SBSettings 3.0

SBSettings 3.0 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Kid I ja, kun je "togglen" ik zit met een ander probleem, heb met sbsettings ssh aangezet (wil een ander thema ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 21 June 2009, 14:43
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kid I Bekijk bericht
ja, kun je "togglen"

ik zit met een ander probleem, heb met sbsettings ssh aangezet (wil een ander thema erop gooien) maar krijg telkens een "connection refused" terwijl mijn ip en wachtwoord (root, alpine) goed zijn. Iemand een idee wat ik fout doe?
Je doet niks fout, de SSH fingerprint is veranderd door de nieuwe installatie van OpenSSH op je iPhone en wordt dus niet meer geaccepteerd door SSH op je Mac (die kan nogal strak ingesteld staan).
Open even je Terminal en kijk eens of iPhone's IPadres in known_hosts voorkomt:
Code:
sudo pico ~/.ssh/known_hosts
Je krijgt dan zoiets als dit:
Code:
localhost ssh-rsa AAAAB3NzaC1yc2EAAAABIwAAAIEAvdMHi6z4QwwqsCFivH0eFuhAd7cfLWpZW$
0,0.0.0.0 ssh-rsa AAAAB3NzaC1yc2EAAAABIwAAAIEAvdMHi6z4QwwqsCFivH0eFuhAd7cfLWpZW$
192.168.1.160 ssh-rsa AAAAB3NzaC1yc2EAAAABIwAAAQEAxWH3X6tc8xKjh4VkfanOwqfe6rm9p$
Zie je daar je IPadres van je iPhone (in mijn geval de laatste, 192.168.1.160), verwijder dan even die hele lijn ervan, let er wel op dat je _enkel_ die betreffende regel verwijdert (met je toetsenbord, de muis werkt niet), dus beginnend met dat IPadres en al die tekens erachter! Deze known_hosts file moet eindigen met een lege regel, test dat ook even door met je pijltjestoetsen helemaal naar beneden te gaan.
Hierna toets je Ctrl-O (=de letter O, geen nul) om het bestand opnieuw op te slaan en dan Ctrl-X om eruit te gaan. Probeer dan eens opnieuw in te loggen via SSH. Afhankelijk van de manier waarop je dit doet, kun je mogelijk de vraag krijgen of je deze verbinding wel wilt opzetten, oftewel dat het vertrouwd is. Kies Yes of Ja (dit hoeft maar 1x, als het al voorkomt). Succes!

Laatst gewijzigd door Buur; 21 June 2009 om 14:50.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 21 June 2009, 15:06
alvani's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Berichten: 282
Standaard

Ik zie inmiddels dat er een upgrade voor SBSettings in Cydia staat.
  #43  
Oud 21 June 2009, 15:40
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2009
Locatie: Leiden
Berichten: 153
Send a message via twitter to Hamertej
Standaard

Hallo,
Ik heb net sinds een dag een jailbroken iPhone, met SBSettings, en bij Extra's (in SBSettings) staan "Apple Killswitch" heeft iemand een idee wat dit is, het stond standaard aan toen ik hem downloadde..
  #44  
Oud 21 June 2009, 15:45
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 178
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hamertej Bekijk bericht
Hallo,
Ik heb net sinds een dag een jailbroken iPhone, met SBSettings, en bij Extra's (in SBSettings) staan "Apple Killswitch" heeft iemand een idee wat dit is, het stond standaard aan toen ik hem downloadde..
zet maar op JA apple kan vanop afstand een programma verwijderen
  #45  
Oud 21 June 2009, 16:19
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Iphone_belgium Bekijk bericht
zet maar op JA apple kan vanop afstand een programma verwijderen
Google eens op "Apple killswitch" voor meer info. En ik wil jou tegenspreken: volgens mij moet je die switch juist UIT zetten, zodat de "kill" tegengehouden wordt en niet kan werken (als je tenminste zelf wilt bepalen wat je op je iPhone hebt staan en dat niet "eventueel" over wilt laten aan Apple). Hetverhaal van de killswitch is trouwens nooit echt bevestigd of tegengesproken en, ook al zou Apple het kunnen, de vraag is of ze er gebruik van zullen maken (niet erg klantvriendelijk c.q. BigBrother-praktijken).
In BossPrefs had BigBoss dit duidelijker aangegeven ("Kill Apple Killswitch" o.i.d. stond er op een knop), in SBSettings staat er echter alleen "Apple Killswitch" met een switch en op een verse FW-install staat die dan AAN (ik ga er dan vanuit dat Apple dat zo wil dus, dus zet ik die switch op UIT om dat tegen te gaan en de "kill" dus geen toestemming te geven).
Kortgezegd (en als iemand het beter weet, dan gelieve dit te melden):
In SBSettings "Apple killswitch" AAN = de kill mag werken, UIT = werkt niet.

