Tethering aanzetten in OS 3.1.x

Tethering aanzetten in OS 3.1.x discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door blerf Ik krijg het niet voor elkaar met die tool in iedergeval... Heb het nu 2x geprobeert maar met de macvandaag ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 14 September 2009, 12:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Locatie: Twente
Berichten: 75
Stuur een bericht via MSN naar daanski Send a message via twitter to daanski
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door blerf Bekijk bericht
Ik krijg het niet voor elkaar met die tool in iedergeval...
Heb het nu 2x geprobeert maar met de macvandaag ipc geen geluk...
Ok dank je wel dan weten we dat dit niet werkt. Kan de iphoneclub zelf niet contact opnemen met de woordvoerder van T-mobile om dit probleem op te lossen ? :-p
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 14 September 2009, 13:43
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2008
Locatie: N-Brabant
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door justin2108 Bekijk bericht
nee is geen bedrog het is nog steeds aan de providers ( telecom )
om tethering aan te zetten op de Iphone.
Even ter info, je mag iets niet aanprijzen (reclame voor maken cq als feature aanmerken) wanneer het niet mogelijk is. Aangezien het standaard niet mogelijk is vanaf fabriek in Nederland

Dat het niet is toegestaan bij de providers is een ander verhaal.

Apple verkoopt de iPhone en niet het abonnement.
Dus als Apple zegt dat het kan, dan moet 'het product' het ook kunnen.

Onder kopje 'valse voorwendselen'
__________________
Nothing To Declare...
  #63  
Oud 14 September 2009, 15:03
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Locatie: ...
Berichten: 2
Standaard

Eerst maken ze je lekker, en dan pakken ze het weer af.
Zelfs zonder reden en uitleg.
Lekker verhaal meneer T-Mobile...
Als er nummer bekend is van dit fantastische bedrijf dan ga ik gelijk bellen.
Iemand suggesties?

Laatst gewijzigd door iScorpio; 14 September 2009 om 18:19. Reden: html code weg gehaald
  #64  
Oud 14 September 2009, 15:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Locatie: Twente
Berichten: 75
Stuur een bericht via MSN naar daanski Send a message via twitter to daanski
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ewm12 Bekijk bericht
Eerst maken ze je lekker, en dan pakken ze het weer af.
Zelfs zonder reden en uitleg.
Lekker verhaal meneer T-Mobile...
Als er nummer bekend is van dit fantastische bedrijf dan ga ik gelijk bellen.
Iemand suggesties?
ga in je iphone naar contacten en dan naar de K van klantenservice en in het keuze menu van T-mobile 4 en weer 4 dan zit je bij datadiensten.
het nummer: 0624001200

Laatst gewijzigd door iScorpio; 14 September 2009 om 18:19. Reden: html code weg gehaald
  #65  
Oud 14 September 2009, 16:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 August 2008
Berichten: 138
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door imagine Bekijk bericht
Even ter info, je mag iets niet aanprijzen (reclame voor maken cq als feature aanmerken) wanneer het niet mogelijk is. Aangezien het standaard niet mogelijk is vanaf fabriek in Nederland

Dat het niet is toegestaan bij de providers is een ander verhaal.

Apple verkoopt de iPhone en niet het abonnement.
Dus als Apple zegt dat het kan, dan moet 'het product' het ook kunnen.

Onder kopje 'valse voorwendselen'
Uh-huh. Onder het kopje 'kleine (maar ook weer niet zo kleine) lettertjes':
Citaat:
Je kunt nu de snelle 3G-verbinding van je iPhone delen met je Mac of pc en vanaf elke locatie het internet op gaan – je hebt geen Wi-Fi nodig.
Momenteel wordt tethering niet aangeboden in bepaalde landen, waaronder Nederland, Belgi en de VS. Vraag je provider of hij deze dienst verleent.
Apple - iPhone - Internetverbinding delen met je laptop

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ewm12 Bekijk bericht
Eerst maken ze je lekker, en dan pakken ze het weer af.
Zelfs zonder reden en uitleg.
Lekker verhaal meneer T-Mobile...
Als er nummer bekend is van dit fantastische bedrijf dan ga ik gelijk bellen.
Iemand suggesties?
Ja, ntje: kijk eerst eens wat T.Mob je beloofd heeft voor je gaat klagen. Volgens mij was het zoiets als "we kunnen niet veel doen tegen tethering dus voorlopig wordt het gedoogd". Dat is nog wel een eindje verwijderd van "we beloven tethering kosteloos te faciliteren zelfs al staat in onze voorwaarden dat het niet mag".

