Contacten overzetten

Contacten overzetten discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn vrouw en ik hebben ieder een eigen Apple account en dat willen we zo houden. Ik heb vrij veel contacten in mijn db contacten ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 July 2016, 14:51
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 June 2013
Berichten: 76
Standaard Contacten overzetten

Mijn vrouw en ik hebben ieder een eigen Apple account en dat willen we zo houden.
Ik heb vrij veel contacten in mijn db contacten staan. Die wil ik aan haar ter beschikking stellen als basis voor haar databestand contacten.

Daartoe heb ik het volgende gedaan:
Vanuit mijn iMac mijn contacten bewaard als "contacten-archief"-file. Vervolgens heb ik getracht deze '.abbu'-file te importeren in haar iMac. Eerst wordt ik gevraagd of ik ermee akkoord ga dat de bestaande contacten (in de db van mijn vrouw) worden vervangen door de nieuwe. Dat bevestig ik (ik zou ze liever willen mergen, maar mijn vrouw heeft er niet veel contacten in staan. Dus als dat niet kan, dan niet.)

De computer is een korte tijd bezig en meldt vervolgens: geen kaart. Kort daarop zie ik weer het oude contacten databestand van mijn vrouw.

Ik heb in de help-file van contacten gezocht naar hulp en op dit forum en elders, maar niet het antwoord gevonden over wat ik kennelijk niet goed doe.

Wie kan helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 July 2016, 15:18
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.217
Standaard

Exporteer de gewenste contacten als vCard. Importeer (dubbelklikken is voldoende) de vCard op de andere Mac.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 19 July 2016, 15:41
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 June 2013
Berichten: 76
Standaard

Ik veronderstelde dat een vCard slechts over 1 contact ging, maar niet meerdere contacten kon omvatten.

Heb nu alle contacten geselecteerd, als vCard en mooi overgezet.

Hartelijk dank - ik was er al een tijdje mee bezig geweest!
  #4  
Oud 19 July 2016, 15:43
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.217
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Glotter Bekijk bericht
Ik veronderstelde dat een vCard slechts over 1 contact ging...
Ja, in Windows. Succes verder.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Overzetten contacten en Whatsapp-chats rlamers iPhone algemeen 4 24 December 2015 17:52
overzetten contacten iphone naar ipad Frederike iPhone algemeen 3 19 September 2015 12:06
Contacten overzetten Janine88 iPhone algemeen 2 10 June 2014 13:28
Contacten overzetten teizz iPhone algemeen 178 5 January 2014 16:32
Contacten weg na overzetten pieren iTunes 0 16 May 2010 16:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:45.