Laatst gewijzigd door Buur; 21 June 2009 om 16:33.
  #46  
Oud 21 June 2009, 17:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 March 2008
Berichten: 28
Standaard

Ik heb v2.99-4 draaien en heb het volgende probleem:

De hoofdreden voor het gebruik van deze app is om snel mn Wi-Fi aan/uit te zetten én om er zeker van te zijn dat mn Edge uit staat.

Nadat ik ben geupgrade naar 3.0 doet die Edge knop raar.
Of ie nou groen is of rood, uiteindelijk krijgt de phone wél een data ip adres.

Staat ie op rood (en stel, ik heb geen Wi-Fi) dan zegt Safari dat ik geen verbinding heb en dat ie de pagina niet kan openen. Prima!
Maar ga ik dan naar de AppStore dan blijft het ronde icoontje op de statusbalk langzaam rondjes draaien (GPRS "modus") en blijft de app wachten. Ik krijg dus geen melding van "geen verbinding" o.i.d.

Het geeft mij geen goed gevoel over de "blokkade" van GPRS.

Iemand daar ook last van?
  #47  
Oud 22 June 2009, 15:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Buur Bekijk bericht
Je doet niks fout, de SSH fingerprint is veranderd door de nieuwe installatie van OpenSSH op je iPhone en wordt dus niet meer geaccepteerd door SSH op je Mac (die kan nogal strak ingesteld staan).
Open even je Terminal en kijk eens of iPhone's IPadres in known_hosts voorkomt:
Code:
sudo pico ~/.ssh/known_hosts
Je krijgt dan zoiets als dit:
Code:
localhost ssh-rsa AAAAB3NzaC1yc2EAAAABIwAAAIEAvdMHi6z4QwwqsCFivH0eFuhAd7cfLWpZW$
0,0.0.0.0 ssh-rsa AAAAB3NzaC1yc2EAAAABIwAAAIEAvdMHi6z4QwwqsCFivH0eFuhAd7cfLWpZW$
192.168.1.160 ssh-rsa AAAAB3NzaC1yc2EAAAABIwAAAQEAxWH3X6tc8xKjh4VkfanOwqfe6rm9p$
Zie je daar je IPadres van je iPhone (in mijn geval de laatste, 192.168.1.160), verwijder dan even die hele lijn ervan, let er wel op dat je _enkel_ die betreffende regel verwijdert (met je toetsenbord, de muis werkt niet), dus beginnend met dat IPadres en al die tekens erachter! Deze known_hosts file moet eindigen met een lege regel, test dat ook even door met je pijltjestoetsen helemaal naar beneden te gaan.
Hierna toets je Ctrl-O (=de letter O, geen nul) om het bestand opnieuw op te slaan en dan Ctrl-X om eruit te gaan. Probeer dan eens opnieuw in te loggen via SSH. Afhankelijk van de manier waarop je dit doet, kun je mogelijk de vraag krijgen of je deze verbinding wel wilt opzetten, oftewel dat het vertrouwd is. Kies Yes of Ja (dit hoeft maar 1x, als het al voorkomt). Succes!
werkt, thnx!
  #48  
Oud 22 June 2009, 16:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 178
Standaard

Amia éérste keer dat ik sbsetting gebruik ipv van bosspref prachtig gewoon !

Alleen nog een fix voor ssh die aanblijft bij het opstarten
  #49  
Oud 22 June 2009, 16:06
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Locatie: limburg (belgie)
Berichten: 400
Standaard

hoe komt het dat bij mij de status bar date anders is?
ik heb: 22/6.-16:03 staan!! had het ook liever gehad zoals de pic. van bomans.
iemand enig idee??
  #50  
Oud 22 June 2009, 16:07
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard Standaardwachtwoorden nog steeds in gebruik??? BRRRRR...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kid I Bekijk bericht
werkt, thnx!
Dat wist ik wel.