Ik ben geen fan van T-Mobile en zal zeker gebruik maken van een hack als die beschikbaar komt, maar jullie opwinding gaat nergens over.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 14 September 2009 om 18:19. Reden: samenvoegen
  #66  
Oud 14 September 2009, 18:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 November 2008
Berichten: 4
Standaard

Bij mij werkte tethering met 3.1 tot op vandaag.
Ik gebruikte altijd de verbinding via usb, en wou het eens via bluetooth proberen.
Sindsdien is de optie tethering verdwenen...
Ik heb geprobeerd het profiel van BenM.at - sterreichs iPhone & iPod touch Blog opnieuw te installeren, maar dat hielp niet, dus maar weer verwijderd. Zojuist kreeg ik meteen 5 visual voicemails, ik realiseer me nu dus ook dat visual voicemail al die tijd niet goed gewerkt heeft.
  #67  
Oud 14 September 2009, 19:51
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Berichten: 561
Standaard

Weet je wat vervelend is? Ik heb een RELAX1000 abonnement bij T-mobile. Dit in combinatie met een iPhone 3G (officieel). Tethering was op een Windows Mobile toestel gewoon mogelijk dus ik begrijp niet waarom men dit zou verbieden op een iPhone. Ik heb trouwens nog niet gepdatet naar 3.1, ik maak namelijk regelmatig gebruik van Tethering en het ontbreken hiervan is voor mij kritieker dan het upgraden naar 3.1 wat overigens niet veel nieuwe functionaliteit biedt.

Ik ben trouwens niet bereid om JB te gebruiken, ik gebruik het toestel het liefst met de opties welke Apple mij biedt, alleen jammer dat T-mobile hier zo'n pijnpunt over moet maken.
  #68  
Oud 14 September 2009, 21:25
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 123
Send a message via twitter to pipo-1998
Standaard

help.benm.at is aan het werk hopelijk snel klaar
__________________
iPhone 2G 8GB, 3G 16GB, 4 32GB, 4S 16GB. iMac 20", 24", 27".
  #69  
Oud 14 September 2009, 22:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 196
Standaard

Mensen, vergeet niet dat T-Mobile het officiel niet ondersteunt. Wees blij dat de helpdesk nog iets heeft gezegd om te helpen. Ze zouden bij uitkomen van 3.0 gaan werken aan een tethering abonnement. Die is er nog niet. In de algemene voorwaarden wordt tethering bij het iPhone abonnement ook nadrukkelijk verboden.

Ik hoop dat die oostenrijkers snel iets bedenken.. ben benieuwd!
  #70  
Oud 14 September 2009, 22:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 196
Standaard

Nog effe iets. Iedereen waar het nog wel werkt: hebben jullie nog steeds simlock?
Ik heb mijne simlockvrij gemaakt zodra het kon. Volgens het volgende bericht zijn legaal ge-unlockte iPhones de dupe van de 'fix' op Tethering:

Citaat:
Apples latest iPhone OS, version 3.1, may bring along with it Genius recommendations for applications and ringtone downloads, but it also takes away tethering functionality with non-Apple-partner carriers. While that may not come as a great surprise, given Apples dislike of jailbroken and unofficially unlocked iPhones, the new firmware also blocks tethering for those using official unlocked handsets.



Most frustratingly, there is no apparent way to downgrade from iPhone OS 3.1 to the previous, OS 3.0 version. That means that users who bought their officially-unlocked iPhone for a very high price, needless to say to use on their preferred carrier rather than, say, AT&T, are now unable to access tethering. As for Apple customer support, theyve apparently told affected customers that theres nothing they can do to help.
  #71  
Oud 14 September 2009, 23:09
kai824's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2009
Locatie: ergens in nederland
Berichten: 334
Stuur een bericht via ICQ naar kai824 Stuur een bericht via Instant Messenger naar kai824 Stuur een bericht via MSN naar kai824 Stuur een bericht via Yahoo naar kai824 Stuur een bericht via Skype™ naar kai824 Send a message via twitter to kai824
Standaard

Stom, de hele dag al bezig tethering aan te krijgen op mijn mac aangezien de Wi-Fi daar kaduuk is, kom ik er net achter dat het niet ne'er werkt in 3.1....

