Webclip icoontje veranderd steeds naar default

Webclip icoontje veranderd steeds naar default discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik heb gisteren het topic gelezen over het veranderen van icoontje van een webclip en heb dit ook geprobeerd op mijn iPhone 4. Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 January 2011, 09:11
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2010
Berichten: 16
Standaard Webclip icoontje veranderd steeds naar default

Hoi,
Ik heb gisteren het topic gelezen over het veranderen van icoontje van een webclip en heb dit ook geprobeerd op mijn iPhone 4.
Ik volg DEZE handleiding en krijg het voor elkaar om in plaats van het standaard "screenshot-icoontje", mijn eigen icoontje te plaatsen.
(ik gebruik hierbij het programma iPhoneBrowser).
Wanneer ik een Respring uitvoer zie ik mijn zelfgemaakte icoontje.
Ik kan dit icoontje gebruiken zonder problemen, ik kom dan op de site waar ik deze webclip voor heb gemaakt.
Maar nu komt het.
Wanneer ik mijn applicatie sluit of minimaliseer, is mijn icoontje weer veranderd naar het screenshot icoontje.
Het lijkt er dus op dat wanneer ik de webclip gebruik, hij weer terug schiet naar default.
Ik had ook ergens gelezen dat iemand de directory waar deze webclip in stond, hernoemt moest worden naar iets simpels zodat hij ook te herkennen is(ipv 64SDF5672423B76546blablabla), maar ook dit geeft geen oplossing.

Nu is mijn vraag, hoe kan ik er voor zorgen dat mijn icoontje goed blijft?

Grtz
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 February 2011, 16:20
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2010
Berichten: 16
Standaard

Helemaal niemand die dit weet

Gr.
Maupie
  #3  
Oud 15 February 2011, 15:13
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2010
Berichten: 16
Standaard

Ruim dit topic maar op, blijkbaar kan niemand mij helpen.
Jammer!

Gr.
Maupie
  #4  
Oud 15 February 2011, 18:06
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 818
Standaard

Als de website al een 'apple-touch-iconí-reference meestuurd, zal de door jouw gemaakte icon worden vervangen door de meegestuurde volgens mij.
__________________
Kennis is pas van waarde als je er iemand mee kan helpen
  #5  
Oud 15 February 2011, 18:37
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2010
Berichten: 16
Standaard

Dat klopt, maar deze site heeft er geen.
Daarom word deze vervangen door een screenshot-icoontje.

Gr.
Maupie
  #6  
Oud 15 February 2011, 20:16
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 818
Standaard

Verdwijnt het aangepaste icoontje op je iPhone of blijft deze staan?
En kun je eens de info.plist inhoud posten?

Edit: Zelf even de plist bekeken, je moet de volgende regel aanpassen:

<key>IconIsScreenShotBased</key>
<true/>
in
<key>IconIsScreenShotBased</key>
<false/>

Laatst gewijzigd door jemmie; 15 February 2011 om 20:29.
  #7  
Oud 16 February 2011, 15:09
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2010
Berichten: 16
Standaard

Volgens mij is dit de oplossing, hij lijkt te werken.
Ik wil het nog heel even aankijken, maar het ziet er goed uit!
Top, bedankt!

Ik heb de webclip nu een aantal keer gebruikt en ik kan je melden dat hij nu blijft zoals ik hem heb ingesteld.
Bedankt voor de hulp!

Gr.
Maupie

Laatst gewijzigd door Maupie010; 17 February 2011 om 10:04.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Tekst linksbovenin veranderd van ipod naar device? yourtjhuh Jailbreak apps en thema's 1 26 June 2013 14:04
Indeling apps veranderd steeds na syncen tussen twee verschillende PC's Marcellobarros iTunes 4 18 May 2011 11:34
T-Mobile wachttijd voor de iphone veranderd naar 4 weken. Macedoon T-Mobile 34 16 September 2009 22:11
telefoon (groen icoontje) werkt niet naar behoren joeridewolf Archief 1 11 October 2008 16:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:01.