Volume balk probleem

Volume balk probleem discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Weer eens een raar probleem ondekt hoor. Als ik in de ipod applicatie zit en ik wil mijn volume aanpassen dmv de volume bar omhoog ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 September 2009, 09:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2008
Berichten: 56
Standaard Volume balk probleem

Weer eens een raar probleem ondekt hoor. Als ik in de ipod applicatie zit en ik wil mijn volume aanpassen dmv de volume bar omhoog te schuiven schiet deze telkens vanzelf terug naar de hoogte waarop hij stond. Als ik dit verander als k bijv dit schuif in de achtergrond modus 2x homeknop bijv dan werkt dit wel gewoon naar behoren. Tis dus echt enkel in de ipod app zelf. Heb dus ook al bij instellingen gekeken of er wat aanstond ofzo maar kon er niks van vinden. Who knows?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 September 2009, 09:07
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

 Verplaatst naar: Ervaringen
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 13 September 2009, 12:22
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

In Instellingen/iPod staat onder meer 'Volumebegrenzing'; die staat niet (toch) toevallig aan bij je?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #4  
Oud 13 September 2009, 12:39
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Berichten: 1.061
Standaard

Dit heb ik ook wel eens, erg gek inderdaad. Even je stand-by knop ingedrukt houden tot je dat scherm van je iPhone uitzetten krijgt. Als je dat scherm hebt de homeknop ingedrukt houden.

De iPod applicatie sluit nu af, open het opnieuw en het werkt weer.
  #5  
Oud 13 September 2009, 14:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2008
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Símon Bekijk bericht
Dit heb ik ook wel eens, erg gek inderdaad. Even je stand-by knop ingedrukt houden tot je dat scherm van je iPhone uitzetten krijgt. Als je dat scherm hebt de homeknop ingedrukt houden.

De iPod applicatie sluit nu af, open het opnieuw en het werkt weer.
inderdaad deze oplossing werkt gewoon! Hoe ben je hieraan gekomen en is dit een probleem sinds 3.1? + nu ik dit gedaan hebt komt dit dan nog vaker voor?
  #6  
Oud 17 September 2009, 22:35
Hautje's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Locatie: Millingen a/d Rijn - of all places
Berichten: 36
Send a message via twitter to Hautje
Standaard Volumeslider BUG in 3.1?

Ik heb dit ook!
Als ik muziek draai op mijn iPHone dan kan ik het volume regelen met de
knop op de zijkant. Met de slider in het iPod programma lukt dat niet meer.
Da's nieuw. Het geluid reageert wel een beetje, maar de slider blijft niet staan en springt meteen terug.
Dit lijkt me een 3.1 Bug
  #7  
Oud 19 September 2009, 12:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Locatie: -
Berichten: 63
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door totalition Bekijk bericht
Weer eens een raar probleem ondekt hoor. Als ik in de ipod applicatie zit en ik wil mijn volume aanpassen dmv de volume bar omhoog te schuiven schiet deze telkens vanzelf terug naar de hoogte waarop hij stond. Als ik dit verander als k bijv dit schuif in de achtergrond modus 2x homeknop bijv dan werkt dit wel gewoon naar behoren. Tis dus echt enkel in de ipod app zelf. Heb dus ook al bij instellingen gekeken of er wat aanstond ofzo maar kon er niks van vinden. Who knows?
Ja, ik heb t ook ....

En idd, sinds 3.1..

Maar wel heel erg iritand!
  #8  
Oud 2 October 2009, 16:22
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 5
Standaard

Gelukkig zeg, het ligt in ieder geval niet aan mijn iPhone... Heb hem net nieuw
Maar inderdaad wel een beetje irritant zal wel snel een update komen...
  #9  
Oud 16 October 2009, 17:34
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 102
Standaard

Ik heb dit nu ook, iemand al een meer definitieve oplossing?
  #10  
Oud 16 October 2009, 17:49
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DKKKK Bekijk bericht
Ik heb dit nu ook, iemand al een meer definitieve oplossing?
Ja, updaten naar FW: 3.1.2
  #11  
Oud 16 October 2009, 18:33
Machineman's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 27 February 2009
Locatie: Ossendrecht
Berichten: 119
Send a message via twitter to Machineman
Standaard

Ik heb de nieuwe firmware 3.1.2 en bij mij begint dit probleem nu pas, met 3.1 had ik dit nog niet.

als ik dit heb en de iPod afsluit en op nieuw opstart is het weer weg maar zodra je de iPhone opnieuw boot is het weer terug en moet je de iPod app weer eerst afsluiten alvorens het probleem voor deze boot weer is opgelost.
  #12  
Oud 16 October 2009, 18:38
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Machineman Bekijk bericht
Ik heb de nieuwe firmware 3.1.2 en bij mij begint dit probleem nu pas, met 3.1 had ik dit nog niet.

als ik dit heb en de iPod afsluit en op nieuw opstart is het weer weg maar zodra je de iPhone opnieuw boot is het weer terug en moet je de iPod app weer eerst afsluiten alvorens het probleem voor deze boot weer is opgelost.
Hmm vreemd, ik heb er sinds de FW update geen last meer van... Kan ook toeval zijn. Hoe dan ook heel erg vind ik het ook weer niet.
  #13  
Oud 8 January 2010, 19:20
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2010
Locatie: Bergen
Berichten: 16
Standaard Geluidsbalk

Als ik muziek aan het luisteren ben.
Kan ik de volume balk niet meer harder of zachter zetten.
Hij springt dan steeds weer terug,en trilde.
Met de knoppen aan de zijkant lukt het wel, om het geluid harder en zachter te zetten.
Heeft iemand anders hier ook last van?
En wat kan ik hier aan doen!

Rob
  #14  
Oud 8 January 2010, 19:24
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

//Discussies samengevoegd.
  #15  
Oud 26 February 2010, 19:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2009
Locatie: Omg. Den haag
Berichten: 13
Stuur een bericht via MSN naar NickSnap
Standaard

Sinds deze week ook last hiervan ,
iemand al een idee?
FM is 3.1.2.
Jailbreak: Ja (Blackra1n).

Wel wat gehad aan de eerste tips over home button etc. maar erg irritant als je 8 uur heb gereden naar vakantie bestemming en in de auto het 6 keer opnieuw op moest starten , nu ik net deze tip hebt gelezen gaat de terug weg stukken makkelijker haha.

Mocht er iemand antwoord hebben hoor ik het graag!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iOS 4.2.1 VoiceDial Volume Probleem JockJam iPhone algemeen 2 6 December 2010 10:27
Volume Probleem h4wkforever iPhone algemeen 1 14 August 2010 11:34
Probleem met volume aanpassen RobbievanZomeren iPhone algemeen 5 23 December 2009 12:52
Volume MC: Naar het volgende nummer met de volume-knoppen Roffel iPhone algemeen 13 3 November 2009 21:07
Iphone Volume limit probleem [FW 3.1] Mr_Oizo iPhone algemeen 0 6 October 2009 23:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:26.