SBSettings 3.0

SBSettings 3.0 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Gisteren ging het bij mij mis, toen ik ze allebei geinstalleerd had. Maar dat was voordat ik wat essentiele updates van Cydia kreeg... Dus dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 23 June 2009, 10:40
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Gisteren ging het bij mij mis, toen ik ze allebei geinstalleerd had. Maar dat was voordat ik wat essentiele updates van Cydia kreeg... Dus dat kan ook de oorzaak geweest zijn (more likely).
Ik heb nu gekozen voor SBSettings (gebruikte met FW2.x altijd BossPrefs) en afscheid genomen van BossPrefs. De reden daarvoor is dat BigBoss (de maker) gezegd heeft dat dit puur een update was om mensen nog even naar FW3.0 te helpen ermee, als ze dat gewend waren, maar dat hij BossPrefs niet meer verder zal bijhouden en al zijn aandacht op SBSettings gaat richten daarvoor in de plaats. En ondanks dat ik een BossPrefs-fan was (t.o.v. SBSettings), kreeg ik het idee dat BP niet goed meer werkte... Zoals jij ook zegt, Wi-Fi staat aan, maar BP geeft aan van niet... Bye bye BossPrefs dus voor mij! 'k Wil er wel van op aan kunnen. En SBSettings vond ik altijd wel zo'n lelijke interface, maar ik heb nu een mooi bij de iPhone passend SBSthema gevonden, Apple Congruency. Ik hou nu eenmaal van de Apple interface en wil dat dan ook in dat venster terugzien.
De GPS heet Location Toggle in SBSettings. Als die niet te zien is, klik even op More en dan Set Toggles en zet daar de zichtbaarheid van die knop aan. (Of was dat je vraag niet en weet je niet dat (op de normale manier) in Instellingen > Algemeen je de Locatievoorzieningen kunt aan/uitzetten? Dat is dus de GPS.)

Laatst gewijzigd door Buur; 23 June 2009 om 10:51.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 23 June 2009, 11:09
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Persoonlijk vind ik sbsettings beter werken dan bossprefs.
Met BP was het steeds een heel gedoe om edge werkend te krijgen,in SBS gewoon edge op en na gebruik af zetten.
Alleen SBS wil soms niet van de eerste keer te voorschijn komen.
  #63  
Oud 23 June 2009, 11:21
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Mijn ervaringen onder FW2 waren precies andersom... Nouja, voor mij nu verleden tijd, ik ga niet terug naar BP en waarom, heb ik al uitgelegd. SBS werkt hier nu prima (versie 3.0.1), komt direct met het sliden op. Probeer jij het door met 2 vingers in de statusbalk te tappen of zo (schijnt ook een manier te zijn)?

P.S. maltje, klopt je profiel nog wel? Daar staat FW2.2.1.

/edit:
Is er iemand die al weet of er gewerkt wordt aan een update van de AutoLock Toggle? In z'n huidige versie is die niet compatible met FW3.0, maar die lijkt me wel erg handig om toe te voegen uiteindelijk (als ie stabiel werkt, wat nu dus echt nog niet is).

Laatst gewijzigd door Buur; 23 June 2009 om 11:24.
  #64  
Oud 23 June 2009, 11:35
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Buur Bekijk bericht
Mijn ervaringen onder FW2 waren precies andersom... Nouja, voor mij nu verleden tijd, ik ga niet terug naar BP en waarom, heb ik al uitgelegd. SBS werkt hier nu prima (versie 3.0.1), komt direct met het sliden op. Probeer jij het door met 2 vingers in de statusbalk te tappen of zo (schijnt ook een manier te zijn)?

P.S. maltje, klopt je profiel nog wel? Daar staat FW2.2.1.

/edit:
Is er iemand die al weet of er gewerkt wordt aan een update van de AutoLock Toggle? In z'n huidige versie is die niet compatible met FW3.0, maar die lijkt me wel erg handig om toe te voegen uiteindelijk (als ie stabiel werkt, wat nu dus echt nog niet is).

Door al die emotie van wachten op ultrasn0w was ik dat vergeten.


Is nu aangepast.
  #65  
Oud 24 June 2009, 16:07
danieldereus's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 127
Lightbulb push sbsettings toggle

Weet iemand of er een toggle is voor in sbsettings die push notifications aan en uit kan zetten? Ik vind het erg irritant om elke keer naar settings te gaan om push aan en uit te zetten en als ik push niet uizet gaat mij batterij weer snel op. Zo'n toggle zou bv handig zijn als je aan het msnen bent en fftjes je msn wegdrukt om iets op te zoeken of te spelen, maar dat je wel ff snel push aan kan zetten en daarna weer uit. Ik heb overal gezocht maar ik kan het niet vinden. THX
  #66  
Oud 24 June 2009, 16:24
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Neem ff contact op met een maker van een al bestaande toggle, wellicht ziet hij er iets in en maakt hij het....
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #67  
Oud 24 June 2009, 16:44
danieldereus's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 127
Standaard

Weet iemand een ontwikkelaar dan behalve bigboss?
  #68  
Oud 24 June 2009, 16:45
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Zoek ff in Cydia naar een toggle, daar staat dan ook de ontwikkelaar in/bij, die een mailtje sturen en klaar is Bob, of Bassie....
  #69  
Oud 29 June 2009, 08:00
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2009
Berichten: 100
Standaard

Als ik ''strijk'' aan de boven kant dan krijg ik een soort menuutje. Wat normaal ook zo hoort te zijn al raak ik more aan dan gaat hij naar instelling etc. Maar nu gaat het opeens weg.

