Tip: Voicemail knop activeren

Tip: Voicemail knop activeren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Werkt perfect (Iphone 1.1.4, netwerk Proximus). Maar dit is niet de visual voicemail ... Weet iemand hoe ik deze kan activeren?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 2 April 2008, 12:22
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2008
Berichten: 14
Standaard

Werkt perfect (Iphone 1.1.4, netwerk Proximus).

Maar dit is niet de visual voicemail... Weet iemand hoe ik deze kan activeren?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 8 April 2008, 23:12
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Berichten: 10
Standaard

werkt ook met Simyo. Thanx.
  #63  
Oud 9 April 2008, 00:37
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Het Zonnige Zuiden
Berichten: 175
Standaard

Werkt perfect, thx !
__________________
iPhone 4S 16GB / iPad 2 16GB / iMac 27" / Apple TV 2e
  #64  
Oud 9 April 2008, 12:15
» iPhone NL 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Berichten: 33
Standaard

ik heb een 1.1.4 en werkt ook prima hier handige tip!
  #65  
Oud 9 April 2008, 21:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 January 2008
Berichten: 27
Standaard

werkt perfect. bedankt
  #66  
Oud 17 April 2008, 18:10
jornve's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 13
Standaard

mooii berichtje

Is zeker een tip!!!!
  #67  
Oud 18 April 2008, 00:03
mv3l's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Locatie: Oud-Beijerland
Berichten: 45
Send a message via twitter to mv3l
Standaard

hej werkt ook op 114 ! great !n thanks
provider kpn voicemail nr 1233
__________________
iphone3gs,ipad,imac,ibook,Iam .....
  #68  
Oud 20 April 2008, 22:24
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 18
Standaard

werkt perfect! bedankt!
  #69  
Oud 26 April 2008, 14:43
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Yes thanks !!!
  #70  
Oud 26 April 2008, 15:30
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Tiel
Berichten: 7
Standaard

Goede tip! Werkt hier ook!
  #71  
Oud 26 April 2008, 18:39
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 March 2008
Locatie: enschede
Berichten: 23
Standaard

Werkt hier ook topper!!!!
__________________
iPhone USA 8GB Pwnwd 1.1.4
  #72  
Oud 26 April 2008, 22:35
topke's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 322
Standaard

Kan je dan met proximus visual voicemail hebben?
  #73  
Oud 27 April 2008, 07:06
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door topke Bekijk bericht
Kan je dan met proximus visual voicemail hebben?
Nope, visual voicemail werkt (nog) niet. Wordt niet aangeboden in BelgiŽ en Nederland. Zal mogelijk pas het geval zijn door de provider die de iPhone officiŽel in die landen aanbiedt.
Waar in dit topic over wordt gesproken is het gebruik van de voicemail'toets' voor het rechtstreeks bellen van je gewone voicemail, zonder het bijbehorende telefoonnummer eerst te hoeven opzoeken of intoetsen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #74  
Oud 27 April 2008, 08:35
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Berichten: 10
Standaard

Goede tip!
  #75  
Oud 17 May 2008, 13:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Berichten: 10
Question Probleempje bij KPN voicemail afluisteren

He daar, heb probleempje met afluisteren KPN voicemail. Die mevrouw zegt dat ik met "dit" toestel, (wel een echte 8G iPhone, ja!) geen voicemail kan beluisteren....!!! Wat nu? Heeft iemand een idee?
  #76  
Oud 17 May 2008, 13:33
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Berichten: 2
Standaard voicemail bellen via sms-bericht

Hoe kan ik mijn voicemail bellen via het binnengekomen sms-bericht.
Bellen naar mijn voicemail via de voicemailknop heb ik in kunnen stellen.
Mijn provider is KPN en er wordt dan gebeld naar 01233. Dit werkt perfect.