En dan even over de veiligheid... Nu raad ik je aan snel je wachtwoorden te veranderen, anders kan iedereen erin met die standaardwachtwoorden (alpine voor beide users) (en vergeet niet steeds SSH uit te zetten, na iedere herstart zet SBSettings dit opnieuw automatisch aan!!!).

Even tussendoor:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Iphone_belgium Bekijk bericht
Alleen nog een fix voor ssh die aanblijft bij het opstarten
Dat is dus de standaardwerking van SBSettings die ik ook altijd vervloekt heb, maar waar BigBoss (de maker) niks aan wil veranderen... Zijn standpunt is deze: als de iPhone na een herstart om de een of andere reden blijft hangen, kun je via SSH er nog steeds in, terwijl je anders helemaal uit je iPhone gelocked zou zijn en er niets anders opzit dan opnieuw installeren helemaal. Zit ook iets in, maar ik zou graag een SBSettings Toggle zien, zodat ik zelf kan kiezen of ik dat wil of niet! BigBoss weigert dit aan te passen tot op heden helaas.

Verder met de wachtwoorden veranderen:
- Verzin 2 nieuwe wachtwoorden voor de users root en mobile (ze mogen hetzelfde zijn, als jij maar de enige bent die ze weet en niemand ze makkelijk kan raden. Maak ze niet TE moeilijk, zodat je ze goed kunt onthouden, want 'alpine' gaat hierna niet meer werken als wachtwoord!).
- Vind even het IPadres van je iPhone, zet SSH aan op je iPhone, open Terminal en typ
Code:
ssh root@xxx.xxx.xxx.xxx
(vervang de x-jes door je IPadres van je iPhone.) Geef 'alpine' in op de vraag om wachtwoord.

Typ hierna
Code:
passwd
en geef het nieuwe wachtwoord voor user root in (dit moet bevestigd worden in een 2e keer).
Typ, na de bevestiging dat het nieuwe wachtwoord opgeslagen is:
Code:
passwd mobile
en voer het nieuwe wachtwoord in voor user mobile (ook 2x). Hierna
Code:
exit
en je kunt Terminal afsluiten. Je wachtwoorden zijn nu enkel en alleen voor jou bekend, dus mocht je per ongeluk SSH aan laten staan, dan kan er toch niet iemand "ff snel binnensluipen" zonder dat jij het weet! SSH werkt ook op je 3G- of GPRS-verbinding namelijk... Je hoeft er niet speciaal voor aan je thuisnetwerkje te hangen... Zoek maar eens op het forum, er zijn al 'ongelukjes' mee gebeurd. Gelukkig bleef het toen bij het plaatje van je SpringBoard aanpassen, het had echter veel gevaarlijker kunnen zijn. Laten we eerlijk zijn, je wilt toch niet dat de gegevens op je iPhone op straat komen, of wel? Of er iets aangepast wordt, zodat jouw iPhone het straks niet meer doet? Denk na.

Laatst gewijzigd door Buur; 22 June 2009 om 16:52. Reden: Meer uitleg werking SBSettings en SSH
  #51  
Oud 22 June 2009, 19:36
Inyigo's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 68
Standaard SBSettings error

Hallo,

Als ik de nieuwe SBSettings download en hij is bijna klaar krijg ik de error: Couldn't configure pre-depend dpkg for grep, probably a dependency cycle.

Hebben meerdere mensen hier last van? en hoe kan ik dit verhelpen?

Alvast bedankt
  #52  
Oud 22 June 2009, 19:41
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

@ inyigo,

Heb je topic hier maar even bijgevoegd ;-)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #53  
Oud 22 June 2009, 19:49
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
@ inyigo,

Heb je topic hier maar even bijgevoegd ;-)
Het had hier beter bij gepast!

/edit:
Hoewel ik nog steeds geen antwoord gehad heb op mijn eerdere opmerkingen rondom een (her)installatie van de Core Utilities... Misschien voorkomt dat een herinstall, zoals in dat andere topic aangeraden wordt. Wat ik me ook afvraag nu (na het lezen van dat topic): wat gebeurt er als je Icy verwijderd via Cydia? Of gewoon de laatste versie installeert over de versie die redsn0w installeert (dat is een oudere versie dan in de laatste Cydia aangeboden wordt)? Ik kwam gisteren al een nieuwe update van Icy tegen in Cydia, die Icy zelf niet aangaf (dus ik had ook een oude Icy-versie, nu niet meer en ze werken perfect naast elkaar, in tegenstelling tot in die andere topic).

