Bellen via toetsenbord onmogelijk

Bellen via toetsenbord onmogelijk discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Bellen via mijn toetsenbord is niet mogelijk. gebelt worden en bellen via contacten is wel mogelijk maar ik kan geen toetsen selecteren. Heb de telefoon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 August 2008, 13:58
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 7
Standaard Bellen via toetsenbord onmogelijk

Bellen via mijn toetsenbord is niet mogelijk.
gebelt worden en bellen via contacten is wel mogelijk maar ik kan geen toetsen selecteren.

Heb de telefoon terug gezet via herstellen in Itunes naar Michaels custom firmware 2.0.1.
Weet iemand misschien een andere oplossing mocht dit nog een keer voorkomen?
thx.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 January 2009, 09:41
bvdhoek's schermafbeelding
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Driebergen
Berichten: 28
Stuur een bericht via Skype™ naar bvdhoek
Standaard

Goede morgen,
Help help, ook ik kan niet meer bellen via de telefoontoetsen maar wel via de nummers in contactpersonen.
De toetsen werken gewoon niet meer.
Ook kan ik het gesprek niet beeindigen, omdat de toetsen dan niet meer beschikbaar komen, nadat ik bovenin op de groene balk "terug naar telefoongsprek" klik.
Ik moet de Iphone helemaal uitzetten om het gesprek te bee´ndigen.
Graag jullie suggesties...
Bernadette
Heeft iemand een idee hoe dit is te verhelpen??

Laatst gewijzigd door bvdhoek; 16 January 2009 om 09:42. Reden: typefouten
  #3  
Oud 16 January 2009, 11:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

updaten helpt egt en dan kan je gewoon weer een backup er op zetten
  #4  
Oud 16 January 2009, 12:47
bvdhoek's schermafbeelding
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Driebergen
Berichten: 28
Stuur een bericht via Skype™ naar bvdhoek
Standaard

hallo Bako,
Ik heb update 2.2 (5G77) Iphone (1e genertie uit USA) en daarna via quickPWn geunlockes etc.
alles werkte perfect, tot gisteren.....
Nu kan ik gwoon bellen en gebeld worden, maar mijn telefoontoetsenbord is niet te gebruiken. Wat ik ook doe.
Misschien heb je een andere suggestie?
gr.
Bernadette
  #5  
Oud 16 January 2009, 12:55
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bvdhoek Bekijk bericht
hallo Bako,
Ik heb update 2.2 (5G77) Iphone (1e genertie uit USA) en daarna via quickPWn geunlockes etc.
alles werkte perfect, tot gisteren.....
Nu kan ik gwoon bellen en gebeld worden, maar mijn telefoontoetsenbord is niet te gebruiken. Wat ik ook doe.
Misschien heb je een andere suggestie?
gr.
Bernadette
Heb je toevallig Kate ge´nstalleerd? Zorgt vaker voor dit soort problemen nl.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #6  
Oud 16 January 2009, 13:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bvdhoek Bekijk bericht
hallo Bako,
Ik heb update 2.2 (5G77) Iphone (1e genertie uit USA) en daarna via quickPWn geunlockes etc.
alles werkte perfect, tot gisteren.....
Nu kan ik gwoon bellen en gebeld worden, maar mijn telefoontoetsenbord is niet te gebruiken. Wat ik ook doe.
Misschien heb je een andere suggestie?
gr.
Bernadette
kate doet inderdaad vaak vreemde dingen met je iphone
heb dit probleem ook gehad (niet met kate) en wat je gewoon kan doen is herstellen vaak blijft hij hangen op dat scherm maar je kan wel alles gebruiken of hij valt in 1 keer weg

conclusie: eerst kate weg halen (als je dat gedownload heb)
werkt het niet herstellen
  #7  
Oud 16 January 2009, 14:47
bvdhoek's schermafbeelding
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Driebergen
Berichten: 28
Stuur een bericht via Skype™ naar bvdhoek
Standaard

bedankt, ik heb hersteld naar fabrieksinstellingen en opnieuw met Quickpwn unlocked.
Nu werkt alles weer prima. Bedakt voor de tips.
Bernadette
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Bellen onmogelijk door enorm gekraak knutmo iPhone algemeen 5 6 January 2011 17:15
iPhone: 3g op 3.1.3 onmogelijk te JB? Joostg Jailbreak 14 6 April 2010 21:14
Bellen onmogelijk! wouter.leplae Archief 2 27 August 2008 21:57
Bellen via toetsenbord onmogelijk. Leonard iPhone algemeen 2 9 January 2008 20:36
bellen via nummer invoer onmogelijk ! vecchiefacce iPhone algemeen 1 24 October 2007 13:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:39.