Ip adres klopt niet

Ip adres klopt niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ip adres op Iphone klopt niet meer. Wel Wi-Fi verbinding, maar het ip adres klopt niet, dus kom ik niet op Itunesstore of You Tube. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 August 2009, 14:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2009
Berichten: 17
Standaard Ip adres klopt niet

Ip adres op Iphone klopt niet meer. Wel Wi-Fi verbinding, maar het ip adres klopt niet, dus kom ik niet op Itunesstore of You Tube.

Heb router gereset...maar blijft een verkeerd Ip adres in de instellingen komen

wie kan me helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 August 2009, 14:58
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

 Verplaatst naar: iPhone en internet - GPRS / EDGE / UMTS / HSDPA / Wi-Fi / Tethering op iPhoneclub.nl

Bij mij veranderd mn IP adres ook constant. Maar ik hou wel gewoon mn verbinding. Dat wil zeggen, ik maak wel steeds verbinding, ondanks dat ik een ander ip adres heb.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 15 August 2009, 14:59
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Hoe kan een ip verkeerd zijn dan, kun je iets duidelijker zijn? Als je per se 1 bepaald ip op je iPhone wilt moet je dit hard instellen in je instellingen.
  #4  
Oud 15 August 2009, 18:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2009
Berichten: 17
Standaard

Ik heb gisteren voor het eerst liedjes erop gezet, nadat ik een uurtje later weer op internet wou ging dat niet. Ik heb gekeken onder instellingen en netwerk ( DHCP) en daar staat een verkeerd ip-adres, daar moet staan 192.18x.xx.
Maar er staat 169.254.167.177 zodoende heb ik wel contact met mijn netwerk, maar niet met Itunes of youtube. Ik heb nog een draadloze laptop...geen probleem daarmee. Ik snap er niks van.

Heb al de modem gereset (3 x)

Wie heeft de gouden tip?
  #5  
Oud 19 August 2009, 01:08
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 12 November 2008
Locatie: Omgeving Tilburg / Breda
Berichten: 40
Standaard

Toen ik dit probleem had heb ik mijn iPod touch een VAST IP-adres
gegeven dat wel in de range zat, maar buiten de DHCP-pool zat.

Werkte perfect en toen ik ben overgestapt van de iPod naar een iPhone
werden die instellingen zelfs overgenomen door de iPhone toen ik een
backup van de iPod terugzette bij de eerste installatie/synchronisatie!

Om te weten wat je DHCP-pool is moet je even "in" je modem kijken,
moet ergens bij de settings staan en is vaak vanaf x.x.x.50 tot x.x.x.100 ofzo.
  #6  
Oud 8 May 2011, 17:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2011
Berichten: 108
Standaard

Heb dit probleem nu ook op mijn iPhone 4 met 4.1. Als ik mijn Wi-Fi wachtwoord heb ingevult gaat ie ''verbinden'' en het Wi-Fi logootje komt er ook te staan. Alleen toch heb ik geen internet! Als ik bij SBSettings kijk dan zie ik ook geen Data IP Address (N/A) en hij weergeeft ook nog eens een verkeerd Wi-Fi IP Address: 169.254.169.229
Terwijl ik eerst een simpele had die werkte 192.xx.xx
Kan iemand mij helpen?? Hetzelfde probleem heb ik ook op me iPhone 3G!
  #7  
Oud 8 May 2011, 18:24
KvdS's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 1.336
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lunasol Bekijk bericht
Ik heb gisteren voor het eerst liedjes erop gezet, nadat ik een uurtje later weer op internet wou ging dat niet. Ik heb gekeken onder instellingen en netwerk ( DHCP) en daar staat een verkeerd ip-adres, daar moet staan 192.18x.xx.
Maar er staat 169.254.167.177
Ik heb een dergelijk probleem met de iMac gehad, ik heb de imac hard op een vast IP-adres gezet.
Op je iPhone moet je zijn bij "Instellingen-Wi-Fi-kies je netwerk-toets op het blauwe pijltje-kies "Statisch" en vul daar je eigen gegevens in. Nu zou het moeten werken en worden je instellingen vast gehouden.