Laatst gewijzigd door Buur; 22 June 2009 om 19:56.
  #54  
Oud 22 June 2009, 19:53
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Buur Bekijk bericht
Het had hier beter bij gepast!
hmm, indd, maar hier past het ook wel
  #55  
Oud 22 June 2009, 19:59
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
hmm, indd, maar hier past het ook wel
Ja, misschien toch wel.
Ik zou aanraden om de Core Utilities opnieuw te installeren via Cydia (waarschijnlijk heeft de verouderde versie van Icy (die in redsn0w zit) die overschreven) EN in Cydia even de source van RipDev toe te voegen (staat onder Manage > Sources, en anders voeg je hem zelf toe: apt.ripdev.com en dan Icy opnieuw te installeren via Cydia. Bij mij werken ze namelijk wel samen en dit is een makkelijkere manier dan redsn0w opnieuw draaien en/of een nieuwe firmware installeren. Zo'n olifantenaanpak kan altijd nog, denk ik dan!

Laatst gewijzigd door Buur; 22 June 2009 om 20:02.
  #56  
Oud 22 June 2009, 20:14
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Locatie: limburg (belgie)
Berichten: 400
Standaard

hoe komt het dat bij mij de status bar date anders is?
ik heb: 22/6.-20:14 staan!! had het ook liever gehad zoals de pic. van bomans.
iemand enig idee??
  #57  
Oud 22 June 2009, 20:15
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2009
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Inyigo Bekijk bericht
Hallo,

Als ik de nieuwe SBSettings download en hij is bijna klaar krijg ik de error: Couldn't configure pre-depend dpkg for grep, probably a dependency cycle.

Hebben meerdere mensen hier last van? en hoe kan ik dit verhelpen?

Alvast bedankt
ik heb precies hetzelfde.
  #58  
Oud 22 June 2009, 21:08
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door freddyemmer Bekijk bericht
ik heb precies hetzelfde.
En ik heb al 2 mogelijkheden gegeven m.b.t. een oplossing hierboven, 1 van mezelf en 1 verwijzing naar een ander topic! Niet gelezen?
  #59  
Oud 22 June 2009, 21:20
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door knuster Bekijk bericht
hoe komt het dat bij mij de status bar date anders is?
ik heb: 22/6.-20:14 staan!! had het ook liever gehad zoals de pic. van bomans.
iemand enig idee??
Ik heb wel een idee waarom dat (weer) aangepast is. In een vorige versie van SBSettings had ik ook het jaartal staan (de haakjes eromheen waren toen al verwijderd) en dat nam al veel plaats in beslag (je ziet op het plaatje in de posting van Bomans dat er geen SIM in de iPhone zat ten tijde van het maken van de screenshot). Duw er een SIM in en je krijgt ineens de gsm-streepjes erbij, de naam van de operator, het EDGE/3G/Wi-Fi-logo en dan ook nog haakjes om de datum met jaartal heen en je begrijpt dat dat allemaal te krap wordt...
Helaas, het is niet anders.

/edit:
Voor de duidelijkheid: ik heb het nu ook zoals jij. Iedereen met de laatste versie van SBSettings heeft het zo. En als ik eerlijk mag zijn: het ziet er beter uit dan met jaartal (zoals ik het voorheen had), alles blijft nu tenminste duidelijk in een oogopslag i.p.v. vreselijk op elkaar gepropt. Laat staan dat er ook nog haakjes om de datum heen zouden staan, zoals op het plaatje. Het werd echt te vol daarboven.

Laatst gewijzigd door Buur; 22 June 2009 om 21:28.
  #60  
Oud 23 June 2009, 09:56
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Mag,als je SBsettings gebruikt,Bossprefs er laten opstaan?
Ik hebvia SBsettings de Wi-Fi aangezet maar in Bossprefs staat hij nog af.Wi-Fi werkt wel hoor.
Kan je ergens de gps afzetten?Want als ik navigatieprogramma test,dan krijg ik melding dat gps niet op staat?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
SBSettings jordycoelen Jailbreak apps en thema's 20 29 December 2011 20:09
Sbsettings Rach31 Jailbreak apps en thema's 0 11 February 2011 20:19
SBSettings Boeddha1939 Archief 3 10 August 2010 15:44
SBSettings HjB Archief 9 29 June 2009 08:39
Sbsettings Carlos02 Archief 5 15 May 2009 19:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:34.