[iPhone 3G] Mobistar iPhone met Nederlandse SIM

[iPhone 3G] Mobistar iPhone met Nederlandse SIM discussie in Koopinformatie Belgi forum; ( verdwijnt na registratie ) heeft iemand een emailadres van kapellen? ik heb deze mc.kapellen@biz.tiscali.be maar die werkt niet (meer). bvd...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Kopen en verkopen > Koopinformatie en ervaringen > Koopinformatie Belgi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #181  
Oud 28 July 2008, 20:24
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Locatie: Nieuw-Vennep
Berichten: 182
Standaard

heeft iemand een emailadres van kapellen? ik heb deze mc.kapellen@biz.tiscali.be maar die werkt niet (meer). bvd
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #182  
Oud 29 July 2008, 12:06
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Berichten: 16
Standaard

Hallo,
Ik volg al een tijdje de berichten op dit forum, omdat ik net als iedereen asap een iPhone wil hebben. Punt is, ik zit al bij T-Mobile, met een abonnement van rond de 40E, voor 400 minuten. Ik heb al een hoop belgische apple retailers en mobistarshops gemailt, maar dit heeft nog geen resultaat opgeleverd. Ik vraag mij nu af wat het slimst is om te doen:
1) wachten totdat ik in Belgie een iphone 16gb kan kopen van rond de 600E, exclusief vervoerskosten daar heen. En dan als het zo ver is, mijn huidge simkaart er in doen. Echter heb ik dan geen internet op mijn iPhone, dus weet iemand hoeveel dit kost bij T-Mobile, en wat voor een bundel moet ik dan nemen om toch optimaal gebruik van mijn iPhone te kunnen maken? Ik hoop dat de mensen die een belgische iPhone hebben en al bij T-Mobile zaten hier antwoord op kunnen geven.
2) Optie 2 is dat ik een tweede abonnement neem bij T-Mobile, de goedkoopste, en deze, als mijn huidige contract in februari afloopt, opwaardeer naar een met meer belminuten.
wat zeggen jullie??
bedankt alvast!
  #183  
Oud 29 July 2008, 14:06
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Locatie: Delft
Berichten: 11
Standaard

Ik heb een aantal andere en dit topic gelezen, sinds de release van de nieuwe iPhone, toch nog even een vraagje. Ik kwam namelijk nog geen antwoord tegen.

Ik heb wel al gelezen dat je een iPhone in Belgie kunt kopen met een pre-paid Belgische sim om op die manier je iPhone te activeren en daarna kun je een Nederlandse sim zou moeten kunnen gebruiken.

Ik heb nu al een KPN abo inclusief onbeperkt internetten, werkt dat dan ook gewoon of geeft de internettechnologie van de iPhone "problemen"?
  #184  
Oud 29 July 2008, 14:14
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Dan heb je nog niet alles gelezen, want er zijn verschillende mensen (waaronder ik) die hem gewoon hebben geactiveerd met hun Nederlandse sim zonder problemen. Een Belgisch sim is dus niet nodig.
  #185  
Oud 29 July 2008, 14:30
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Locatie: Delft
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pascalletje Bekijk bericht
Dan heb je nog niet alles gelezen, want er zijn verschillende mensen (waaronder ik) die hem gewoon hebben geactiveerd met hun Nederlandse sim zonder problemen. Een Belgisch sim is dus niet nodig.
Hee da's mooi. Dat had ik nog niet gelezen (excuses).
Kun je ook gewoon internetten met je Nederlandse SIM, dus een andere dan een T-Mobile sim.
  #186  
Oud 29 July 2008, 14:32
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Internetten gaat ook goed, ik heb Vodafone met internet blox en dat werkt perfect!
  #187  
Oud 29 July 2008, 14:35
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Locatie: Delft
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pascalletje Bekijk bericht
Internetten gaat ook goed, ik heb Vodafone met internet blox en dat werkt perfect!
Bedankt voor je info! Ik dacht dat het 3G gebeuren niet zou werken met mijn KPN sim, maar dit is weer leuk nieuws.
Nu nog wachten op voorraad in Belgie...
  #188  
Oud 29 July 2008, 15:08
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 48
Standaard

Maar werkt die iphone dus met ALLE sims? dus niet alleen vodafone, maar ook de KPN sim?
  #189  
Oud 29 July 2008, 15:22
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Berichten: 16
Standaard

Zou iemand alsjeblieft op mijn eerder geposte bericht kunnen reageren als dit mogelijk is? ik zit namelijk nogal in dubio! bedankt!
  #190  
Oud 29 July 2008, 15:34
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 48
Standaard