Nu krijg ik ook een sms binnen indien ik een oproep gemist heb en er een voicemail is ingesproken. Ga ik dan naar 'sms' en open in het sms-je dan heb ik de mogelijkheid om vanuit het sms-je mijn voicemail te bellen. Echter er wordt dan gebeld naar 1233 en krijg dan de melding "het gekozen nummer is niet in gebruik binnen uw gebruikersgroep"
Kan iemand mij zeggen hoe ik dit nummer kan aanpassen naar 01233.
Alvast bedankt voor je reactie
  #77  
Oud 18 May 2008, 14:18
mv3l's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Locatie: Oud-Beijerland
Berichten: 45
Send a message via twitter to mv3l
Standaard voicemail nummer aanpassen

1. Zorg dat je het goede voicemailnummer van je provider hebt.
(hier kan je dus het juiste nummer gebruiken )
2. Druk op de home button of naar je 'bel' menu.

3. Kies het keypad of toestensbord om een nummer in te voeren.

4. Toets de volgende code in" *5005*86*XXX# bij XXX vul je je voicemailnummer in.

5. Druk op bel of call

6. Het nummer wordt nu aangepast.

7. Als je nu de voicemail button tapt belt het toestel je voicemail.
dit is een quote van het begin van deze discussie !
  #78  
Oud 18 May 2008, 16:42
JBB's schermafbeelding
JBB JBB is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2008
Locatie: B - Edegem
Berichten: 22
Standaard

Werkt perfect voor Proximus. Opgelet: wel als nummer +32475151230 inbrengen ! Enkel 1230 is niet voldoende als je in het buitenland je voicemail wil beluisteren.
Thx, it's the best site for iPhone !
Tot nu toe werkt alles goed met jullie tips. Nu nog wat met Cydia leren werken. Momenteel nog maar met mondjesmaat op het forum...

Laatst gewijzigd door JBB; 18 May 2008 om 16:52.
  #79  
Oud 18 May 2008, 21:14
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rknapen Bekijk bericht
Hoe kan ik mijn voicemail bellen via het binnengekomen sms-bericht.
(-.-)

Nu krijg ik ook een sms binnen indien ik een oproep gemist heb en er een voicemail is ingesproken. Ga ik dan naar 'sms' en open in het sms-je dan heb ik de mogelijkheid om vanuit het sms-je mijn voicemail te bellen. Echter er wordt dan gebeld naar 1233 en krijg dan de melding "het gekozen nummer is niet in gebruik binnen uw gebruikersgroep"
Kan iemand mij zeggen hoe ik dit nummer kan aanpassen naar 01233.
Alvast bedankt voor je reactie
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mv3l Bekijk bericht
(-.-) uitleg (-.-)
dit is een quote van het begin van deze discussie !
Volgens mij snap je (mv3l) de vraag van rknapen niet. rknapen wil vanuit de sms direct het goede nummer bellen. Je kunt nl. in de sms op het voicemailnummer toetsen, dan belt hij rechtstreeks dat nummer zonder dat je andere handelingen hoeft te doen. In de sms staat echter 1233 ipv 01233, waardoor het verkeerde nummer wordt gebeld en rknapen dus niet zijn voicemailbox krijgt.

Ik ben overigens bang dat hiervoor nog geen oplossing is.
  #80  
Oud 20 May 2008, 17:26
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 13
Standaard

top, dank je wel. werkt met t-mobile op 1.1.4
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Voicemail knop om naar je voicemail te bellen werkend Michael iPhone algemeen 28 2 March 2011 22:17
Voicemail activeren werkt niet... pascalletje iPhone algemeen 6 13 March 2010 17:45
visual voicemail werkt niet na activeren voicemail knop tweak mac-fan T-Mobile 2 12 November 2009 20:36
[TIP] Visual Voicemail Alternatief Bluescotch iPhone algemeen 6 25 August 2008 13:49
Voicemail bellen via 'Voicemail' knop Grotesmurf Archief 2 29 July 2008 11:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:43.