Iphone gecrasht en zou graag willen herstellen. Hoe te herstellen zonder update?

Iphone gecrasht en zou graag willen herstellen. Hoe te herstellen zonder update? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) sorry jongens het zal vast wel op het forum staan. Ik kan het alleen echt totaal vinden. Ik heb een gejailbreakte iPhone . Ik heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 22 March 2010, 19:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Berichten: 24
Standaard Iphone gecrasht en zou graag willen herstellen. Hoe te herstellen zonder update?

sorry jongens het zal vast wel op het forum staan. Ik kan het alleen echt totaal vinden.
Ik heb een gejailbreakte iPhone. Ik heb hem door iemand anders laten jailbreaken.
Ik heb nu problemen met dat ik heel de tijd alleen het apple logo zie.
Ik heb het nu tot zover gekregen dat ik bij itunes op herstellen kan drukken. Maar, dan herstelt hij naar 3.1.3 toch?
hoe kan ik em herstellen zonder update?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 March 2010, 23:25
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Hoe is jou iPhone simlock vrij? Ik vermoed softwarematig. Heb je, je SHSH gegevens opgeslagen? Dan kan je gewoon herstellen met FW 3.1.2 Anders lukt het niet, Apple ondersteund dat niet meer.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak

Laatst gewijzigd door King1987; 22 March 2010 om 23:27.
  #3  
Oud 22 March 2010, 23:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Berichten: 24
Standaard

softwarematig idd volgens mij
. De progamma cydia blackrain en white board stonden er op als "jailbreak apps". hij is software 3.1.2 en die gast die em heeft gejailbreakt voor me zei dat ik em alleen niet mocht upgraden. maar dat is nu voor zover ik weet de enige oplossing?

en over shsh weet ik ook niet precies? ik zal even in de wiki kijken wat dat is. Ik weet wel dat ITunes altijd backups maakte van me iPhone.

Laatst gewijzigd door glenn_lauw; 22 March 2010 om 23:43. Reden: edit knop gebruiken
  #4  
Oud 23 March 2010, 00:51
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Hoe is jou iPhone simlock vrij? Ik vermoed softwarematig. Heb je, je SHSH gegevens opgeslagen? Dan kan je gewoon herstellen met FW 3.1.2 Anders lukt het niet, Apple ondersteund dat niet meer.
Waarom boeit het hoe deze iPhone simlock vrij is gemaakt ?
Just asking.
  #5  
Oud 23 March 2010, 05:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Berichten: 24
Standaard

okee. Niemand een idee? of kan ik deze topic beter ergens anders zetten waardoor er iets meer aandacht aan wordt besteed?
  #6  
Oud 23 March 2010, 07:46
dylankieft's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2010
Locatie: Amstelveen
Berichten: 130
Stuur een bericht via Skype™ naar dylankieft Send a message via twitter to dylankieft
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door glenn_lauw Bekijk bericht
sorry jongens het zal vast wel op het forum staan. Ik kan het alleen echt totaal vinden.
Ik heb een gejailbreakte iPhone. Ik heb hem door iemand anders laten jailbreaken.
Ik heb nu problemen met dat ik heel de tijd alleen het apple logo zie.
Ik heb het nu tot zover gekregen dat ik bij itunes op herstellen kan drukken. Maar, dan herstelt hij naar 3.1.3 toch?
hoe kan ik em herstellen zonder update?
ey misschien kan ik je helpen
je wilt hem gwn herstellen naar 3.1.2?
dat is niet zo moeilijk
download blackra1n hier: www.blackra1n.com (Windows of mac logo klikken)
Ik zie dat je 3GS hebt met firmware 3.1.2
ga naar deze site: http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
zoek in odnerste balk Iphone 3G S (3.1.2/7D11) selecteer deze en klik op download. handigste plek om op te slaan is op bureaublad.
(Als het een winrar bestandje is even de naam hernoenem van .rar naar .ipsw )
oke nu ga je i itunes en pak je je iphone erbij.
Doe je iphone helemaal uit!! (power knop en home knop 10 sec indrukken)
doe je iphone kabel in PC nog niet in iphone
nu doe je de iphone kabel in je iphone en hou je tegelijkertijd de home knop vast!
Nu zit je iphone in recovery.
Nu hou je shift ingedrukt en klik je op herstellen
zoek naar de net gedwonloade firmware en herstellen maar
daarna open je blackra1n en jailbreak je je iphone
dan op je iphone ga je in blackra1n en installeer je cydia (plus sn0w als je hem ook wilt simlock vrij maken
Succes
  #7  
Oud 23 March 2010, 13:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Berichten: 24
Standaard

