internetten op phone

internetten op phone discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, ik heb gezocht op het forum maar kon geen duidelijk antwoord vinden. Ik heb draadloos thuis, als ik via linksysrouter contact maak en ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25-05-08, 10:40
WillyD's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 76
Standaard internetten op phone

Hoi, ik heb gezocht op het forum maar kon geen duidelijk antwoord vinden.
Ik heb draadloos thuis, als ik via linksysrouter contact maak en ik kan dan internetten krijg ik dan een hoge telefoonrekening of niet. De een roept wel en de andere niet. Dus durf niet zo goed meer heb nl geen zin in een telefoonrekening met drie cijfers.

Dank
Willy
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25-05-08, 10:49
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 1.027
Standaard

voor Wi-Fi betaal je een maandelijks abbo. dus met draadloos internet kan je rustig internetten.
edge kost geld dus als je dat niet hebt ingevuld kan je ook niet het internet op met edge.

Laatst gewijzigd door slodo; 25-05-08 om 10:53.
  #3  
Oud 25-05-08, 12:51
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.160
Send a message via twitter to iMario
Standaard

en om edge uit te zetten zou ik BossPrefs ff installeren alsk jou was
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 25-05-08, 13:01
WillyD's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
en om edge uit te zetten zou ik BossPrefs ff installeren alsk jou was
Ik zie zoveel bosspref staan. Welke moet ik hebben dan? Gewoon de eerste in het rijtje?
  #5  
Oud 25-05-08, 13:07
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 1.027
Standaard

je kan er gewoon 1 downloaden, maar de orginele was dag ik van bigboss
  #6  
Oud 25-05-08, 13:09
WillyD's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 76
Standaard

Oke gelukt, ik heb edge nu op (N/A) staan. Bedankt mensen! Wat is het toch een mooi toestel he.
  #7  
Oud 25-05-08, 13:10
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 1.027
Standaard

astu
tis zeker een mooi toestel
  #8  
Oud 25-05-08, 13:12
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.160
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WillyD Bekijk bericht
Oke gelukt, ik heb edge nu op (N/A) staan. Bedankt mensen! Wat is het toch een mooi toestel he.
Zeker weten!!
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #9  
Oud 25-05-08, 13:34
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.362
Standaard

Even wat beter kijken in de zoek functie en je antwoord staat er echt bij hoor. Slotje
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
itunes ziet phone wel maar phone geeft wit appeltje kevinkoene iTunes 13 25-05-11 15:02
Mijn i phone 3 is gecrased toen ik alles over wilde zetten op mn i phone 4 en nu CrazyMike iPhone algemeen 1 19-03-11 16:38
i-phone 4 kopen in UK en je al bestaande i-phone t-mobile abonnement gebruiken? seevinck Koopinformatie Nederland 5 21-07-10 12:18
Wi-Fi internetten annelieslefevre Internet in buitenland (roaming) 1 14-07-10 19:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:51.