3GS kan niet opstarten

3GS kan niet opstarten discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Gister kwam eindelijk mijn 3GS 32 gb per post dagje mee gespeeld. Itunes library gekopieerd, spelletjes en apps geļnstalleerd meer niet. Nu heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 June 2009, 21:38
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Anders
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 29
Standaard 3GS kan niet opstarten

Hallo allemaal,

Gister kwam eindelijk mijn 3GS 32 gb per post dagje mee gespeeld.
Itunes library gekopieerd, spelletjes en apps geļnstalleerd meer niet.
Nu heb ik vrijdag avond mijn iphone uitgezet, om hem in de ochtend weer aan te zetten(voor het geval iemand voor de grap in de nacht wakker belt). Nu ik hem aan wil zetten krijg ik een scherm met het itunes logo en de usb stekker.
Ik mijn iphone aansluiten moet ik restoren... heb ik geprobeerd maar krijg ik onbekende fout melding (6)
Ik heb al veel dingen geprobeerd
20 sec beide knopen dan homebutton en dan restoren.
en meer varianten daarop.

Weet iemand wat ik nog meer kan doen???

ik hoop dat jullie me kunnen helpen...

gr. erik
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 June 2009, 10:23
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Je zou eens een andere USB poort kunnen proberen, liefst eentje die rechtstreeks op je moederbord is aangesloten. Meestal zitten die aan de achterzijde van je computer.

Hier al gekeken? Gaat o.a. over deze foutcode.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 28 June 2009, 10:37
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Anders
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 29
Standaard

Ja ook al geprobeerd
Begon op me Imac ook achter op geprobeerd en op me macbook en zelfs op een windows machine. Ook firewall uitgezet en geprobeerd steeds het zelfde. Ik heb het ook bij vrienden geprobeerd maar lukt ook niet..
Hij loop vast als het balkje wat aangeeft hoe ver die is nog op het begin is.
weet iemand wat ik nog kan proberen....

Laatst gewijzigd door erikz; 28 June 2009 om 10:42.
  #4  
Oud 28 June 2009, 10:52
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Kan je hem nog wel in DFU zetten?
__________________
iPhone 4 16GB, iPad2 16GB, iPod Shuffle, AppleTV2
  #5  
Oud 28 June 2009, 10:56
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Anders
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 29
Standaard

Ja.. heb de wiki van iphoneclub gebruikt....
en heeft geen effect. Krijg wel het zwarte scherm in DFU mode komt pop-up in itunes voor herstellen maar geen effect zelfde foutmelding en krijg daarna weer het scherm met het ituneslogo en usb logo
  #6  
Oud 28 June 2009, 11:43
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 45
Stuur een bericht via Instant Messenger naar stefsegers
Standaard

Hey Eer, echt balen dat je m nog steeds niet uit die modus hebt. Hoop dat er nog een oplossing voor je komt, ik weet t ook niet meer
  #7  
Oud 28 June 2009, 12:07
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Anders
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 29
Standaard

Wat ik me afvraag is dat de manier om in DFU mode van iphone club
https://forum.iculture.nl/f59/i.../3400-dfu.html
anders is dan Pwnagetool via de wiki van iphoneclub lukt het wel zwarte scherm maar bij pwnagetool niet... kan iemand het verschil uitleggen?
  #8  
Oud 28 June 2009, 12:41
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Lees je PM zo maar even!!
  #9  
Oud 28 June 2009, 13:51
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Anders
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 29
Standaard

Jammer genoeg kon marcoryn me niet helpen
volgende geprobeerd.
DFU mode windows dan herstellen
DFU mode OSX dan herstellen
Maar bij windows krijg ik de melding 1601
  #10  
Oud 29 June 2009, 10:25
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Anders
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 29
Standaard

OK. Even nog iets geprobeerd. T-mobile gebeld en me sim is nog niet geactiveerd. Vandaag (maandag wordt het geactiveerd). Ze zeggen dat vrijdag me simkaart op stand by staat!!!!! Dit hebben ze gedaan voor nummerbehoud omdat ik van provider verander... om zo de kosten laag te houden... Ze zeggen dat het vandaag geactiveerd wordt.... Kan dit er iets mee te maken hebben.
  #11  
Oud 29 June 2009, 10:37
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Nee, want ook zonder SIM kan je gewoon je iPhone restoren.

