Tip: Voicemail knop activeren

Tip: Voicemail knop activeren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Wellicht niet de jusite plek om deze vraag te stellen maar probeer het toch: Als mijn iphone uitstaat en ik word gebeld, zie ik wel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 6 February 2008, 16:32
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 40
Stuur een bericht via Skype™ naar offline99
Standaard

Wellicht niet de jusite plek om deze vraag te stellen maar probeer het toch:

Als mijn iphone uitstaat en ik word gebeld, zie ik wel wie of door welk nummer ik gebeld word maar dien eerst te ontgrendelen (wat betekent direct verbinding) en kan ik bijvoorbeeld niet de telefoon in HOLD zetten.
Iemand soortgelijke ervaringen mee, en/of oplossingen ??

1.1.2 US/8GB Happy User
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 6 February 2008, 16:34
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2008
Berichten: 4
Standaard

Hoi
werkt perfect op us v1.02
gr
A
  #23  
Oud 6 February 2008, 18:08
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Ik heb niets hoeven instellen op mijn 1.1.3, de voicemail-knop werkt sowieso? Was overigens ook al zo op 1.1.1 en -.2. Ik begrijp dat dat niet bij iedereen zo is/was?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #24  
Oud 6 February 2008, 18:11
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

OFFLINE99 : als je gebeld word en je wilt die oproep niet beantwoorden kun je twee dingen:
1: je duwt 1x boven op de powerknop, dit is geluid dimmen. en de oproep blijft doorgaan.
2: je duwt 2x achtereen op de powerknop bovenop de iphone en dan weiger je de oproep (afleggen) en word hij/zij doorverbonden na je voicemail.

is dit antwoord voldoende voor jou?
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #25  
Oud 6 February 2008, 20:54
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 40
Stuur een bericht via Skype™ naar offline99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
OFFLINE99 : als je gebeld word en je wilt die oproep niet beantwoorden kun je twee dingen:
1: je duwt 1x boven op de powerknop, dit is geluid dimmen. en de oproep blijft doorgaan.
2: je duwt 2x achtereen op de powerknop bovenop de iphone en dan weiger je de oproep (afleggen) en word hij/zij doorverbonden na je voicemail.

is dit antwoord voldoende voor jou?
ok thnx croiman,
dit is zeker een oplossing voor mijn "probleempje"

ik vroeg/vraag me echter af of er geen mogelijkheid bestaat om het scherm beschikbaar te krijgen waarop de mogelijkheden "stil, adresboek, pauzeer, luidspreker, beller erbij, toetsenbord" naar voren komt ?
  #26  
Oud 6 February 2008, 21:11
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Berichten: 105
Standaard

goed man!! thanks!!
  #27  
Oud 6 February 2008, 21:52
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

terwijl je aan het bellen bent, krijg je toch dat betreffende scherm zichtbaar wat jij beschrijfd ofniet OFFLINE99 ?
  #28  
Oud 6 February 2008, 22:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 163
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Stino Stuur een bericht via MSN naar Stino Stuur een bericht via Skype™ naar Stino
Standaard

hij wil het voor dat hij op neemt.. hij wil rechtstreeks opnemen met 'hold'
  #29  
Oud 6 February 2008, 23:34
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Berichten: 5
Standaard

Toppie !!! werkt bij mij als een tiet

iphone 8Gb fw 1.1.1 wk 47
  #30  
Oud 7 February 2008, 09:52
Vinculum's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 3
Standaard

Bij mij werkt hij ook goed alleen ik heb geen problemen met het onvangen van voicemail smsjes. (1.1.2 OTB, JB'ed, Vodafone)
  #31  
Oud 7 February 2008, 11:03
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

opnemen met hold ??? das iets nieuws....
  #32  
Oud 7 February 2008, 14:11
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 40
Stuur een bericht via Skype™ naar offline99
Standaard

sorry voor de verwarring.

Ik dacht dat je het betreffende scherm (met hold etc) zichtbaar zou krijgen als je gebeld wordt. Maar als ik het goed begrijp wordt dit scherm alleen zichtbaar als je zelf belt.
  #33  
Oud 27 February 2008, 10:44
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.3]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Berichten: 6
Standaard

ja, werkt relax
  #34  
Oud 27 February 2008, 10:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Locatie: gouda
Berichten: 69
Stuur een bericht via MSN naar kevinvw
Standaard

ik lees het net pas! Werkt natuurlijk ook bij mij
  #35  
Oud 27 February 2008, 12:34
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 52
Standaard

Werkt super !!

Alleen vullen jullie 1233 in of het hele 06 54501233 (vodafone) bij xxxx ? Ivm voicemail afluisteren in het buitenland.
  #36  
Oud 27 February 2008, 12:36
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

de vier cijfers is geneog, maar als je in buitenland zit heb je wel de volledige nummer nodig. aan jouw wa je invuld.
  #37  
Oud 27 February 2008, 12:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Locatie: gouda
Berichten: 69
Stuur een bericht via MSN naar kevinvw
Standaard

Ik vul gewoon mijn eigen telefoonnummer in...
  #38  
Oud 27 February 2008, 12:39
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 52
Standaard

Heb nu 1233 ingevuld en werkt prima. Zo veel zit ik niet in het buitenland.

Bedankt croiman
  #39  
Oud 27 February 2008, 16:20
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 136
Standaard

Er was toch ook een code om die voicemail toets te laten werken, zodat je meteen naar je voicemail belt ? Nu werkt dit ineens niet meer echt vaag...
  #40  
Oud 27 February 2008, 16:23
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door arathor Bekijk bericht
Ik heb op het forum gezocht maar kon het niet vinden..... als je je voicemailknop wilt activeren onder de home button moet je het volgende doen:

1. Zorg dat je het goede voicemailnummer van je provider hebt.

2. Druk op de home button of naar je 'bel' menu.

3. Kies het keypad of toestensbord om een nummer in te voeren.

4. Toets de volgende code in" *5005*86*XXX# bij XXX vul je je voicemailnummer in.

5. Druk op bel of call

6. Het nummer wordt nu aangepast.

7. Als je nu de voicemail button tapt belt het toestel je voicemail.


Ik heb dit gedaan op een US iPhone, ge-jailbreaked naar 1.1.3. met een vodafoon kaartje. Werk prima, alleen niet meteen de eerste keer.
Staat hier toch???? Dit werkt. Of bedoel je gewoon op toets 1 duwen?
bij telefoon duw gewoon rechts onder op voicenail en deze belt (code ingeven) na je voicenail
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Voicemail knop om naar je voicemail te bellen werkend Michael iPhone algemeen 28 2 March 2011 22:17
Voicemail activeren werkt niet... pascalletje iPhone algemeen 6 13 March 2010 17:45
visual voicemail werkt niet na activeren voicemail knop tweak mac-fan T-Mobile 2 12 November 2009 20:36
[TIP] Visual Voicemail Alternatief Bluescotch iPhone algemeen 6 25 August 2008 13:49
Voicemail bellen via 'Voicemail' knop Grotesmurf Archief 2 29 July 2008 11:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:26.