Tip: Voicemail knop activeren

Tip: Voicemail knop activeren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey hij werkt nu weer wel, ik wilde net opnieuw gaan proberen, maar toen deed hij het ineens weer. Vaag ik ben benieuwd of dit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 27 February 2008, 19:15
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 136
Standaard

Hey hij werkt nu weer wel, ik wilde net opnieuw gaan proberen, maar toen deed hij het ineens weer. Vaag ik ben benieuwd of dit zo blijft, want ik heb de code al eens ingevoerd, dus vandaar. Maar toch bedankt voor het antwoorden.
Greetz from the Hague
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 27 February 2008, 19:49
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

probleem opgelost dan.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #43  
Oud 29 February 2008, 09:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 2
Standaard Voor zakelijke gebruikers een 0 erbij

Voor de zakelijke gebruikers moet er vaak een 0 voor je voicemailcode. Ik heb Vodafone en dan wordt de code

*5005*86*01233#
  #44  
Oud 6 March 2008, 01:11
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 January 2008
Berichten: 7
Standaard

Beste vrienden dit werkt ook voor iPhone 1.1.4 bt3.9.
  #45  
Oud 10 March 2008, 22:09
» iPhone US 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 1
Standaard

Werkt super voor de iPhone 1.1.4
  #46  
Oud 11 March 2008, 13:33
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2008
Berichten: 39
Standaard

@arator: Ook al was het een enigzins oude tip, hij werkt wel goed! Ik was er zonder deze post niet achter gekomen!
__________________
iPhone... Gotta Love It!
  #47  
Oud 11 March 2008, 18:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2008
Locatie: delfgauw
Berichten: 11
Standaard

het werkt bij mij ook met T-mobile
  #48  
Oud 11 March 2008, 21:17
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 6 March 2008
Berichten: 3
Standaard

Werkt Prima, ook in Belgi

voor Proximus staat XXX dus voor 1230
  #49  
Oud 12 March 2008, 00:39
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 12
Stuur een bericht via MSN naar cccarlos98
Standaard

Werkt ook bij mij nod steeds 1.1.1 mobistar
prachtig
thanks
  #50  
Oud 12 March 2008, 16:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Berichten: 13
Standaard

werkt in belgie met Telenet, one happy customer
  #51  
Oud 13 March 2008, 21:38
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 42
Standaard

Handig, goede tip
  #52  
Oud 14 March 2008, 00:40
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 February 2008
Berichten: 35
Standaard

Werkt perfect, thx!
  #53  
Oud 14 March 2008, 14:11
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Berichten: 76
Standaard

bedankt voor de tip
  #54  
Oud 15 March 2008, 09:55
Teek's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Locatie: ?
Berichten: 37
Standaard

Bij vodafone moet je het volgende nummer gebruiken om de functietoets voicemail in gebruik te nemen:

*5005*86*0031654501233#

Werkt bij mijn firmware 1.1.4 perfect!
__________________
iPhone 3GS 32GIG FW 3.0 - Vodafone

Laatst gewijzigd door Teek; 15 March 2008 om 09:57.
  #55  
Oud 20 March 2008, 20:03
Robert M.'s schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Swifterbant
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Robert M.
Standaard

It's working!! It's Woooorkiiiing on my 16 GB iPhone 1.1.4 Thanx duude!!

Greetz Robert M.
  #56  
Oud 22 March 2008, 16:56
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2008
Locatie: Gelderland
Berichten: 4
Standaard

Er handig dank je voor de info
  #57  
Oud 28 March 2008, 13:51
jd62's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Voorschoten
Berichten: 16
Standaard voicemail

bedankt werkt super
  #58  
Oud 28 March 2008, 14:22
niels1981's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: Dronten,Flevoland
Berichten: 305
Standaard

top hier werkt het ook met mijn vodafone abo en 16 gig iphone!
__________________
Enjoy every day, buy an Apple Iphone!
  #59  
Oud 28 March 2008, 18:14
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Berichten: 7
Standaard

Thanks voor je post! Weer een functie werkend!
  #60  
Oud 31 March 2008, 14:44
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 15
Standaard

Werkt perfect met Telfort! Ideaal, want ik vroeg me alweer af hoe ik nu bij mijn voicemail moest komen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Voicemail knop om naar je voicemail te bellen werkend Michael iPhone algemeen 28 2 March 2011 23:17
Voicemail activeren werkt niet... pascalletje iPhone algemeen 6 13 March 2010 18:45
visual voicemail werkt niet na activeren voicemail knop tweak mac-fan T-Mobile 2 12 November 2009 21:36
[TIP] Visual Voicemail Alternatief Bluescotch iPhone algemeen 6 25 August 2008 14:49
Voicemail bellen via 'Voicemail' knop Grotesmurf Archief 2 29 July 2008 12:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:28.