Iets vreemd met de batterij

Iets vreemd met de batterij discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Sinds 2 dagen heb ik hetvolgende voor: Mijn batterij gaat heel snel leeg (op ong 3 uur) terwijl dat ervoor een dag was. De ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 June 2010, 14:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2008
Locatie: Riemst
Berichten: 10
Standaard Iets vreemd met de batterij

Hallo,

Sinds 2 dagen heb ik hetvolgende voor:

Mijn batterij gaat heel snel leeg (op ong 3 uur) terwijl dat ervoor een dag was. De iphone wordt warm (niet heet maar blijft wel warm). Maar het meest vreemde van al is hetvolgende: als ik mijn Iphone reset (door gelijktijdig home and power in te drukken) start hij terug op en toont hij batterij percentage 23%. Ik steek hem in de voeding en hij springt onmiddelijk naar 67%.

Een andere keer was hij uitgevallen (batterij wsl plat). ik steek hem in de voeding en na 10 min herstart hij. Hij staat op 6%. Ik trek hem even uit de voeding en daarna steek ik hem terug in en plotseling heeft hij 49%.

Iemand enig idee waar dit aan ligt? Het is een 3GS 16gb.

Bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 June 2010, 14:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Berichten: 234
Standaard

Ik zou even een restore proberen en dan de batterij volledig opladen en daarna ook weer eens volledig ontladen.. En daarna is kijken wat die doet.
  #3  
Oud 8 June 2010, 14:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2008
Locatie: Riemst
Berichten: 10
Standaard

Hey Michael,

bedankt voor je raad. Maar ik heb hem al een keer of 2 gerestored (om te vermijden dat het een of andere app is die blijft draaien). Daarna is hij volledig plat gegaan en heeft hij een nacht opgeladen.

Probleem blijft hetzelfde...
  #4  
Oud 8 June 2010, 16:43
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2010
Berichten: 1
Standaard

Ik heb ook hetzelfde probleem met mijn Iphone 3gs 16gb. Enig idee??
  #5  
Oud 8 June 2010, 22:23
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 August 2008
Berichten: 19
Standaard

Dit probleem heb ik ook en wat ik bij mij ook gemerkt heb is dat als hij laad er spanning staat op in iedergeval de "metale" rand. Met spanning bedoel ik dus stroom spanning. Zo erg dat ik er schokjes van krijg, niet erg confortabel dus.
Heb de telefoon al helemaal gerestored als nieuwe telefoon en een aantal keer helemaal leeg getrokken en opnieuw opgeladen maar dit helpt niet.
Bij mij gaat het om een 3g 16gb en zijn ideeŽn van harte welkom!!!!

- Little_ghost

--edit--
Spanningszoeker bevestigd idd mijn vermoeden: tijdens het laden staat er idd stroom op de zilveren rand.
Nagemeten met multimeter: tussen de 1 en 3 volt

Laatst gewijzigd door little_ghost; 9 June 2010 om 21:55.
  #6  
Oud 21 June 2010, 23:16
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Berichten: 25
Standaard

Ik heb momenteel ook hetzelfde probleem.
Sinds gisteren is de batterij van mijn iphone na +/- 4u leeg. Ik moet hem meerdere keren per dag opladen om rond te komen. Tevens voelt hij constant min of meer warm aan. Beetje gelijk je heel de tijd een app aan het gebruiken bent - maar je bent niets aan het doen. Ik denk dat ik binnenkort ook een software restore zal proberen.
  #7  
Oud 21 June 2010, 23:23
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

ligt veel kans aan 1 van de Apps die je op je Iphone hebt staan waar een bug inzit.
1voor 1 app verwijderen tot je resultaat ziet/voelt
__________________
at your service
  #8  
Oud 21 June 2010, 23:37
wim66's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2009
Berichten: 386
Send a message via twitter to wim66
Standaard

Ik heb het nu ook sinds een paar dagen.
Mijn iPhone was v.d. week binnen 3 uur leeg vanaf 100%.
Het gaat nu ietsje beter, maar af en toe verlies ik 10% per uur in standby.
Als het zo blijft ga ik toch maar updaten naar iOS4.
Ik dacht dat het misschien aan een jailbreak app lag, maar we hebben hier niet allemaal een jailbreak.
  #9  
Oud 22 June 2010, 23:12
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Berichten: 25
Standaard

heb gisteren een aantal apps verwijderd en het ging heel de dag goed tot deze avond. De iphone voelde warm aan en hij was ook bijna leeg....
Denk er dus ook aan om opnieuw te installeren.....
  #10  
Oud 23 June 2010, 01:49
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2009
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 91
Stuur een bericht via MSN naar cyber2001 Stuur een bericht via Skype™ naar cyber2001 Send a message via twitter to cyber2001
Standaard

Warmte is bij mij ook al opgevallen maar sinds ios 4 installatie.
Zou het een mogelijkheid kunnen zijn dat je batterij slecht is onderhouden en je batterij aan het overlijden is?
  #11  
Oud 23 June 2010, 08:41
wim66's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2009
Berichten: 386
Send a message via twitter to wim66
Standaard

Ik heb vannacht mijn Wi-Fi uitgezet en ben maar 5% gezakt in die tijd.
Ik heb ook gemerkt in de laatste dagen dat Google mail erg lang blijft laden en dan soms nog geen hele berichten download.
Voor de rest kan ik geen op hol geslagen processen ontdekken.
Mijn processor is meer dan 90% idle maar spiked wel wanneer er mail binnenkomt.

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vreemd telefoonteken met toetsen bovenin scherm na 3.0 Verhulk iPhone algemeen 3 11 July 2011 00:55
Vreemd probleem met Wi-Fi 50camels Wi-Fi 9 22 May 2011 22:57
HELP iets vreet mijn batterij percentage op se77 iPhone algemeen 0 1 March 2011 15:54
Vreemd gedoe met invoeren van telefoonnummer djarend iPhone algemeen 0 3 December 2008 15:59
Vreemd 'probleem' met lezen Hotmail via Safari Harglowe iPhone algemeen 0 20 November 2008 15:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:13.