw restore ipsw eindigt op 46 die van Timosha op 48. Zeker weten dat je de goede hebt.
  #39  
Oud 4 December 2015, 16:25
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2015
Berichten: 36
Standaard

Sorrie type foutje, het is de iphone1.2_4.2.1_8C148_restore.ipsw
Zo te zien bestaat de 46 niet
  #40  
Oud 4 December 2015, 18:34
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 740
Standaard

Wanneer je hem in DFU mode hebt staan dan laten herstellen via iTunes ! Niet de shift toets gebruiken om een IPSW file te selecteren die je ergens op je pc hebt staan! Laat iTunes zelf het juiste iOS versie voor jouw iPhone downloaden en installeren!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone4s scherm vervangen nu geen gsm bereik iphone naar fabrieksinstelling gezet abagha iPhone algemeen 3 23 March 2013 11:43
iPad 3 updaten nar 6.1 blijft hangen MarLin iPad algemeen 19 14 February 2013 13:44
Iphone 4s blijft zoeken na terugzetten van fabrieksinstelling ( had jeallbreak) Mrnico iPhone algemeen 6 2 June 2012 11:40
Iphone fabrieksinstelling voor retour martjee iPhone algemeen 5 30 March 2011 16:33
van sim nar iphone groover Archief 3 26 November 2007 19:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:51.