Code 1015

Code 1015 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een Iphone 3G 16GB met een jailbreak 4.2.1. en omdat ik hem wou verkopen wou ik hem naar fabrieksinstellingen zetten en daarna weer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 29 September 2011, 22:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2011
Berichten: 12
Standaard Code 1015

Ik heb een Iphone 3G 16GB met een jailbreak 4.2.1. en omdat ik hem wou verkopen wou ik hem naar fabrieksinstellingen zetten en daarna weer opnieuw jailbreaken.
Alleen nu heb ik hem naar fabrieks instellingen gezet en krijg ik alleen zwart beeld en een witte Apple logo.
Geprobeerd dfu-mode en restore met verschillende firmware's maar niks werkt.
Heeft iemand een tip of weet wat ik moet doen?

hij is trouwens bezig met herstellen en dan stopt ie en geeft ie code 1015.

Alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 September 2011, 22:35
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

naar welke fw zet je hem terug?
__________________
Bla bla bla...
  #3  
Oud 29 September 2011, 22:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2011
Berichten: 12
Standaard

het liefst weer naar 4.2.1.

Heb nu die geprobeerd, 3.1.3 en 3.0
  #4  
Oud 30 September 2011, 00:07
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

heb je wel de blobs ervan opgeslagen? ik vrees dat je iets wilde proberen wat minder simpel is dan gehoopt.
  #5  
Oud 30 September 2011, 00:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2011
Berichten: 12
Standaard

Blobs opgeslagen wat bedoel je daarmee? Wat moet ik nu doen dan?
  #6  
Oud 30 September 2011, 06:26
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2009
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 222
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mrcell Bekijk bericht
Blobs opgeslagen wat bedoel je daarmee? Wat moet ik nu doen dan?
Hij bedoelt dat de oude firmwares niet meer gesigneerd worden door Apple
Dit kan alleen als je blobs hebt opgegeslagen.
Heb je dit niet gedaan kun je alleen naar de laatste firmware die de 3G
nog ondersteund
__________________
Ipad4 32G 3G [/COLOR]7.0.3 JB Iphone 4S 64G White 7/0.3 iPhone 5s 32g Silver, iPad Mini 2 16g White,iPhone 6 Plus 64g Spacegrey, iPhone 6s Plus Rose Gold
  #7  
Oud 30 September 2011, 09:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2011
Berichten: 12
Standaard

Ik heb de laatste firmware proberen op te zetten maar dqt doet ie niet. De laatste is toch 4.2.1?
  #8  
Oud 30 September 2011, 11:00
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

ik weet niet wat de laatste fw voor jouw device is, voor mij is dat 4.3.5, dus zonder blobs zou ik alleen terug kunnen naar 4.3.5.
  #9  
Oud 30 September 2011, 11:43
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.872
Standaard

Voor de 3G is dat inderdaad 4.2.1.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #10  
Oud 30 September 2011, 12:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2011
Berichten: 12
Standaard

Maar is ik hem normaal laat herstellen door itunes doet hij het ook niet en handmatig ook niet. Wat nu?
  #11  
Oud 30 September 2011, 13:01
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.872
Standaard

Welke baseband heb je? 06.15.00 van iPad?

Dan moet je met custom firmware aan de slag.
  #12  
Oud 30 September 2011, 13:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2011
Berichten: 12
Standaard

Ja volgens mij wel ja.. Ja waar kan ik die custom firmware vandaan trekken en hoe zet ik die erop dan?

Alvast bedankt.
  #13  
Oud 30 September 2011, 13:34
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

staat er ergens beschreven hoe het verhaal met de baseband zit? dat heeft toch te maken met een lock op je toestel? ik heb zelf een neverlocked toestel dus nergens last van maar vraag me wel af hoe het zit.
  #14  
Oud 30 September 2011, 14:31
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.872
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mrcell Bekijk bericht
Ja volgens mij wel ja.. Ja waar kan ik die custom firmware vandaan trekken en hoe zet ik die erop dan?
Die kun je zelf maken met sn0wbreeze.
  #15  
Oud 30 September 2011, 19:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2011
Berichten: 12
Standaard

Ik kom er nog steeds niet uit.

Kan iemand bij wijze van in jip en janneke taal vertellen hoe het moet?

Alvast bedankt
  #16  
Oud 30 September 2011, 19:35
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

wil het wel graag vertellen maar weet niet wat wel en niet illegaal is wat betreft proggie ..

had van de week hetzelfde probleem en is nu opgelost .
  #17  
Oud 30 September 2011, 19:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2011
Berichten: 12
Standaard

Ben nu nog keer bezig met snowbreeze kijke of werk.. Kan je niet anders in een pm sturen?
  #18  
Oud 30 September 2011, 20:21
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.872
Standaard

Je hebt alleen sn0wbreeze en ultrasn0w nodig.

Gratis tools en volledig legaal (zoals ik Jan al eerder heb uitgelegd).
  #19  
Oud 30 September 2011, 20:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2011
Berichten: 12
Standaard

Door snowbreeze doet hij t weer, zou ik nu ook weer naar normale firmware kunnen en dan met redsnow jailbreaken? Nu alleen nog ultrasnow idd..

Bedankt
  #20  
Oud 30 September 2011, 20:47
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.872
Standaard

Nee, helaas: als je eenmaal de iPad baseband hebt kun je nooit meer een normale firmware installeren, maar zul je altijd een custom firmware moeten brouwen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: 1015 fout etc scrummie iTunes 2 18 June 2011 01:03
Fout 1015 keesdr Jailbreak 9 13 April 2011 23:43
Foutmelding 1015 Tactixz iPhone algemeen 7 19 January 2011 19:11
iPhone: Error 1015 milan13 Jailbreak 20 7 December 2010 21:10
foutmelding 1015 pascalbrouwers Archief 1 19 April 2009 11:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:24.