Tip: Voicemail knop activeren

Tip: Voicemail knop activeren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door mcasteels Heb hem gisteren ook op 2.0 gezet en had hetzelfde probleem. Het leuke was daat ik na het opnieuw syncen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #101  
Oud 1 August 2008, 16:06
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: Gent [BE]
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mcasteels Bekijk bericht
Heb hem gisteren ook op 2.0 gezet en had hetzelfde probleem.

Het leuke was daat ik na het opnieuw syncen met Itunes een popup kreeg dat er nieuwe updates waren voor mijn huidige provider en of ik die wilde installeren.

heb ik gedaan en mijn voicemail werkt weer perfect. Geen idee wat er nog verandert is, maar alles werkt.
Ik kreeg die vraag in iTunes ook, maar ik deed die wijzigingen niet omdat ik vreesde dat er iets mis zou gaan omdat ik een unlocked versie heb...
Maar heb het nu dan ook maar gedaan en dan werkt die Voicemailbutton toch... raar!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #102  
Oud 1 August 2008, 17:07
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Berichten: 5
Standaard

Ik heb hier nu wat zitten lezen maar wat is in hemelsnaam Visual Voicemail?
En natuurlijk hoe kan ik dit instellen?

heb ene 3g van 2 weken oud via T-Mobile
  #103  
Oud 8 August 2008, 20:37
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2007
Berichten: 1
Standaard

Bedankt voor de tip!
  #104  
Oud 20 November 2008, 14:18
NMD NMD is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2008
Berichten: 23
Standaard

Bij mij op een 2.1 met iSIMunlock werkt het als een speer. Goeie tip!
  #105  
Oud 29 January 2009, 22:32
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Berichten: 6
Standaard

Super!! werkt perfect!! thx!
  #106  
Oud 27 June 2009, 08:40
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 April 2008
Locatie: Buitenland
Berichten: 39
Standaard

Is het ook mogenlijk om dit weer ongedaan te krijgen? Ik heb in 1.1.4 dit gedaan en toen In 2.0 had ik visual voocemail maar nu ik over gegaan ben naar 3.0 belt de voicemailknop weer automatisch naar m'n voicemail dus niet meer visual.

Iemand enig idee?
  #107  
Oud 29 June 2009, 03:57
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 5
Standaard

Net op 3.0 overgestapt. En het werkt perfect!
THX
  #108  
Oud 29 June 2009, 16:49
Pelle4495's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 31 May 2009
Locatie: Oranjewoud
Berichten: 133
Stuur een bericht via MSN naar Pelle4495
Standaard

Is er een manier om visual Voicemail met Vodafone te laten werken?
  #109  
Oud 29 June 2009, 18:13
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

ik ben daar ook wel benieuwd naar ^^
  #110  
Oud 29 June 2009, 18:43
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2009
Berichten: 385
Standaard

Nee, aangezien hun servers het niet ondersteunen.
  #111  
Oud 2 July 2009, 06:36
Alexl's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 37
Send a message via twitter to Alexl
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door theodoor Bekijk bericht
Is het ook mogenlijk om dit weer ongedaan te krijgen? Ik heb in 1.1.4 dit gedaan en toen In 2.0 had ik visual voocemail maar nu ik over gegaan ben naar 3.0 belt de voicemailknop weer automatisch naar m'n voicemail dus niet meer visual.

Iemand enig idee?
Zelfde hier na mn update naar 3.0 geen virtual voicemail meer, gisteren T-mobile maar gebelt maar daar heb je echt niets aan, "Nee wij zijn geen helpdesk die hebben we niet eens, wij zijn de klanten service... denkt u nou echt dat we alle toestellen kennen hier... Gaat u maar naar de Apple store die kunnen u vast wel helpen" Dussss vriendjes en vriendinnetjes, doe ik een beroep op jullie kennis.
Als ik zoals hier *5005*86# inklop knippert mijn scherm eenmaal maar schakeld dit virtual voicemail dan aan ik heb niet die indruk namelijk...
Iemand een oplossing, ook ben ik mijn opgeslagen berichten kwijt maar goed dat is een geval van jammer dan denk ik maar.
  #112  
Oud 2 July 2009, 11:50
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 17
Standaard

je moet even zorgen dat je met de technische dienst van tmobile kan spreken, want als je apple belt over een iphone, dan hangen ze gewoon op... zoek hetmaar uit bij de tmobile klantenservice zeggen ze dan. Ik belde nog een keer apple en toen via menu ipod, maar dan kom je bij een medewerker die je weigert te helpen. Apple care, die gozer zei letterlijk (dit is geen geintje):