''Vanaf heden werken wij na intern overleg niet meer met een reservatielijst. Het is voor ons haast onmogelijk om alle aanvragen te verwerken. De iPhone 3G komt bij ons gewoon in losse verkoop. Over het aantal iPhone 3G dat de komende weken geleverd gaat worden, is voorlopig nog niets bekend. We hebben zo'n 500 stuks in bestelling. Momenteel worden de iPhone 3G maar met kleine hoeveelheden geleverd aan ons hoofdfiliaal in Herentals vanwaar de verdeling gebeurd. Het kan dus zijn dat u nog enkele weken geduld moet hebben voor de iPhone in uw bezit is. U kan steeds contact opnemen met onze hoofdzaak in Herentals en vragen om de beschikbaarheid van de iPhone 3G.''
aldus mobistar
  #191  
Oud 29 July 2008, 15:42
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Locatie: Nieuw-Vennep
Berichten: 182
Standaard

hmm, ik heb anders een uurtje geleden een iPhone gereserveerd in Kapellen.
  #192  
Oud 29 July 2008, 15:51
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 48
Standaard

ja dat was in turnhout, ben al overal gaan bellen, vaak nemen ze niet op of hangen ze weer chagrijnig op
  #193  
Oud 29 July 2008, 15:53
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 48
Standaard

wat is de mail van die in kapellen? ze nemen niet op
  #194  
Oud 29 July 2008, 15:59
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Locatie: Nieuw-Vennep
Berichten: 182
Standaard

ze hebben geen mail (meer)
  #195  
Oud 29 July 2008, 16:01
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 74
Stuur een bericht via MSN naar Knidreeg Stuur een bericht via Skype™ naar Knidreeg
Standaard

Ik heb tot vorige week ook perfect contact gehad. Binnen het uur werd op mijn mail gereageerd. Heb nu het voorschot overgemaakt. Sinds gisteren krijg ik alleen een antwoord apparaat dat mij vertelt dat ze te druk zijn om me op dit moment te helpen. Vanwaar ineens die drukte?

Ik werd net ook gebeld maar was te laat met het opnemen van de telefoon. Nu baal ik helemaal, ik kan ze ook al niet bereiken. Is er iemand al wel in geslaagd contact te krijgen met een echte medewerker ipv. met een computer?
  #196  
Oud 29 July 2008, 16:10
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 48
Standaard

kindreeg, je zegt dat je gemaild hebt, wat was hun adres?
  #197  
Oud 29 July 2008, 16:18
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 74
Stuur een bericht via MSN naar Knidreeg Stuur een bericht via Skype™ naar Knidreeg
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ifolkert Bekijk bericht
kindreeg, je zegt dat je gemaild hebt, wat was hun adres?
Excuses voor het misverstand, ik doelde hier niet expliciet op Mobistar Center in Kapelle. Meer op met Mobistar in het algemeen. Ik heb overigens contact (gehad) met Mobistar Center in Mol (info@mcmol.be).

Ze hebben vorige week op al mijn mailtjes (4 in totaal) binnen 1 uur geantwoord. Ik heb er gister nog een verstuurd om te melden dat ik het voorschot heb overgemaakt en stelde nog een vraag over de levertijd. Ik wacht nu al 1,5 dag op antwoord. Het lijkt inderdaad wel of ze het druk hebben....
  #198  
Oud 29 July 2008, 16:19
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 48
Standaard

SUPER ik doe het
  #199  
Oud 29 July 2008, 16:57
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ifolkert Bekijk bericht
Maar werkt die iphone dus met ALLE sims? dus niet alleen vodafone, maar ook de KPN sim?
Ja, hij is simlockvrij dat wll dus zeggen dat ie met alle simkaarten werkt...
  #200  
Oud 29 July 2008, 18:08
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Berichten: 2
Standaard Voor de duidelijkheid

In BE zijn ze dus niet simlocked , ook al schrijven ze van wel..

een belletje aan de apple premium reseller in antwerpen leert dit , de mobistar winkels weten niet beter

Verder is het zo dat grps via voda via een andere apn moet..

ik kreeg het eerst niet aan de praat , nu dus wel, correcte apn is

blackberry.vodafone.nl
username vodafone
password vodafone

one happy camper here

gewoon ff oppikken , de mijne komt uit antwerpen centrum , de meir ofzoiets
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: Iphone 2g no sim alleen met vodafone wel sim timarea51 Unlock 5 20 January 2011 23:03
iPhone 3GS: Duitse Sim werkt wel Nederlandse niet happylinks Unlock 2 15 November 2010 21:49
Nederlandse Sim , Independence 1.4? Rodi-3000 Unlock [archief] 4 19 March 2008 18:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:58.