eeeey dylan thanks man .
Ik ga het nu ff proberen.
thanks voor je respond man. Appreciate it ;D
  #8  
Oud 23 March 2010, 14:27
dylankieft's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2010
Locatie: Amstelveen
Berichten: 130
Stuur een bericht via Skype™ naar dylankieft Send a message via twitter to dylankieft
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door glenn_lauw Bekijk bericht
eeeey dylan thanks man .
Ik ga het nu ff proberen.
thanks voor je respond man. Appreciate it ;D
Is goed
ik heb het zelf ook al 2 keer moeten toepassen.
dan valt opeens je iPhone uit en wil die niet meer opstarten en blijft die op apple logo.
als er iets niet lukt zeg het maar ik help je wel
En als het echt niet lukt maak ik wel een filmpje hoe het moet
  #9  
Oud 23 March 2010, 14:35
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Berichten: 146
Send a message via twitter to dicbro
Standaard

Ik klink alleen op Blackra1n bij dit soort vastlopers, even wachten en voila iPhone is weer terug.
  #10  
Oud 23 March 2010, 14:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Berichten: 24
Standaard

uhhhmm.. gegroet 8).
nou ik heb t dus geprobeerd maar t gaat niet helemaal goed.
Als ik 'iPhone 3G S 3.1.2/7D11' download en Phonetje daarnaar probeer te herstellen staat er dat de software niet geschikt is voor mijn apparaat? ik heb het ook met software 3.1 geprobeerd maar kreeg het zelfde bericht. Is er aan kans dat er iets mis is? Want zover ik weet heb ik toch echt een 3GS?!

Laatst gewijzigd door glenn_lauw; 23 March 2010 om 15:07.
  #11  
Oud 23 March 2010, 15:24
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Berichten: 146
Send a message via twitter to dicbro
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door glenn_lauw Bekijk bericht
uhhhmm.. gegroet 8).
nou ik heb t dus geprobeerd maar t gaat niet helemaal goed.
Als ik 'iPhone 3G S 3.1.2/7D11' download en Phonetje daarnaar probeer te herstellen staat er dat de software niet geschikt is voor mijn apparaat? ik heb het ook met software 3.1 geprobeerd maar kreeg het zelfde bericht. Is er aan kans dat er iets mis is? Want zover ik weet heb ik toch echt een 3GS?!
En had je eerder op je iPhone een jailbreak? En heb je in Cydia op "Make my life easier" gedrukt? Pas dan kan je downgraden en opnieuwe een JB toepassen.
  #12  
Oud 23 March 2010, 15:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Berichten: 24
Standaard

ja *** man. Ik heb voor de zekerheid het serial nummer getjekt en het is dus idd een 3GS. Nu heb ik em in DFU en in Recovery mode proberen te herstellen met Software 3.1.2/7D11 maar in alletwee de gevallen kreeg ik hetzelfde bericht man. "De iPhone iPhone kan niet worden hersteld. Dit apparaat is niet geschikt voor de opgegeven versie." What nowww?
  #13  
Oud 23 March 2010, 17:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dicbro Bekijk bericht
En had je eerder op je iPhone een jailbreak? En heb je in Cydia op "Make my life easier" gedrukt? Pas dan kan je downgraden en opnieuwe een JB toepassen.
De iPhone was wel gejailbreaked, maar ik had niet op make my life easier gedrukt. heel erg helaas. kwist niet echt dat dit allemaal kon gebeuren met me iPhone eigenlijk. maaar kan ik nu alleen herstellen met een update dan ofzo ? thanks voor de reactie. ps heeft voor de rest niemand deze problemen gehad met een gejailbreakte iphone 3.1.2??

Laatst gewijzigd door glenn_lauw; 23 March 2010 om 18:58.
  #14  
Oud 23 March 2010, 20:30
dylankieft's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2010
Locatie: Amstelveen
Berichten: 130
Stuur een bericht via Skype™ naar dylankieft Send a message via twitter to dylankieft
Standaard

raar dat die hem niet wil herstellen
ik zou het nu ook even niet weten
ik zeg het wel als ik iets bedenk
  #15  
Oud 23 March 2010, 21:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Berichten: 24
Standaard