Ik hoop op een fix

trouwens, Als je iPhone verbonden is met Wi-Fi en je tethert hem met je mac of pc, kan het Dan ook dat hij de Wi-Fi doer en niet 3g of iets anders

ik Woonsocket namelijk in zeeland en daar heb je uiteraard geen 3G

Laatst gewijzigd door kai824; 14 September 2009 om 23:14.
  #72  
Oud 15 September 2009, 12:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 161
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

Bij mij zit het er wel in... kan het aanzetten alleen door BT problemen (brak ding die iphone) werkte het niet, maar had dat ook gewoon vaak in 3.0 (dat mijn iphone niet met mijn MacBook wil connecten).

Maar de optie staat er bij mij standaard in.
Wel had ik de optie enkele weken voor 3.1 eruit gesloopt omdat ik dacht dat mijn GPS eronder te lijden had (gekke redenering, ik weet het).

Maar de optie zit in het menu, bij mij (weet niet of dit voor de rest ook geldt).

Laatst gewijzigd door vanilla; 15 September 2009 om 12:36.
  #73  
Oud 15 September 2009, 12:50
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vanilla Bekijk bericht
Maar de optie zit in het menu, bij mij (weet niet of dit voor de rest ook geldt).
jah... Maar werkt ik ook? Bij mij zat de optie na update er ook nog in totdat ik em voor de eerste keer ging gebruiken en toe verdween ie gewoon spontaan.
  #74  
Oud 15 September 2009, 13:07
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Vodafone ondersteunt het wel maar na upgrade naar 3.1 kan ik niet meer tetheren met Vodafone Profile opnieuw geinstalleerd maar helpt niet...

Apple heeft alle niet-officiele partners geblocked, incl. vodafone dus...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bluevoice Bekijk bericht
Heeft iemand het getest om te kijken of het met Vodafone wel gewoon werkt in 3.1? Als het goed is ondersteunt Vodafone tethering wel.
  #75  
Oud 15 September 2009, 13:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 14
Standaard

Blijf het raar vinden dat het met een windows mobile wel gewoon werkt... Ben bijna instaad om gewoon een pauper prepaid te kopen en te unlocken en die dan maar te gebruiken.
  #76  
Oud 15 September 2009, 14:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 161
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lennie1975 Bekijk bericht
jah... Maar werkt ik ook? Bij mij zat de optie na update er ook nog in totdat ik em voor de eerste keer ging gebruiken en toe verdween ie gewoon spontaan.
Nou toen ik het gister probeerde om hem te connecten aan mijn laptop lukte dit niet maar dat gebeurde ook regelmatig met 3.0.
De optie blijft erin staan nadat ik 'm aan of uit heb gezet.

Als ik 'm aan de praat heb maak ik er eens een filmpje van.

Mijn vaders iphone heeft het idd NIET in het menu zitten.
  #77  
Oud 16 September 2009, 00:14
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Berichten: 8
Standaard

uhm ik ben morge van plan om een nieuwe iphone te kopen 16gb 3gs.. zijn die iphones ook al geupdate naar 3.1 of zijn die nog steeds met een software van 3.0 verkrijgbaar.. zoja ben ik supperblij kan ik tethering toch weer gebruiken..
  #78  
Oud 16 September 2009, 12:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 January 2009
Berichten: 7
Standaard

Probleemloos getetherd via KPN tot upgrade naar 3.1, waarna de tethering-optie opeens verdween bij de eerste verbindingspoging.
  #79  
Oud 16 September 2009, 16:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Locatie: Zelhem
Berichten: 9
Stuur een bericht via Yahoo naar knislow Stuur een bericht via Skype™ naar knislow Send a message via twitter to knislow
Standaard

Zal nog wel een tijdje duren voor dat het men de oplossing heeft gevonden
  #80  
Oud 17 September 2009, 23:01
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 September 2009
Berichten: 2
Standaard

is het niet mogelijke om de 3.1 update binnen te halen van een land waar het wel mag.zo dat de functie beschikbaar blijft

zo da
Reageren

Labels
3.1, 3.1.2, os 3.0 beta, t-mobile, tetering, tethering, werkend


Er zijn 2 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 2 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3.0 Tethering aanzetten leon T-Mobile 1038 19 November 2010 16:18
Makkelijk tethering aanzetten (KPN & T-Mobile) (zonder IPCC files) Kaspers KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 138 9 May 2010 21:57
Help..Tethering aanzetten T-Mobile Teunke T-Mobile 1 9 March 2010 10:09
Tethering T-mobile aanzetten? Jezpur Archief 1 19 November 2009 21:07
Tethering aanzetten in OS 3.1.2 jamy015 Archief 9 20 October 2009 23:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:10.