Als het in DFU mode echt niet lukt vrees ik het ergste (zeker met foutmeldingen 6 en 1601), ik spreek uit ervaring.
  #12  
Oud 29 June 2009, 10:38
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Anders
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 29
Standaard

@ evmw

Wat heb je toen gedaan terug gebracht???
Heeft het nog nut om naar een apple center te sturen of gelijk terug sturen naar apple zelf

Laatst gewijzigd door erikz; 29 June 2009 om 10:43.
  #13  
Oud 29 June 2009, 10:44
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Ik werk bij een reparatiebedrijf, dus vandaar dat ik praktisch weet dat dit soort errors in zo'n 90% van de gevallen toch echt een defect logic board zijn. In overige gevallen zijn het 'kleinere' defecten zoals beschadigingen aan de dock connector, interne verbindingen, gevolg van slechte usb-kabels, of verkeerde iTunes/drivers installaties.

Als er iets is even terug naar je verkooppunt, dit zou zoiezo een garantiegevalletje moeten zijn (even van uitgaande dat hij niet gevallen is, geen vochtschade etc).
  #14  
Oud 29 June 2009, 10:55
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Anders
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 29
Standaard

nope net nieuw niet bij water in de buurt geweest en nergens een krasje op... ga woensdag wel even langs verkooppunt dan om hem te laten opsturen.....Denken jullie dat de wachttijd nu veel langer is doordat de GS net uit is???
  #15  
Oud 29 June 2009, 18:01
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Ik denk dat de 3GS geen invloed op de drukte zal hebben.. Het is maar te hopen dat het verkooppunt zelf een reparatie afdeling heeft die het voor je kan oplossen.

Maar over het algemeen redelijk snelle reparatietijd bij Apple..zeker in vergelijking met andere leveranciers.
  #16  
Oud 3 July 2009, 23:18
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Anders
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 29
Standaard

Ik wou even zeggen dat ze de iphone omruilen hij is niet te maken....
Snelle service van pdashop.nl woensdag of donderdag kan ik het ophalen wanneer de winkel weer voorraad heeft.

iig bedankt voor jullie hulp
  #17  
Oud 4 July 2009, 01:11
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Goed om te horen man.. Altijd lullig als net jouw zoiets moet overkomen

Idd goeie service van pdashop!!

Dat je maar meer mag genieten van je nieuwe toestel
  #18  
Oud 4 July 2009, 01:26
matthijst's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 821
Standaard

OK, nog een tip dan: als je het schakelaartje aan de linkerkant omzet kun je rustig slapen zonder wakker gebeld te worden
Hoe je hem niet meer elke nacht uit te zetten.
  #19  
Oud 4 July 2009, 08:43
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door matthijst Bekijk bericht
OK, nog een tip dan: als je het schakelaartje aan de linkerkant omzet kun je rustig slapen zonder wakker gebeld te worden
Hoe je hem niet meer elke nacht uit te zetten.
...en je wekker gaat desondanks toch gewoon af!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Kan niet meer opstarten sentmen iPhone algemeen 0 7 December 2010 12:01
iPhone: iPhone 3GS kan niet opnieuw opstarten Maurice Jailbreak 11 9 May 2010 11:41
Iphone 3GS opstarten lukt niet meer!.? Nick.Boers Archief 6 31 December 2009 19:28
Probleem met cydia hij kan niet opstarten! sannetjelief Archief 1 25 November 2009 20:37
HELP! kan niet opstarten rowin89 Unlock [archief] 7 25 April 2008 13:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:03.