Geen geluid

Geen geluid discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Als ik op de iPhone 3GS een film wil afspelen of gewoon muziek of een youtube filmpje krijg ik zonder oordopjes geen geluid en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 March 2010, 15:39
Laurens12's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2009
Berichten: 25
Standaard Geen geluid

Hallo,

Als ik op de iPhone 3GS een film wil afspelen of gewoon muziek of een youtube filmpje krijg ik zonder oordopjes geen geluid en met oordopjes wel?
Voorheen heb ik hier nooit problemen mee gehad, iemand een idee hoe dit kan komen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 March 2010, 15:40
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Ik ga er vanuit dat je mute-knopje (aan de zijkant) niet naar achteren is gekanteld waardoor deze UIT staat.....heb je wel geluidjes als je iets typt ? Systeemgeluidjes ?
  #3  
Oud 2 March 2010, 15:41
Laurens12's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2009
Berichten: 25
Standaard

Nee deze staat gewoon aan en als ik iets typ bijv. een SMS krijg ik ook geen geluid
  #4  
Oud 2 March 2010, 15:44
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

En als je dat es heen en weer haalt ? Hoe hard heb je het geluid staan (als je op het volumeknopje drukt, tot hoever komen de dikkere, witte blokjes dan) ?
  #5  
Oud 2 March 2010, 15:46
Laurens12's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2009
Berichten: 25
Standaard

Heeft ook geen zin, ik krijg die blokjes alleen te zien als ik het belsignaal in wil stellen als ik een liedje of iets dergelijks afspeel dan krijg ik dat schermpje helemaal niet te zien
  #6  
Oud 2 March 2010, 15:48
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Dus als je gewoon je scherm hebt en je drukt op het volumeknopje, dan krijg je niets te zien ? Als je het mute knopje heen en weer haalt, zie je dan wel een "bel" met en zonder streepje erdoor ?
  #7  
Oud 2 March 2010, 15:49
Laurens12's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2009
Berichten: 25
Standaard

Als ik het gewoon doe zonder een liedje af te spelen dat krijg ik het wel te zien met belsignaal maar als ik me IPod aanzet dan krijg ik het niet. Het schermpje met het belletje krijg ik wel te zien als ik het knopje heen en weer haal
  #8  
Oud 2 March 2010, 15:52
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Nee, als je je iPod functie gebruikt, dan zou het schuifje (onder in beeld) heen en weer moeten bewegen als je het harder / zachter zet mbv. het knopje. Dat je het belletje wel ziet is een goed teken, in ieder geval is het schakelaartje m.i. dan in orde.
  #9  
Oud 2 March 2010, 15:54
Laurens12's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2009
Berichten: 25
Standaard

Dat krijg ik dus helemaal niet te zien
  #10  
Oud 3 March 2010, 07:29
Laurens12's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2009
Berichten: 25
Standaard

Niemand die dit weet anders bel ik vanmiddag of morgen even naar apple
  #11  
Oud 3 March 2010, 08:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Berichten: 1
Standaard

Heb ik vorig jaar (april) ook gehad met mijn 3G. Ineens was het geluid weg (tijdens het kijken van een YouTube-filmpje). Geluid deed het alleen nog maar via oordopjes. Hoorde dus ook niet meer wanneer ik gebeld werd, een SMS binnenkreeg, muziek of andere systeemgeluiden. Ben er toen mee naar t-mobile gegaan, was 'm ongeveer anderhalve week kwijt en kreeg uiteindelijke een nieuwe (onder garantie) thuisgestuurd.

Laatst gewijzigd door quackie; 3 March 2010 om 08:40.
  #12  
Oud 3 March 2010, 11:52
Laurens12's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2009
Berichten: 25
Standaard

Oke dan ga ik er morgen even mee naar t-mobileicon
  #13  
Oud 13 March 2010, 09:51
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2009
Locatie: valkenswaard
Berichten: 8
Standaard

ik heb er ook last van... weet je al wat het is
  #14  
Oud 22 March 2010, 14:01
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2010
Berichten: 18
Standaard

Ik had vandaag ineens hetzelfde probleem: wel geluid door de oortjes, niet door de speaker. Wat prima hielp:

-instellingen
-algemeen
-stel opnieuw in
-herstel alle instellingen

Bij mij deed hij het daarna weer als een zonnetje.

Al je gegevens en media blijven gewoon bewaard. Het enige wat vervelend is, is dat al je apps in alfabetische volgorde worden gezet, dus dat was wel weer even een geschuif.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wel ringtone geluid, geen sms geluid of mail geluid en ontgrendel geluid Yaron Ringtones en Wallpapers 29 18 October 2014 12:20
Geen gesprekken meer mogelijk (geen geluid) boschc iPhone algemeen 7 3 April 2010 15:14
Geen geluid meer en echt geen oplossing te vinden evankras iPhone algemeen 3 27 August 2009 18:13
Filmpjes geen beeld of geen geluid mathijsp iPhone algemeen 0 12 May 2009 00:37
Geen Youtube en geen geluid op nieuwe iPhone tsja.... Archief 3 26 April 2008 00:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:35.