Ik heb het verwijderd en op nieuwe ge´nstalleerd (sbsettings)
iPhone aan en uit zetten

Heeft iemand hier een oplossing voor?

Alvast Bedankt,
  #70  
Oud 29 June 2009, 15:49
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Berichten: 8
Standaard Slurpt SB settings bij jullie ook de batterij leeg?

Ik heb gemerkt dat SB settings (op FW 3.0) mijn batterij veel sneller leeg trekt.

Hebben jullie hier iets van gemerkt?
  #71  
Oud 8 July 2009, 20:54
Denneke's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 May 2009
Berichten: 147
Standaard SBSettings EDGE toggle

Heej,

Ik heb mijn 3gs gejailbreakt met redsn0w en cydia geinstalleerd. Echter als ik bij SBSettings de EDGE toggle aanzet... komt hij dus in het hoofdscherm van SBSettings te staan maar als ik em dan 'toggle' dan blijft hij gewoon rood? En veranderd niet zoals Wi-Fi, 3g etc naar groen (dus aan)

Bekend probleem?

Zoja, bekend wanneer een update?
Zonee, ergens te reporten?

mvg,
  #72  
Oud 8 July 2009, 20:58
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Arrow

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Denneke Bekijk bericht
Heej,

Ik heb mijn 3gs gejailbreakt met redsn0w en cydia geinstalleerd. Echter als ik bij SBSettings de EDGE toggle aanzet... komt hij dus in het hoofdscherm van SBSettings te staan maar als ik em dan 'toggle' dan blijft hij gewoon rood? En veranderd niet zoals Wi-Fi, 3g etc naar groen (dus aan)

Bekend probleem?

Zoja, bekend wanneer een update?
Zonee, ergens te reporten?

mvg,


Heb de topic's samengevoegd, past hier prima bij
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #73  
Oud 8 July 2009, 22:05
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Denneke Bekijk bericht
Heej,

Ik heb mijn 3gs gejailbreakt met redsn0w en cydia geinstalleerd. Echter als ik bij SBSettings de EDGE toggle aanzet... komt hij dus in het hoofdscherm van SBSettings te staan maar als ik em dan 'toggle' dan blijft hij gewoon rood? En veranderd niet zoals Wi-Fi, 3g etc naar groen (dus aan)

Bekend probleem?

Zoja, bekend wanneer een update?
Zonee, ergens te reporten?

mvg,
probeer te verwijderen en opnieuw installeren?
home + power knop eventjes inhouden?
  #74  
Oud 8 July 2009, 22:44
Denneke's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 May 2009
Berichten: 147
Standaard

nope werkt niet, al geprobeerd

denk echt dat het aan het programma ligt..

Ben erachter gekomen dat hij hem in eerste instantie wel uittoggeld maar vervolgens deze actie weer ongedaan gemaakt wordt.. (icoontje blijft rood ongeacht de togglestatus)
  #75  
Oud 9 July 2009, 13:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Berichten: 201
Standaard

ik heb het idee dat ''Free up memory'' bij Processen niet echt werkt... ik krijg in ieder geval niet meer memory als ik dit doe...
heb bijvoorbeeld 100mb vrij, na een free up memory met sbsettings blijft het 100mb... maar na een respring heb ik rond 150:-o
  #76  
Oud 11 July 2009, 13:04
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Waar kan ik edge opzetten in SBsettings?
  #77  
Oud 11 July 2009, 13:36
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maltje Bekijk bericht
Waar kan ik edge opzetten in SBsettings?
Strijken. More. Manage toggles en dan effe aan
  #78  
Oud 11 July 2009, 13:51
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kuotje Bekijk bericht
Strijken. More. Manage toggles en dan effe aan
Man,dat ik dit over het hoofd gezien heb!Tijd voor een dutje?
Bedankt hoor,had het echt niet gezien.
  #79  
Oud 11 July 2009, 17:37
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2008
Berichten: 6
Standaard

Bij mij lijkt de 'free memory' functie ook niet echt te werken helaasch!
Ook overlapt de datum+tijd+freemem m'n weer temp..
Is het mogelijk om de text meer naar links te zetten?
Ook is het 'X' je niet meer nodig omdat je nu overal bovenaan het scherm kan exiten ga nog even kijken of ik het thema kan aanpassen..
Theme = BlackGUI voor de ge´nteresseerden


Laatst gewijzigd door iDie; 11 July 2009 om 17:40.
  #80  
Oud 11 July 2009, 17:53
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2008
Berichten: 6
Standaard

Heb het Kruisje linksboven inmiddels al weg!
In mijn geval:
/private/var/mobile/Library/SBSettings/Themes/BlackGUI
Close.png renamed naar Close.png_bak was voldoende
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
SBSettings jordycoelen Jailbreak apps en thema's 20 29 December 2011 20:09
Sbsettings Rach31 Jailbreak apps en thema's 0 11 February 2011 20:19
SBSettings Boeddha1939 Archief 3 10 August 2010 15:44
SBSettings HjB Archief 9 29 June 2009 08:39
Sbsettings Carlos02 Archief 5 15 May 2009 19:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:43.