kan niet bellen

kan niet bellen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb bij aankoop van een keuken als cadeau een Iphone 3g 8GB gekregen met een Vodafone prepaid kaart. Bij ontvangst van de Iphone werkte alles. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 08-06-09, 17:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 5
Standaard kan niet bellen

Heb bij aankoop van een keuken als cadeau een Iphone 3g 8GB gekregen met een Vodafone prepaid kaart.

Bij ontvangst van de Iphone werkte alles. Ook het bellen via de prepaid van Vodafone, welke was voorbereid met de Vodafone sim + turbosim.
Ik wilde mijn eigen nummer behouden en heb een beschrijving gekregen hoe je dat moest doen. Bij het aansluiten van de Iphone gaf de computer aan de de firmware was verouderd en dat het geupdate moest worden.

Bij het updaten naar firmware 2.2. kon ik met de Iphone niet meer bellen met de Vodafone prepaid

wie kan mij helpen

gr.

Frank
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 08-06-09, 17:42
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Iets zegt me dat de iPhone niet simlockvrij is, van fabriek af in ieder geval. Alleen zou het dan wel een ernstig smerig aanbod van ze zijn geweest, dus het lijkt me eigenlijk vrij sterk.

Ik neem aan dat hij aangeeft dat er geen ontvangst is danwel 'no service' melding?
  #3  
Oud 08-06-09, 19:33
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

En je weet zeker dat het een 3G is?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #4  
Oud 09-06-09, 12:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Iets zegt me dat de iPhone niet simlockvrij is, van fabriek af in ieder geval. Alleen zou het dan wel een ernstig smerig aanbod van ze zijn geweest, dus het lijkt me eigenlijk vrij sterk.

Ik neem aan dat hij aangeeft dat er geen ontvangst is danwel 'no service' melding?

De Iphone gaf inderdaad aan 'no service'
  #5  
Oud 09-06-09, 12:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
En je weet zeker dat het een 3G is?

ja, absoluut 3G
  #6  
Oud 09-06-09, 12:51
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Heb je geupdate naar 2.2 of naar 2.2.1?
  #7  
Oud 09-06-09, 13:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Heb je geupdate naar 2.2 of naar 2.2.1?
naar versie 2.2
  #8  
Oud 09-06-09, 13:34
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Ik zou zeggen, probeer nogmaals een volledige restore (geen backup terugzetten) naar 2.2 (niet 2.2.1). Misschien kan je ook even met een andere SIM testen. En even geen QuickPWN gebruiken na de restore.
  #9  
Oud 09-06-09, 14:21
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 51
Standaard

Je hebt een iPhone met turbosim gekregen. De iPhone zelf is dus niet simlockvrij. Door de upgrade is de turbosim niet meer bruikbaar. https://forum.iculture.nl/f14/i...ellowsn0w.html
Op deze link staat beschreven hoe je je iphone (misschien) weer aan de praat kan krijgen. Je moet overigens NIET updaten naar iTunes 8.2. Dan krijg je namelijk je iPhone niet meer in DFU mode.
  #10  
Oud 09-06-09, 14:22
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 51
Standaard

Je hebt daarna je Turbosim waarschijnlijk niet meer nodig.

Oh ja, In het vervolg niet meer zomaar updaten
  #11  
Oud 09-06-09, 14:57
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Zo, slim dat ik daar overheen lees. Dat zal inderdaad het probleem moeten zijn.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Kan niet bellen railroader66 Archief 2 24-12-09 18:08
Ik kan niet bellen of nummer invoeren om te bellen sahinkaptan iPhone algemeen 23 06-05-09 16:07
Ik kan niet bellen, help! AbPacino iPhone algemeen 5 09-02-09 21:59
Kan niet bellen??? alexst Unlock [archief] 18 12-06-08 15:02
kan niet bellen tip Archief 1 03-04-08 14:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:56.