Met hardware problemen kunnen we u niet helpen en met software problemen ook niet, en dan gaat het over ipod.

hoor trouwens wel iets vaker dat de klantenservice bij tmobile niet top zou zijn, maar van alle klantenservices die ik ooit gebeld heb vind ik tm toch wel de beste, meest correcte en meest vriendelijke hebben. maar dus bel gerust met Apple en na 2 keer ben je maar wat blij met Tmobile...

Effe terug on topic...

De technische dienst van Tmobile zitten medewerkers die bijna alles van die iphone weten, maar die krijg je zelf niet zo makkelijk te spreken. Jij moet je vraag uitleggen aan die medewerker en die belt dan met de backoffice en ze komt terug met een antwoord. (en dat klopt idd vaak niet want ze heeft dan niet het hele verhaald goed uitgelegd aan de technische dienst). maar na een paar keer aandringen willen ze je nog wel eens "stiekem" doorverbinden met de technische dienst.

Visual voicemail is toch nog steeds een onderdeel van je abo en alleen voor iphone??? want ik zit nog de laatste maanden van mn relx uit dus ook met een 3GS kan ik nog steeds geen visual voicemail krijgen totdat mijn abo een I-500 wordt... toch??????

Laatst gewijzigd door von nim; 2 July 2009 om 11:56.
  #113  
Oud 13 September 2009, 13:49
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2009
Berichten: 143
Stuur een bericht via ICQ naar damnet
Standaard

Ik probeer al vanaf het begin mijn v-mail knop te disable'n, maar het lukt mij maar niet.
Ik vond in een ander forum:
"
*#5005*86# Displays the Voice Mail dial-in number.
**5005*86*VOICEMAIL# Sets the Voice Mail number to VOICEMAIL (international format).
##5005*86# Erases the Voice Mail number from phone.


En vond hier ook zo'n soort beschrijving.
Als ik invoer **5005*86*1111# en opvraag met *#5005*86# staat er idd 1111 in. Maar druk ik op de v-mail knop belt hij gewoon het v-mailnummer (van de simkaart)

De reden is, dat ik er wel eens naast zit, de iPhone legt dan direct verbinding met T-Mobile's v-mailbox en weg 1 bel minuut....

Ik heb dit niet geprobeerd in FW 2.1 omdat ik er toen niet op geattendeerd werd
Nu met 3.0.1 werkt het iig bij mij niet.
  #114  
Oud 13 September 2009, 21:20
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2009
Locatie: nijmegen
Berichten: 18
Stuur een bericht via Skype™ naar mavvdh
Standaard

geweldig werkt prima met telfort 1233
  #115  
Oud 10 December 2009, 16:08
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2009
Berichten: 143
Stuur een bericht via ICQ naar damnet
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door damnet Bekijk bericht
Ik probeer al vanaf het begin mijn v-mail knop te disable'n, maar het lukt mij maar niet.

EINDELIJK
VoiceMailBlock van BigBoss in Cydia
  #116  
Oud 11 March 2010, 10:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2009
Berichten: 3
Standaard

Werkt perfect voor KPN.
Eerste keer fout, reboot, opnieuw en zonder reboot fully functional!
  #117  
Oud 13 March 2010, 08:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2009
Berichten: 47
Standaard

werkt hier ook prima met kpn, ook zonder reboot met 3.1.3 phone
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Voicemail knop om naar je voicemail te bellen werkend Michael iPhone algemeen 28 2 March 2011 22:17
Voicemail activeren werkt niet... pascalletje iPhone algemeen 6 13 March 2010 17:45
visual voicemail werkt niet na activeren voicemail knop tweak mac-fan T-Mobile 2 12 November 2009 20:36
[TIP] Visual Voicemail Alternatief Bluescotch iPhone algemeen 6 25 August 2008 13:49
Voicemail bellen via 'Voicemail' knop Grotesmurf Archief 2 29 July 2008 11:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:42.