Succes.

Kees.
  #8  
Oud 8 May 2011, 23:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2011
Berichten: 108
Standaard

Maar welke gegevens moet je daar invullen? Kan je die gewoon van je router-site afhalen?

EDIT:
Zojuist gefixt! yeah, na 2 dagen zonder internet eindelijk weer terug. Bovenstaand bericht is the one. Je kan je eigen Wi-Fi-ip address invullen bij Statisch. Al je gevens (DNS, Router enz) kan je vinden op je routers webpagina (192.xxx.x.x).

Succes als je er mee zit!

Laatst gewijzigd door dora95; 8 May 2011 om 23:47.
  #9  
Oud 8 May 2011, 23:42
KvdS's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 1.336
Standaard

Nee die kan je niet vinden op de router.
Ik zie dat je met een PC werkt.
Ik heb hier alleen PC's die op XP draaien, dus bij jou kan het anders zijn, maar ik zal het uitleggen.

Ga naar:
Start
Instellingen
Configuratiescherm
Netwerkverbindingen
Draadloze netwerkverbinding (klik hierop met de rechter muis)
Status
Tabblad - Ondersteuning
Details

Hier kan je alle gegevens vinden die je in moet vullen op je iPhone.
Kies nu wel een ander IP-adres dan die van je computer, anders krijg je conflicten met je PC.
Je kan de eindcijfers met 1 verhogen, maar ook met 10

Probeer het eens en ik hoor het wel als het gelukt is neem ik aan.

Succes,
Kees.
  #10  
Oud 9 May 2011, 00:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2011
Berichten: 108
Standaard

Het is gelukt (zie bericht hierboven) en ik dank u hiervoor! Het lukt wel met mijn router-webpagina. Daarmee kon ik ook tot de informatie komen die ik nodig had.
Alleen bij SBSettings staat nog steeds Data IP Address: N/A
Ik heb zelf geen internet abonnement, ik zit alleen op Wi-Fi. Nou weet ik niet of ik dit nodig heb... maar ik weet wel dat ik nu ineens niets meer kan zoeken in de App Store of via ins*******us. Heeft dat iets te maken met het feit dat ik geen Data IP Address heb?
  #11  
Oud 9 May 2011, 00:15
KvdS's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 1.336
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dora95 Bekijk bericht
Alleen bij SBSettings staat nog steeds Data IP Address: N/A
Ik heb zelf geen internet abonnement, ik zit alleen op Wi-Fi.
Als je geen Ip adres hebt dan heb je ook geen verbinding met je router en dus geen internet verbinding en kun je ook niet in een app-store kijken.
Probeer eens de router te resetten.
Gewoon de stroom er af halen een minuut wachten en dan de stroom er weer opzetten.
De router rustig op laten starten, dit kan enkele minuten duren en dan eens kijken of je wel verbinding kan krijgen.

Succes.
  #12  
Oud 9 May 2011, 00:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2011
Berichten: 108
Standaard

Nee u begrijpt me denk ik verkeerd. Ik heb wel een Wi-Fi IP Address, maar geen DATA IP Address...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Klok klopt niet! CRXDelSol iPhone algemeen 12 29 September 2011 14:59
Email adres bij aankopen apps klopt niet lumikiller iPhone Apps 4 5 January 2011 00:33
Factuur T-mobile klopt niet! marcelraps T-Mobile 11 15 December 2010 18:31
Belstatus+SMSstatus klopt niet! tobyzitz T-Mobile 26 10 February 2009 21:50
Tijd sms klopt niet + SMSD werkt niet Laura-Brink Jailbreak apps en thema's 2 16 June 2008 18:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:00.