Edge ipv GPRS

Edge ipv GPRS discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds vandaag heb ik ineens het E logo naast m'n carrier staan, voorheen had ik alleen het rondje of 3G. Zou dit aan Vodafone kunnen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 February 2011, 17:07
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard Edge ipv GPRS

Sinds vandaag heb ik ineens het E logo naast m'n carrier staan, voorheen had ik alleen het rondje of 3G.

Zou dit aan Vodafoneicon kunnen liggen?

Zou ik het E plaatje kunnen opzoeken en wissen? Zo ja, waar staan deze in 4.0.1, in de springboard.app folder staan ze blijkbaar niet meer.

En nee, ik heb niks geinstalleerd via cydia dat dit zou kunnen hebben veroorzaakt.
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 February 2011, 21:05
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2010
Locatie: In een huis
Berichten: 188
Standaard

de E staat voor edge en dat rondje ook maar verder weet ik het niet zo heel vervelend is het toch niet en als je dat wel vind restoren
__________________
Als je het zeker weet hoef je niet te twijfelen!
  #3  
Oud 21 February 2011, 21:10
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ja, ik weet dat het beide GPRS aangeeft, het gaat mij er om, dat ik voorheen alleen het rondje had, nooit de E.

Beetje te vroeg om gelijk restore te roepen vindt je ook niet???
  #4  
Oud 21 February 2011, 22:31
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2010
Locatie: In een huis
Berichten: 188
Standaard

Zoals ik in me vorige reactie zei ik weet daar niet zo heel veel vanaf en ik zei ook dat restorren moet doen als je het vervelend vind
  #5  
Oud 22 February 2011, 16:10
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Gelukkig weet ik zelf beter, maar ik ben van mening dat de mods hier er iets beter op moeten letten dat niet in elk topic gelijk Restore Restore aanbevolen word. Zodra er ook maar een klein probleem bij iemand is gaan mensen gelijk restore roepen. Veel problemen kunnen simpel opgelost worden zonder gelijk een restore te doen. Daarbij komt ook nog dat het "gevaarlijk" kan zijn voor mensen die afhankelijk zijn van een unlock, deze zouden zonder wat meer hulp kunnen restoren naar een nieuwere baseband waardoor unltrasn0w niet meer werkt.

Oftewel, mensen, please, stop met het roepen van Restore en probeer het eerst zonder op te lossen.

Maar nu weer on topic, iemand die weet hoe ik die E weg krijg??
  #6  
Oud 22 February 2011, 16:46
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

On Topic: Je zit op het EDGE netwerk van Vodafoneicon. Dus in principe kun je die E niet wegkrijgen. Maar waarom zou je dat willen?

Voordat mensen beginnen te roepen dat er geen EDGE netwerken zijn in Nederland, lees dit artikel even: Vodafone begint met nieuw edge-netwerk in Nederland | Mobile | Tweakers.net Nieuws
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.

Laatst gewijzigd door wouter1981; 22 February 2011 om 16:51.
  #7  
Oud 22 February 2011, 17:12
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ik zag net dat mijn collega, ook iPhone 4 op Vodafoneicon, ook de E heeft.

Dit ligt dus blijkbaar aan Vodafone begrijp ik???
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Gprs/edge Kwiq T-Mobile 3 30 November 2009 10:17
GPRS EDGE en 3G seaart iPhone algemeen 10 9 October 2008 20:16
edge/gprs uitzetten? mister@ iPhone algemeen 52 26 August 2008 16:10
Gprs/edge yannickwaem iPhone algemeen 10 23 April 2008 16:53
GPRS/EDGE Emiin' Archief 10 10 February 2008 21:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:03.