Iphone 3gs nar fabrieksinstelling

Iphone 3gs nar fabrieksinstelling discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Dat werkt ook niet want ook dan krijg ik foutmelding 1015...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 4 December 2015, 19:24
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2015
Berichten: 36
Standaard

Dat werkt ook niet want ook dan krijg ik foutmelding 1015
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 4 December 2015, 22:05
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 752
Standaard

weet je zeker dat die in dfu mode stond en niet in recovery mode? want als dat niet werkt weet ik het ook niet meer.
  #43  
Oud 4 December 2015, 22:56
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2015
Berichten: 36
Standaard

Ik weet niet hoe ik kan zien of die in DFU mode staat maar zoals ik al schreef zo heb ik het gedaan :
Eerst iphone aansluiten toen startte iTunes gelijk op en startte de iphone op.
Iphone uit gezet door aan/uit toets ingedrukt te houden tot die uit ging want de schuif komt niet meer naar voren
Toen aan/uit knop + home knop ingedrukt gehouden en na 10 sec de aan/uit knop los gelaten en de home knop ingedrukt gehouden tot iTunes een melding gaf dat een iphone aangesloten was en hersteld moest worden.
Op dat moment bleef het beeld zwart op de iphone

Ik hoor nog graag van je of ik ergens kan zien of die in DFU mode staat en of ik het goed gedaan heb anders hoor ik het nog graag even van jullie
Is dat zo dan begrijp ik dat het over en uit is en bedankt ik jullie voor alle hulp en stop ik er mee.
  #44  
Oud 5 December 2015, 00:07
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 752
Standaard

Als het beeld zwart blijft dan staat die inderdaad in DFU mode, maar ik kan niet begrijpen dat iTunes de juiste iOS eropzet en toch krijg je de foutcode 1015. Andere pc al geprobeerd of andere USB poort? Ik zal in het weekend eens kijken of ik nog een Logic bord voor je hebt.
  #45  
Oud 5 December 2015, 01:14
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2015
Berichten: 36
Standaard

Ik betwijfel of de juiste iOS er op gezet wordt want hij geeft aan iphone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (1015)
Ik ga morgen kijken of ik nog wat kan doen met redsn0w
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone4s scherm vervangen nu geen gsm bereik iphone naar fabrieksinstelling gezet abagha iPhone algemeen 3 23 March 2013 11:43
iPad 3 updaten nar 6.1 blijft hangen MarLin iPad algemeen 19 14 February 2013 13:44
Iphone 4s blijft zoeken na terugzetten van fabrieksinstelling ( had jeallbreak) Mrnico iPhone algemeen 6 2 June 2012 11:40
Iphone fabrieksinstelling voor retour martjee iPhone algemeen 5 30 March 2011 16:33
van sim nar iphone groover Archief 3 26 November 2007 19:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:22.