Autocorrectie poll

Autocorrectie poll discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ^ ja dat THE is al heeel oud.... Ook vreemd dat Apple dat laat bestaan......



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Bekijk resultaten enquête: Heb je de autocorrectie sinds iOS 4.2 aan of uit staan?

Aan 80 47,06%
Uit 84 49,41%
Wat is autocorrectie? 6 3,53%
Aantal stemmers: 170. Je mag niet stemmen in deze enquête

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 11 May 2011, 10:42
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.675
Standaard

^ ja dat THE is al heeel oud.... Ook vreemd dat Apple dat laat bestaan...
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 11 May 2011, 12:41
Jazzamataz's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Locatie: Leerdam
Berichten: 428
Send a message via twitter to Jazzamataz
Standaard

Ik heb mijn auto correctie altijd al uit staan.
__________________
If you've been seen fixing it, you will be blaimed for breaking it.
  #23  
Oud 11 May 2011, 12:47
leontjuh1's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2009
Locatie: Goes, Zeeland
Berichten: 173
Send a message via twitter to leontjuh1
Standaard

Heb autocorrectie al sinds de 1e generatie iPod touch uitkwam uitstaan. Super irritant, toen al. Dus heb er geen last meer van Op de iPad staat het overigens wel aan, gezien het typen van langere stukken tekst echt niet te doen is zonder auto-aanvulling/correctie.

En +1 voor die laatste optie
  #24  
Oud 11 May 2011, 12:51
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Hoogeveen
Berichten: 22
Send a message via twitter to gerardfidom
Standaard

Ook ergerlijk: als je es typt in plaats van het volledige eens, wordt het altijd Es' .... grrrr..!
  #25  
Oud 11 May 2011, 12:53
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 156
Standaard

Moet je is openingszin intypen
  #26  
Oud 11 May 2011, 12:55
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2008
Berichten: 20
Standaard

Als dislext (Mac OS wil hier "dieselt" van maken) moet ik hem echt aan hebben staan, maar indd is THE etc. erg vervelend.
En soms wil ik gewoon te snel om het goed te controleren voordat ik send klik, en staat er weer een type/spel fout in een tweet
  #27  
Oud 11 May 2011, 13:22
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.855
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vsteegman Bekijk bericht
Moet je is openingszin intypen
Als je correct ABN gebruikte zou je post iets beter te begrijpen zijn...

Moet je eens "openingszin" intypen

(ik krijg dan "porno gazon"...)
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #28  
Oud 11 May 2011, 13:37
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2009
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door chapp Bekijk bericht
Dramatisch idee van Apple! Toevallig maakte mijn iPhone net nog van het woord 'netwerkverbinding' de woorden 'netwerk er onding'.. Autocorrectie vond ik altijd heel relaxt. Ik ga mijn iPhone een dezer dagen downgraden naar 4.1.3 of is er een oplossing in Cydia voor dit probleem?
Yep, heet ManualCorrect en draait de functionaliteit van autocorrect om. Doe je niets, dan blijft je eigen tekst staan. Pas als je op de suggestie tikt wordt ie overgenomen. Werkt prima, tot en met 4.3.3 aan toe.

Laatst gewijzigd door EricE; 11 May 2011 om 13:39.
  #29  
Oud 11 May 2011, 14:44
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2010
Locatie: Oostende (B)
Berichten: 9
Send a message via twitter to michele033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jazzamataz Bekijk bericht
Ik heb mijn auto correctie altijd al uit staan.
Ik ook. Het eerste bericht dat ik wilde versturen werd door die autocorrector zodanig 'verkracht' dat ik die nog op dag 1 heb uitgezet
  #30  
Oud 11 May 2011, 16:35
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2010
Locatie: Westland
Berichten: 18
Standaard

Het is een drama. Van mij mag t weer terug gedraaid worden.
  #31  
Oud 11 May 2011, 18:39
Admiraal's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Locatie: Uithoorn
Berichten: 150
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door chapp Bekijk bericht
Ik neem aan dat Apple bij de nieuwe iOS de autocorrectie gaat aanpassen. Ik las namelijk op meerdere fora problemen hiermee.

