T9 uitschakelen via Kb2

T9 uitschakelen via Kb2 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) HILTON : Als je mijn keyboard.plist of de Super Preferences gebruikt daar zitten die menu's in, en kun je afzonderlijk "auto hooftletter; enable caps lock; ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 27 February 2008, 11:33
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

HILTON : Als je mijn keyboard.plist of de Super Preferences gebruikt daar zitten die menu's in, en kun je afzonderlijk "auto hooftletter; enable caps lock; period shortcut; enable T9 auto correction en choose keyboard" kiezen. En alles afzonderlijk aan/uit zetten.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 27 February 2008, 15:19
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 9
Standaard

waar haal ik die?
  #23  
Oud 27 February 2008, 15:22
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
je kunt dat zelf ook aanpassen, en dat menu toevoegen bij je settings door deze code erbij te zetten in je plist waar je hem wilt hebben :

</dict>
<dict>
<key>cell</key>
<string>PSGroupCell</string>
<key>label</key>
<string>Enable T9 Predict</string>
</dict>
<dict>
<key>cell</key>
<string>PSSwitchCell</string>
<key>default</key>
<integer>1</integer>
<key>defaults</key>
<string>com.apple.Preferences</string>
<key>key</key>
<string>KeyboardAutocorrection</string>
<key>label</key>
<string>Enable Autocorrection</string>

of je veranderd je Keyboard.plist bij je settings met Winscp deze erin te copieren, deze heeft nog een extra optie buiten T9 enable/disable, en das enable/disable autoCapslock. (zie bijlage)
kijk iets trug in deze tread, download keyboard.plist staat er ook.
  #24  
Oud 29 February 2008, 22:55
» iPhone US 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: BelgiŽ, Leuven
Berichten: 54
Stuur een bericht via MSN naar vanessa
Standaard

mag ik kb2 gebruiken in 1.1.4 ? in de info staat dat het voor 111 is
  #25  
Oud 1 March 2008, 20:36
Flump's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 42
Standaard

Je mag ja , maar of het zal werken is iets anders. Werkt anders ook perfect op 1.1.3, dus mss ook wel de 4
  #26  
Oud 1 March 2008, 23:00
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 8
Standaard

Hier werkte KB2 in ieder geval netjes op 1.1.4.
  #27  
Oud 2 March 2008, 12:54
» iPhone US 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: BelgiŽ, Leuven
Berichten: 54
Stuur een bericht via MSN naar vanessa
Standaard

idd, thanks heb het ook gemerkt. Werkt perfect
  #28  
Oud 2 March 2008, 13:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Berichten: 70
Standaard

Jongens geen enkel probleem hier gewoon kb afhalen , als je die hebt
en kb2 opzetten , werkt perfect en je krijgt ook een extra knop voor de comma

gewoon doen 1,1,4 geen probleem
  #29  
Oud 31 March 2008, 23:31
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 8
Standaard

Kan iemand aangeven waar kb2 staat bij installer? Bij mij staat alleen kb en dat is voor 1.1.4 niet de goede versie. Thanks!
  #30  
Oud 1 April 2008, 00:30
StanLee's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 10
Standaard

nou het is me gelukt met kb2 tnx!!
  #31  
Oud 2 April 2008, 12:25
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2
Standaard T9 uitschakellen met KB2

Goed ik heb KB2 gedownload.
Maar nu weet ik niet wat ik er verder mee aan moet, moet ik dan ergens aanvinken om het uit te zetten ofzo?
Vind het gewoon lastig met smsen en wil er vanaf!

Kan iemand me daar mee helpen ?
  #32  
Oud 2 April 2008, 12:36
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rinaldo Bekijk bericht
Goed ik heb KB2 gedownload.
Maar nu weet ik niet wat ik er verder mee aan moet, moet ik dan ergens aanvinken om het uit te zetten ofzo?
Vind het gewoon lastig met smsen en wil er vanaf!

Kan iemand me daar mee helpen ?
Ga naar Instellingen|Algemeen|Toetsenbord, daar staat de optie "Enable Autocorrection". Gewoon uit zetten en auto correctie staat uit.

Laatst gewijzigd door ControlSje; 2 April 2008 om 18:13.
  #33  
Oud 2 April 2008, 12:48
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Extra info:

de punt spatie " tweak", door twee keer op de spatie te klikken, werkt dan ook niet meer

Als mensen alleen het NL toetsenbord willen, maar niet de autocorrectie, kunnen ze het beste de bestanden in System-Library-Keyboard dictionaries verwijderen. Hierdoor heb je wel het NL toetsenbord, maar verbetert ie niks. Ook werkt de punt spatie dan.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #34  
Oud 2 April 2008, 17:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 153
Standaard

Waarom zou je dit ingodsnaam uit willen schakelen? De T9 van ifoneguide werkt als een trein!
  #35  
Oud 2 April 2008, 18:01
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Omdat ik het super irritant vind
  #36  
Oud 4 April 2008, 15:33
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 2
Standaard

Ik heb KB2 geinstalleerd, maar T9 is niet uit te zetten. Elke keer als ik de T9 uitzet en terug ga naar het home scherm is de instelling weer ongedaan gemaakt.
  #37  
Oud 4 April 2008, 18:12
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

heb je wel de versie voor jouw firmware geinstalleerd?
  #38  
Oud 7 April 2008, 00:18
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
heb je wel de versie voor jouw firmware geinstalleerd?
Van KB2 is geen versie voor een bepaalde firmware, maar mensen zeggen eerder in dit draadje dat KB2 bij hen werkt op 1.1.4
  #39  
Oud 7 April 2008, 17:26
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dwevbob Bekijk bericht
@ codeman: Als je iPhone gejailbreaked is kan je met SFTP er op inloggen, zoek even op SFTP in de Wiki en daar vindt je er een beetje meer over.

@ croiman: is dit bestand ook bruikbaar onder 1.1.3?
Het is bruikbaar onder 1.1.3 ook, zelfs onder 1.1.2
  #40  
Oud 9 April 2008, 12:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door simon357 Bekijk bericht
Ik heb KB2 geinstalleerd, maar T9 is niet uit te zetten. Elke keer als ik de T9 uitzet en terug ga naar het home scherm is de instelling weer ongedaan gemaakt.
Ik heb exact hetzelfde probleem. Heeft iemand hier een oplossing voor? Ik word echt gek van die autocorrectie.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
T9 uitschakelen MisterM24 Archief 1 9 October 2008 11:37
3G uitschakelen. karta iPhone algemeen 10 22 September 2008 13:29
Kb2 - T9 werkt niet ?? widescreen Unlock [archief] 3 14 April 2008 17:48
Kb2 package download failed: cannot find host digyourownhole iPhone algemeen 13 12 February 2008 21:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:40.