ahh okee iig toch bedankt. ik ben echt zwaar radeloos.
Ik kan trouwens wel blackrain laten draaien en dan gebeurt er tenminste iets op mn telefoon. nu vraagt blackrain om een reboot. kweet niet precies of dat van de blackrain is of van de iPhone. En als dat dan van de Iphone zou zijn of dat vanzelf zou moeten gaan?
  #16  
Oud 24 March 2010, 10:40
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Berichten: 146
Send a message via twitter to dicbro
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door glenn_lauw Bekijk bericht
ahh okee iig toch bedankt. ik ben echt zwaar radeloos.
Ik kan trouwens wel blackrain laten draaien en dan gebeurt er tenminste iets op mn telefoon. nu vraagt blackrain om een reboot. kweet niet precies of dat van de blackrain is of van de iPhone. En als dat dan van de Iphone zou zijn of dat vanzelf zou moeten gaan?
Had ik ook, duurde wel even maar ging vanzelf verder....
  #17  
Oud 26 March 2010, 12:47
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2009
Berichten: 3
Standaard

@ glenn

Same here had daar ook last van maar hoe ik het heb opgelost:

1. Download de firmware van iPod and iPhone Firmware Download
2. Volg t/m stap 4 https://forum.iculture.nl/f59/i...e-versies.html
3. Recovery mode, zodra itunes hem herkend SHIFT selecteren (voor windows)
4. Vervolgens de gedownloade firmware selecteren (3.1.2) en herstel starten
5. Zo is het bij mij gelukt, succes!
  #18  
Oud 26 March 2010, 14:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Berichten: 24
Standaard

hey bezemsteel. thanks man. Maar hij geeft nog steeds dezelfde fout weer. Ik heb nog even op het forum gezocht en toen vond ik iets over dat het niet zou kunnen als ik mijn shsh bestand niet heb opgeslagen. Dit heb ik zelf niet gedaan ( omdat ik niet degene was die als eerste de Cydia heeft opgestart). Kan ik ook iemand anders SHSH bestand gebruiken?

en stel dat dit niet kan. is dan mijn enige optie naar 3.1.3 upgraden en dan downgraden?
  #19  
Oud 26 March 2010, 15:19
casixh's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Berichten: 179
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door glenn_lauw Bekijk bericht
hey bezemsteel. thanks man. Maar hij geeft nog steeds dezelfde fout weer. Ik heb nog even op het forum gezocht en toen vond ik iets over dat het niet zou kunnen als ik mijn shsh bestand niet heb opgeslagen. Dit heb ik zelf niet gedaan ( omdat ik niet degene was die als eerste de Cydia heeft opgestart). Kan ik ook iemand anders SHSH bestand gebruiken?

en stel dat dit niet kan. is dan mijn enige optie naar 3.1.3 upgraden en dan downgraden?
kijk even in de wiki handeleidingen voor hoe je shsh file kan maken
__________________
Plus+ name : Casixh0
  #20  
Oud 26 March 2010, 19:33
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2009
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door casixh Bekijk bericht
kijk even in de wiki handeleidingen voor hoe je shsh file kan maken
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door glenn_lauw Bekijk bericht
hey bezemsteel. thanks man. Maar hij geeft nog steeds dezelfde fout weer. Ik heb nog even op het forum gezocht en toen vond ik iets over dat het niet zou kunnen als ik mijn shsh bestand niet heb opgeslagen. Dit heb ik zelf niet gedaan ( omdat ik niet degene was die als eerste de Cydia heeft opgestart). Kan ik ook iemand anders SHSH bestand gebruiken?

en stel dat dit niet kan. is dan mijn enige optie naar 3.1.3 upgraden en dan downgraden?
Andermans SHSH kan je niet gebruiken helaas, en ik ben bang dat als je upgrade naar 3.1.3 dat je alsnog geen 3.1.2 SHSH bestand kan aanmaken. Waardoor je vervolgens nog steeds niet kan downgraden naar 3.1.2 maar correct me if I am wrong. In ieder geval succes nog!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone crash-> hoe herstellen zonder gegevens te verliezen? Flyerbunch iPhone algemeen 15 10 December 2015 11:30
Iphone herstellen zonder update. Blaze4life iPhone algemeen 2 9 February 2011 04:26
hoe herstellen zonder gegevens te verliezen? ->iPhone crash Flyerbunch Archief 4 30 April 2008 10:50
iPhone crash-> hoe herstellen zonder gegevens te verliezen? Flyerbunch Archief 4 30 April 2008 10:50
iPhone crash-> hoe herstellen zonder gegevens te verliezen? Flyerbunch Archief 1 30 April 2008 10:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:37.