Off Topic: Laatste tijd geeft autocorrectie bij mij ook problemen met hoofdletters. Als ik het woord the intyp, maatk mijn iPhone er automatisch THE van. Weet iemand hoe je dit kan aanpassen?
Dat is bij alleen als het toetsenbord op NL staat, staat het toetsenbord op Engels dan blijft het gewoon 'the'.

Maar inderdaad
  #32  
Oud 11 May 2011, 21:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2010
Locatie: Eindhoven
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
Dat is bij mij al zolang ik mijn iPhone heb (bijna 2 jaar).
Ik dacht dat het aan getypte history lag (dus aan een woord dat ik ooit eerder onbewust "goedgekeurd" had tijdens het typen). Nu ga ik het maar uitzetten, als ik lees dat het niet alleen bij mij is.
  #33  
Oud 14 May 2011, 09:15
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Autocorrectie werkt toch perfect (via Eminent)?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #34  
Oud 16 May 2011, 20:38
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ik ben zo te zien de enige die aangegeven heeft:

*Wat is Autocorrectie*

Ik kan er niet mee werken, sinds het er is (wanneer is het eigenlijk gekomen) staat hij bij mij uit. Ik typ echt heel veel sneller zonder. Op je mac heb je het toch ook niet? Dus waarom wel op je iPhone?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #35  
Oud 11 June 2011, 10:01
» iPod touch 16GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 June 2011
Berichten: 1
Standaard

Uitgezet, verbeterd alleen maar verkeerde woorden
  #36  
Oud 12 June 2011, 13:17
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 144
Stuur een bericht via MSN naar sentmen Stuur een bericht via Skype™ naar sentmen Send a message via twitter to sentmen
Standaard

Ik zet hem altijd meteen uit. Dit doe ik al sinds dat ik een iPhone heb. Ik vindt het helemaal niks.
  #37  
Oud 12 June 2011, 13:24
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.675
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
...
Op je mac heb je het toch ook niet? Dus waarom wel op je iPhone?
Nogal eerlijke vergelijking
Op je mac heb je een echt toetsenbord, waar je als het goed is, veel makkelijker kan tikken dan op een schermpje met een 'priegel' 'toetsenbordje'....
Op m'n iPhone maak ik veel meer fouten dan op m'n mac, omdat ik veel meer 'tikfouten' maak, dan wanneer ik op een gewoon toetsenbord tik....
  #38  
Oud 13 June 2011, 14:08
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2011
Locatie: Brabant
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nzn Bekijk bericht
Ik vindt het meestal wel handig, maar wel in combinatie met Manualcorrect uit Cydia...
Dat werkt bij mij ook heel goed. Gewoon zelf veranderen naar de ECHTE typefouten en niet naar wat het woordenboek zegt.
  #39  
Oud 21 June 2011, 00:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 June 2011
Berichten: 23
Standaard

Ik ben het er helemaal mee eens dat de correctie niet goed functioneerd, echter is het in meeste gevallen toch wel handig, dus heb het aan gelaten.
  #40  
Oud 25 June 2011, 12:27
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 April 2009
Berichten: 63
Standaard

Met iOS 5 is werkt het weer wat beter. Met name bij de laatste firmwares van 4.3 was het rampzalig, ook met de spatiecorrectie! Maar THE is inderdaad heel irritant
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Autocorrectie Rivinn iPhone algemeen 0 15 March 2011 09:58
Irritante autocorrectie komkomkomer Archief 6 28 July 2009 10:12
Autocorrectie Iphone 3g? Srcane Archief 1 12 August 2008 12:29
T9 autocorrectie Nederlands broajer Archief 1 15 February 2008 13:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:15.